Siz evi yerleştirin o zaman sen görüceksin çeyizini damat beyin. Benim aşkımda da var o saydıkların ve daha fazlası banyoda baş köşede durdu, sonra balkona koydum görene damadın çeyizi bunlar diyordum h.sonu anneme götürdüm. Halende bana arka balkonu ver oraya malzemelerime yer yapayım diyor. Sen şimdiden nereye koyacaksın düşün. kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
mandalın bı erkekten baska ne beklersınkı zatı :roflol:
mandilin nişanlının çeyizine bayıldım el emeği göz nuru diye bunlara denir işte biz bu zamana kadar boşuna kürek çekmişiz :roflol::roflol:
walla kızlar tamamen şans eseri işden eve dönüyodum baktım anons yapıyolar pazar kurulmuş uyku setleri 20 tl diye bağırıyo adamlar, 8 senedir pazara gitmemiş biri olarak çeyiz aşkıyla sese doğru gittim bi baktım kadınlar kızlar felan üşüşmüş altta 10 tane ya var ya yok seçme şansım yoktu pek,
bu gözüme çarptı aldm hemen züğürtlüğüme denk geldi yoksa alırdım 2 tane daha
Dün nişanlım bana çeyizini saydı, gülmekten çatlıcaktım :roflol: :roflol:
Durun yazayım bikaç tane
Matkap
Şarjlı tornavida seti
Pencere alarmları,
Kumandalı, zaman ayarlı prizler
Lehim makınası
Dukkan açılabilecek kadar envayi çeşit vida, kablo, hırdavat
Dahasıda vardı ama unuttum kızlar laelaelaelaelae ..
kızlar bişi sorcmak istiyorum size
kına gecesini kız tarafımı yapar erkek tarafımı.dün kayınvalidemle konuşuyoduk..eltime vleniyo ekimde kına nasıl olcak anne dedim..oda valla konuşulmadı kızım ama kına kız tarafınınır onlar nasıl derse öyle yapılır dedi:1shok:
evet canım kınayı kız tarafı yapar normalde neden şaşırdın ki kaydirigubbakcemile2
kına gecesini kız tarafımı yapar erkek tarafımı.dün kayınvalidemle konuşuyoduk..eltime vleniyo ekimde kına nasıl olcak anne dedim..oda valla konuşulmadı kızım ama kına kız tarafınınır onlar nasıl derse öyle yapılır dedi:1shok:
walla kızlar tamamen şans eseri işden eve dönüyodum baktım anons yapıyolar pazar kurulmuş uyku setleri 20 tl diye bağırıyo adamlar, 8 senedir pazara gitmemiş biri olarak çeyiz aşkıyla sese doğru gittim bi baktım kadınlar kızlar felan üşüşmüş altta 10 tane ya var ya yok seçme şansım yoktu pek,
bu gözüme çarptı aldm hemen züğürtlüğüme denk geldi yoksa alırdım 2 tane daha
canım kayınvaliden doğru söylemiş kına gecesinin mekanı organizasyonu kız tarafına bağlıdır ama kına elbiseni kına keselerini kırmızı yüz örtünü falan erkek tarafı alır bizde öyle yania.s
canım kayınvaliden doğru söylemiş kına gecesinin mekanı organizasyonu kız tarafına bağlıdır ama kına elbiseni kına keselerini kırmızı yüz örtünü falan erkek tarafı alır bizde öyle yania.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?