Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

vallamı aa ne cahil kalmışım ben erkek sanıyodumm..ee benim annemde diyoki hayır öle şeymi olur erkek yapar diyo off ya

Valla bizdede erkek tarafı yapar yani herşeyi üstlenir mekan kızın orda olur fakat elbisesiydi müzik sandalye kına çerez hepsi erkek tarafı yapar kız yapmaz yani bizde:enbuyukkk:

Valla bizdede erkek tarafı yapar yani herşeyi üstlenir mekan kızın orda olur fakat elbisesiydi müzik sandalye kına çerez hepsi erkek tarafı yapar kız yapmaz yani bizde:enbuyukkk:

aslında sözde kız yapar ama aslında erkek yapar yani kız nasıl nerde isterse öle olur
ama masrafları erkek karşılar bizde öle hihoyyyt

sinay canım heralde batan geminin malıydısırnaşık şey
panyo paspasım kızlar dainty 3 lü ama sadece paspasını bulabildim 50 tl
:roflol::roflol:
paspasını güle güle kullan tatlım bende açık renk aldım paspasımı herkes çok kirlenir falan dedi bende sık sık atarım makinaya dedim anneme de confetti aldım ben klozet takımını 2 hafta da bi makineye atıp yıkıyor hiç bişicik olmuyor valla sende güle güle kullan tatlım a.s.

aslında sözde kız yapar ama aslında erkek yapar yani kız nasıl nerde isterse öle olur
ama masrafları erkek karşılar bizde öle hihoyyyt

ohh ne güzel yaa bizdede organizasyon herşey dahil kız tarafı yapar nişan + kına

ama ben nişanlıma söyliycem arka çıksın bana biraz :teytey:

valla bende erkek yapar diye biliyodum yani bizde hep öle biz yaptık kuzenlerimde falan...çalgısıydı şusuydu busuydu çereziydi ya bide bizimkiler şehir dışından gelcek anam bittik biz valla...zaten benim düğünde olmayacak nikah olcak masraf olmasın diye

sağolun kızlar ben pembe görünce bitiyorum
pembe ne varsa almak istiyorum geçen gün 1 milyoncunun önünden geçiyorum pembe diye aldığım şeyi kimse tahmin edemez " LEĞEN" sırnaşık şey

ahh ahh bı goca bulsam düğünü bılem yapcam ama nerdeee

kız sana bi koca bulak alıyımmı senii nişanlımın kuzenine yalovaya gelin gel:jeyyar:
içki sigarası yok efendidir..şeker gibi kayınvaliden kayınpederin var..görümcen falan çok rahattır iki gülersin bitti gitti..ee uygunsanız gelelim bi kahvenizi içmeye böcük:jeyyar:

anneme aldığım takım bu işte kızlar yıkayıp yıkayıp kullanıyor çok kaliteli çıktı valla tavsiye ederim online satışı da var
Confetti : 73.50 TL

kızlar çeyizle alakası yok ama mudo da acayip indirim varmış 10 ytl kazaklar falan gidin isterseniz elbiseler 10 muş 3 ytl badiler şimdi eltim söyledi orda çalışıyoda part time sizede söyleyim dedim...

mandalınde abısıne alcaktı ama yalan olduı duygularımlan oynama sakın :mymeka:

canımcım o zaman evde yap. sadece yakın akraba ve samimi arkadaşların gelsin.
benim bir arkadaş yaptı sadece gençler vardı. annesi-teyzesi, damadın iki amca kızı ve gelinin arkadaşları 20-25 kişi. kuru yemiş, kuru pasta almışlar evde birşeyler yapmışlar. müzik setiyle müzik olayı da çözüldü. kına kesesi dağıttılar bir de
çok ucuza maloldu yani

sağol böcüğüm a.s. Vala herşeyi beğenip alıyoruz ama kullanınca görcez ne kadarından memnun kalcağımızı. canım bu eternity nin takımı, tencere takımını 180'ne aldım, çaydanlığı da geçen hafta 60 liraya aldım.

Teşekkür ederima.s. mandilinam

evet canım konusmustuk sanırım senın kı kısa donem ???

buketcım ıyı gunlerde kullan

sulfatcım caydanlıgın çok seker iyi gunlerde kullan[/B]

Pınarım teşekkürler tatlım :1hug:

Evet canım o takımı biliyorum sen de güzel günlerde kullan a.s.

Hemşom kaçmış benneyaptımki Cicilerimi göremedi :1closedeyes:

Saol canımm :1hug: Walla bitmicek heralde evlendikten sonrada bitmez kaydirigubbakcemile3

Hemşom görmez miyim ya, kırmızı gecelik süpermiş :jeyyar: Terlikler de tam sevdiğim tarz, iyi günlerde kullan hepsini :1hug:

Tubiş
sağol tatlım, evet evde de polar kullanıyoruz ve çok memnunuz yerimseniben
Sinaycım sen de iyi günlerde kullan tatlım. Vala günlük kullancam bu çaydanlığı kocişimle, bizden kıymetli mi? Zaten yemek takımı filan baktığımızda bu misafir için diyorum, sinir oluyor o kadar para vercen bir de misafir mi kullancak diyor :roflol:

sulfat ayy cnm ınş ıyı cıkar bazıları cok sıkayet edıyor o tencerelerı o yuzden sordum ınş ıyı cıkar ınş

sınay cok guzelmış bu yaa benımde cok beğendığım var ama alamadım hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…