Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

12 aralık 2008 canım senide asker bekliosun dimi erzincandaydı konuşmuştuk birkere sanrım

evet canım konusmustuk sanırım senın kı kısa donem ???

buketcım ıyı gunlerde kullan

sulfatcım caydanlıgın çok seker iyi gunlerde kullan[/B]

tatlım gördüm dünde sorunu ama hiç bilmediğim için bu konuyu üstüme alınmadım
bağlı olduğun belediye ye sorsan daha iyi olmaz mı ?

Dün nişanlım bana çeyizini saydı, gülmekten çatlıcaktım :roflol: :roflol:
Durun yazayım bikaç tane

Matkap
Şarjlı tornavida seti
Pencere alarmları,
Kumandalı, zaman ayarlı prizler
Lehim makınası
Dukkan açılabilecek kadar envayi çeşit vida, kablo, hırdavat

Dahasıda vardı ama unuttum kızlar laelaelaelaelae ..

Çerkezköy Belediyesi

google da yıldırım nikahı diye aratınca güncel bilgiler çıkıyor

malesef tanıdığım kimse yok yıldırım nikahı yaptıran

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

hehe mandalinam en gerekli şeyleri almış nişanlın neden gülüyorsun ki aaa delikafadulden

:roflol::roflol::roflol: ayyy öldüm gülmektennn... kızlar hepiniz çok tatlısınız yeni katıldım aranıza burası çok güzelmiş güzel yapanda sizlersiniz elbette... :asigim:

günaydın şekerler
ne kadar güzel şeyler almışsınız öyle bayıldım güle güle kullanın.
bkbtt havlun çok cici tatlım ablandan hatıra
terliklerler falan ark vardı ismini unuttum bende seviyorum öle değişik şeylerii güle güle giy cnm
sulfatcım tencere takımın diğerleri hepsini beğendim aldığın takımın meyve desenlisi vardı bilirsin belki sanırım takımın eternty benimde var
burcuözgeya aşk kilodun falan kzıım adamı öldürcekmisin sen kalpden:jeyyar:çok cici elbisende.kitap ayıraçların ne kadar şirinmiş ya bayıldım diyebilirim hepsinee özendim kıskandım hatta bende alcam onlardankaydirigubbakcemile3
zaten senin alıpda beğenmedim aaa ne gzl demediğim tek bişeyin yok sanıyorum cnm arkadaşım benim:1hug:
mandilin sende kopardın ebni sabah sabah çeyizine bittim nişanlının

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol::roflol: ayyy öldüm gülmektennn... kızlar hepiniz çok tatlısınız yeni katıldım aranıza burası çok güzelmiş güzel yapanda sizlersiniz elbette... :asigim:
hehe mandalinam en gerekli şeyleri almış nişanlın neden gülüyorsun ki aaa delikafadulden

dün akşam yine şunu alalım bunu alalım diye konuşurken heves etmiş bi heycanla anlattı .
güldürdü beni akşam akşam kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

nabersiniz kızlar?? keyifler nasıl

gayett güzel şekerim.
havalarda süper.
sende ne var ne yok, nasılsın? :jeyyar:

Günaydın kızlar,

acemiperi; sağol canım.

Bende gitmeden önce gasolinin önerisi gibi yaptım. istoç rehberden firmalara baktım. Beğendiklerimi aradım ona göre gittim. çok dolaşman gerekiyor.

Eudorabeta, bebişiniz sağlıkla doğar inşallah, benimde 4. yeğenim 15 gün sonra geliyor :lepi:

Çamaşırlarınıda iyi gecelerde giyi, terliklerinde çok cici sırnaşık şey

günaydın kızlar dün uyku seti aldım hemde kaça dersiniz 20 tl ve yorganı felan harika kalın çok yumuşak nası bu fiyata verdiler anlamadım doğrusu ama kaçırmadım klozet takımıda aldım ama resmi bulamadım daha sonra eklerim

Siz evi yerleştirin o zaman sen görüceksin çeyizini damat beyin. Benim aşkımda da var o saydıkların ve daha fazlası banyoda baş köşede durdu, sonra balkona koydum görene damadın çeyizi bunlar diyordum h.sonu anneme götürdüm. Halende bana arka balkonu ver oraya malzemelerime yer yapayım diyor. Sen şimdiden nereye koyacaksın düşün. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

darkangel
anaaa çok ucuza almışsın o paraya nevresimi zor veriyolar valla:1shok:
güle güle kullan cnm

ne kadar uyguna almışsın..çok da güzel güle güle kullan. nerden aldın? bursa da da bulabilirmiyim acaba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…