evet canım a.s
Kuruyemiş,kına bunlarda erkeğe aittir -tatlicadiarzu-
bizde de öyle böcük kız nişanı da kınayı da istediği gibi yapar ister lüks yapar ister evde arkadaşlarıyla ona kalmış :dilcikar:kına ve nışanı bızde kız yapar
vallamı aa ne cahil kalmışım ben erkek sanıyodumm..ee benim annemde diyoki hayır öle şeymi olur erkek yapar diyo off ya
Valla bizdede erkek tarafı yapar yani herşeyi üstlenir mekan kızın orda olur fakat elbisesiydi müzik sandalye kına çerez hepsi erkek tarafı yapar kız yapmaz yani bizde:enbuyukkk:
:roflol::roflol:sinay canım heralde batan geminin malıydısırnaşık şey
panyo paspasım kızlar dainty 3 lü ama sadece paspasını bulabildim 50 tl
Valla bizdede erkek tarafı yapar yani herşeyi üstlenir mekan kızın orda olur fakat elbisesiydi müzik sandalye kına çerez hepsi erkek tarafı yapar kız yapmaz yani bizde:enbuyukkk:
aslında sözde kız yapar ama aslında erkek yapar yani kız nasıl nerde isterse öle olur
ama masrafları erkek karşılar bizde öle hihoyyyt
ahh ahh bı goca bulsam düğünü bılem yapcam ama nerdeee
sağolun kızlar ben pembe görünce bitiyorum
pembe ne varsa almak istiyorum geçen gün 1 milyoncunun önünden geçiyorum pembe diye aldığım şeyi kimse tahmin edemez " LEĞEN" sırnaşık şey
anneme aldığım takım bu işte kızlar yıkayıp yıkayıp kullanıyor çok kaliteli çıktı valla tavsiye ederim online satışı da var
Confetti : 73.50 TL
kız sana bi koca bulak alıyımmı senii nişanlımın kuzenine yalovaya gelin gel:jeyyar:
içki sigarası yok efendidir..şeker gibi kayınvaliden kayınpederin var..görümcen falan çok rahattır iki gülersin bitti gitti..ee uygunsanız gelelim bi kahvenizi içmeye böcük:jeyyar:
valla bende erkek yapar diye biliyodum yani bizde hep öle biz yaptık kuzenlerimde falan...çalgısıydı şusuydu busuydu çereziydi ya bide bizimkiler şehir dışından gelcek anam bittik biz valla...zaten benim düğünde olmayacak nikah olcak masraf olmasın diye
SULFATcım aldıkların cok guzel tencere setınden bakalım memnun kalacak msın rengı falan harıka bende böle bısey alcam ama karacadan beğendığım bı model var aklım onda gule gule kullan cnm sen kaça aldın markası ne
battanıyelerınde cok guzel
KOMSUmun bugun nıkah ıslemlerı var gelmedı daha ayrıca havlun süper komşum ı gunlerde kullan
roselincim, hani kuruluyor ya sosyete pazarları canım.
sulfat, şekerim güle güle kullan yeni çeyizlerini .
buketcim, havlun çook cici. gidip dokanmışlığım hayran hayran bakmışlığım ve alamadan avcumu yalamışlığım var :):):):):)
aa buarada inşallh herşey yolunda gidiyordur, halledip gelirsin inş.
betacım, terliklerine bayıldım çok şekerler yaa. güle güle kullan.
evet canım konusmustuk sanırım senın kı kısa donem ???
buketcım ıyı gunlerde kullan
sulfatcım caydanlıgın çok seker iyi gunlerde kullan[/B]
günaydın şekerler
ne kadar güzel şeyler almışsınız öyle bayıldım güle güle kullanın.
bkbtt havlun çok cici tatlım ablandan hatıra
terliklerler falan ark vardı ismini unuttum bende seviyorum öle değişik şeylerii güle güle giy cnm
sulfatcım tencere takımın diğerleri hepsini beğendim aldığın takımın meyve desenlisi vardı bilirsin belki sanırım takımın eternty benimde var
burcuözgeya aşk kilodun falan kzıım adamı öldürcekmisin sen kalpden:jeyyar:çok cici elbisende.kitap ayıraçların ne kadar şirinmiş ya bayıldım diyebilirim hepsinee özendim kıskandım hatta bende alcam onlardankaydirigubbakcemile3
zaten senin alıpda beğenmedim aaa ne gzl demediğim tek bişeyin yok sanıyorum cnm arkadaşım benim:1hug:
mandilin sende kopardın ebni sabah sabah çeyizine bittim nişanlının
Hemşom kaçmış benneyaptımki Cicilerimi göremedi :1closedeyes:
Saol canımm :1hug: Walla bitmicek heralde evlendikten sonrada bitmez kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?