Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

darkangel, naaaptın canım nerden aldın sen 20 liraya uyku seti hemdeee
:1shok:

yasakkelime aman canım tam üstüne bastın.
o bidolu yığıntıya yer lazım bide dimi -tatlicadiarzu-

mandalın bı erkekten baska ne beklersınkı zatı :roflol:

sınay sorma ya cocuklardan nefret edıyom dıom bazen ama aksıne onlarda benı cok sevıyoo evlenınce baya yapmam herhal

darkangel cok uygun bu yaa valla gule gule kullan benım uykum setım neyım yok

Darkangle nerden aldın okadar uyguna valla yakınca alabilirim::jeyyar:

dimples hoşgeldin tatlım a.s.
mandilin nişanlının çeyizine bayıldım el emeği göz nuru diye bunlara denir işte biz bu zamana kadar boşuna kürek çekmişiz :roflol::roflol:
buket gelse de ne yaptı sorsam bizimde artık nikah işlemlerine başlamamız lazım geç kalmamış olsak bari benneyaptımki

walla kızlar tamamen şans eseri işden eve dönüyodum baktım anons yapıyolar pazar kurulmuş uyku setleri 20 tl diye bağırıyo adamlar, 8 senedir pazara gitmemiş biri olarak çeyiz aşkıyla sese doğru gittim bi baktım kadınlar kızlar felan üşüşmüş altta 10 tane ya var ya yok seçme şansım yoktu pek,
bu gözüme çarptı aldm hemen züğürtlüğüme denk geldi yoksa alırdım 2 tane daha

Darkengel nerden aldın?çok uygunmuş batık geminin malı falan mı? nevresim takımları bile en ucuzu 50 den başlıo :1shok:şoklardayım valla güle güle kullan tatlım

çeyiz aşkı işte insana neler yaptırır hihoyyyt

kızlar bişi sorcmak istiyorum size
kına gecesini kız tarafımı yapar erkek tarafımı.dün kayınvalidemle konuşuyoduk..eltime vleniyo ekimde kına nasıl olcak anne dedim..oda valla konuşulmadı kızım ama kına kız tarafınınır onlar nasıl derse öyle yapılır dedi:1shok:

peki mandilincim renklerini sordunmu kırmızı değillerse eve sokma hiç birini kaydirigubbakcemile3

evet canım kınayı kız tarafı yapar normalde neden şaşırdın ki kaydirigubbakcemile2

canım kayınvaliden doğru söylemiş kına gecesinin mekanı organizasyonu kız tarafına bağlıdır ama kına elbiseni kına keselerini kırmızı yüz örtünü falan erkek tarafı alır bizde öyle yania.s

kriz yüzünden pek çok fabrika kapandı özellikle tekstilde
o yüzden pazara böle uygun şeyler çok gelir pazarları bol bol gezin bu ara kaydirigubbakcemile2

öyleyse yapcaz artık napalım

bizdede öle organizasyon kızdan paralar erkekten :1rolleyes:
bide kına yakılırken kızın eline altın koyar kayınvalide

Kuruyemiş,kına bunlarda erkeğe aittir
-tatlicadiarzu-

tobi bizim orada kız tarafı yapar erkek çalgı vs. ve elbise falan yapar
ama öğrendiğime göre çerezleri de erkek tarafı alıyormuş

sinay canım heralde batan geminin malıydısırnaşık şey
panyo paspasım kızlar dainty 3 lü ama sadece paspasını bulabildim 50 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…