Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar çeyizle alakası yok ama mudo da acayip indirim varmış 10 ytl kazaklar falan gidin isterseniz elbiseler 10 muş 3 ytl badiler şimdi eltim söyledi orda çalışıyoda part time sizede söyleyim dedim...

Süpermiş balayı için bişiler almak lazımyerimseniben

ayyy evet bizimkinde de var o sinir oluyor ama yapacak bişi yok örf ve adetlerimiz böle kanımızda var misafirperverlik :roflol::roflol::roflol:

Arsima sobeee gördüm seni çık ortaya :lepi: nie saklanıyon kıs klava:

Sulfat bizimki de aynıı:)

Aslında ben de öyleyim galiba :roflol: Alıyorum ama bir yandan da herşeyi kendim kullanmak istiyorum, misafirinkileri de. Arada o takımlarla kocişime süper sofralar hazırlarım böylece çok da söylenmez

darkangel benım leğenımde yok evde mı kaldım yosam gule gule kullan buyuk bı yükten kurtulmuşsun annem:roflol:

tubış amın cnm amın valla yaz gelıyy aşık olmk ıstıyom:asigim:

aslında kız tarafı organize ediyor ama bence tamamen erkek tarafının insiyatifine kalmış . .
mandalınde abısıne alcaktı ama yalan olduı duygularımlan oynama sakın :mymeka:
yawrim bi ben ewlenemedimki, duu azcıık

Kız dimples burda zaten sabah bir hal hatır sorduydu kaydirigubbakcemile3

Hemşom gördüm ben seni çık ortaya kaydirigubbakcemile3 bebiş doğdu mu :teytey:

ah sinayım ah
sorma işler o kadar yoğunki gelemiyorum bile
umarım en kısa sürede bitecek ve ben yeniden aranıza katılcam :lepi:

hımm şuan buradaysa o zaman duy beni dimplesss Şeniz

arsıma h geldın gule gule
bak ben lazere gtcektım yenıden cıkıyor dedıler vazgectım hemde tum bölge 950 tl 5.kişiye beleş eğer arkdas bulursan ama vagectım madem 2 yıl sonra cıkcak dıe doğru mu sence

Arada gel arsimam, nişanlına kavuştun diye mi unuttun bizi yoksam :1closedeyes:

tubiş napıyon cicim uzun zamandır denk gelemedik sonuçların ne oldu aldınızmı nikah gününü?

darkangelcim cok uyguna almissin canım benim iyigunlerde kullan arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…