Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydın çeyizciler,hayret bugün kimse yok

günaydınnn kızlarrr
bunları netten nerden aldınn canımmmmm bana atsanaaaaa

hayrlı sabahlar
eudo bacım süper bunlar uğur böcuklu olan bızm emmioğlu gule gule kullan cnm

BETA bacım yığenın olcakmış hayrlı olsun cnm sağlıklı gelsın ınş masallah 4. yığenın benımde 5 yığenım var amanın ne hala olmak nede artık teyze olmak ıstıyorum mumkunse yeter:roflol:

SULFATcım aldıkların cok guzel tencere setınden bakalım memnun kalacak msın rengı falan harıka bende böle bısey alcam ama karacadan beğendığım bı model var aklım onda gule gule kullan cnm sen kaça aldın markası ne
battanıyelerınde cok guzel

KOMSUmun bugun nıkah ıslemlerı var gelmedı daha ayrıca havlun süper komşum ı gunlerde kullan

bktbb -havluna bayıldımmm bide terlikler süperrr..Ya benim çeyizde annemin teee ben ortaokuldayken ördükleri dışında hiç bişey yok :1no2: nişanlanınca alırım diye düşünüyordum hep ama hepsini aynı anda almak çok olacak sanırım

roselincim, hani kuruluyor ya sosyete pazarları canım.

sulfat, şekerim güle güle kullan yeni çeyizlerini .

buketcim, havlun çook cici. gidip dokanmışlığım hayran hayran bakmışlığım ve alamadan avcumu yalamışlığım var :):):):):)
aa buarada inşallh herşey yolunda gidiyordur, halledip gelirsin inş.

betacım, terliklerine bayıldım çok şekerler yaa. güle güle kullan.

Geçen hafta günlük kullanmak için aldığım eternity çaydanlığım

Sulfat kuzum bu çaydanlık hiç günlük kullanımda ziyan edilir mi? ben de geçen yıl aldım gelincikli modelinden verdiğim paraya içim sızladı misafirden misafire çıkaracam valla :roflol:güle güle kullan canım tavşan kanı çaylar demle kocişine :asigim:
bende aldım polar battaniye çift kişilik benimki de pembe çok kullanışlı oluyor almayanlara da tavsiye ederim evde de kullanıyoruz tv izlerken falan soğuk kış günlerinde sarınıyorum süper oluyoryerimseniben herbişiğini iyi günlerde kullanmak nasip olsun sulfatım a.s.
eudorabeta gecelik süpermiş ucuz da almışın :jeyyar:
terliklere bayıldım yalnız kayınvaliden falan geldiğinde ayağına giyer mi onları şüpheli :roflol::roflol::roflol:
güle güle kullan tatlım a.s.
böcüğüm sen artık onların yüzünden evlenince çocukta yapmazsın :roflol:bende çocuk gelişimi mezunuyum ve stajlarda bıktırdılar beni aynı senin hesap çocuk görmek istemiyorum ve 2 yıl kadar sıpa mıpa düşünmüyorum -tatlicadiarzu-

günaydın hanımlar
bkbt havlularını gördüm çok güzelmiş güle güle kullan
bu bilgisayar da bir tuhaf bazı resimleri görüyorum bazılarını göremiyorum çok ilginç
akşam topluca bakarım hepsine
dün loyadan aldığım doncuklarımın resmini çekmiştim ama telim arızalandı silindi malesef senağlama

canım çok sağol bilgiler için aksesuara ihtiyacım var ve çeşitli mutfak eşyaları herşeyim tamam ama eksik bitmiyo oraya gitmeyide çok istiyorum sitesinden baktım baya büyük dediğin gibi aramak lazım.a.s.:enbuyukkk:

kızlar hepinize günaydın
dün de başlık açtım ama bilgisi olan yok sanırım bugün tekrardan yazayım dedim buraya
yıldırım nikahıyla evlenmek istiyoruz haftaya nişanlım izni yok çünkü
1 gün içinde tüm işlemleri halledebilirmiyiz
çevrenizde hiç yıldırım nikahıyla evlenen oldu mu
yardımlarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…