Kızlar bunlarıda ben geçenlerde netten sipariş verdim..Bi kısmı geldi bi kısmı gelmedi.Gelince hepsini çeker fotolarını koyarım.Bunlar netteki resimleri..
Bu kırmızı gecelik.Fiyatı 10.96 TL
Bunlarda ev terlikleri 19.90 TL fiyatları
Uğurböcekli olanı pijama takımım var uğur böcekli ona takım olsun diye aldım :asigim:
Benimkisi kırmızı olan..
Bunuda siyah olanını aldım..
[
İnşallah mandilincim Allah sizinde gönlünüze göre versinn :1hug:
Geçen hafta günlük kullanmak için aldığım eternity çaydanlığım
Sulfat kuzum bu çaydanlık hiç günlük kullanımda ziyan edilir mi? ben de geçen yıl aldım gelincikli modelinden verdiğim paraya içim sızladı misafirden misafire çıkaracam valla :roflol:güle güle kullan canım tavşan kanı çaylar demle kocişine :asigim:Bunlar da polar battaniyelerim. Pembe olan yumuşacık havlu polarlardan. Diğeri ise çift tarflı bi yüzü sarı diğeri turuncu. Ama kumaşı ışıktan çok tuhaf çıkmış sanki polar değil de muşamba kaydirigubbakcemile3
eudorabeta gecelik süpermiş ucuz da almışın :jeyyar:Kızlar bunlarıda ben geçenlerde netten sipariş verdim..Bi kısmı geldi bi kısmı gelmedi.Gelince hepsini çeker fotolarını koyarım.Bunlar netteki resimleri..
Bu kırmızı gecelik.Fiyatı 10.96 TL
Bunlarda ev terlikleri 19.90 TL fiyatları
böcüğüm sen artık onların yüzünden evlenince çocukta yapmazsın :roflol:bende çocuk gelişimi mezunuyum ve stajlarda bıktırdılar beni aynı senin hesap çocuk görmek istemiyorum ve 2 yıl kadar sıpa mıpa düşünmüyorum -tatlicadiarzu-BETA bacım yığenın olcakmış hayrlı olsun cnm sağlıklı gelsın ınş masallah 4. yığenın benımde 5 yığenım var amanın ne hala olmak nede artık teyze olmak ıstıyorum mumkunse yeter:roflol:
reyhan85 kullanıcısından alıntı
kızlar istoça nasıl giderim okmeydanındanyardımcı olurmusunuz.çok güzel şeyler görüyorum siteelerde ama bütün hepsi istoçta.
Reyhancım, İstoç ta gerçekten çok fazla züccaciyeci var tabi, çünkü Mercan piyasası artık İstoç a taşındı ağırlıklı. Ancak oradakilerin çoğu esas itibariyle Toptancı mağazaları ama Perakende satışı olanlar da az değil. Gidip bol bol dolaşıp tek tek sorman lazım perakendesi var mı diye ama Tavsiyem şudur ki, gitmeden önce ilgilendiğin firmalara, mail yoluyla veya arayarak sor perakende satışları olup olmadığını, ona göre doğru yere direk gitmiş olursun, aksi takdirde çok dolaşmak zorunda kalırsın.
Özellikle mutfak eşyası ve bazı muhtelif ev eşyaları konusunda orası tabiki bir numara. Çünkü Züccaciye sektöründe olup da İstoçta satış ofisi olmayan firma yok gibi birşey. Bir de İstoç çok büyük ona göre :)
acemipericim, en kısa zamanda göster doncuklarını :):))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?