kızlar çeyizle alakası yok ama mudo da acayip indirim varmış 10 ytl kazaklar falan gidin isterseniz elbiseler 10 muş 3 ytl badiler şimdi eltim söyledi orda çalışıyoda part time sizede söyleyim dedim...
Sinaycım sen de iyi günlerde kullan tatlım. Vala günlük kullancam bu çaydanlığı kocişimle, bizden kıymetli mi? Zaten yemek takımı filan baktığımızda bu misafir için diyorum, sinir oluyor o kadar para vercen bir de misafir mi kullancak diyor :roflol:
Sulfat bizimki de aynıı:)
günaydın kızlar dün uyku seti aldım hemde kaça dersiniz 20 tl ve yorganı felan harika kalın çok yumuşak nası bu fiyata verdiler anlamadım doğrusu ama kaçırmadım klozet takımıda aldım ama resmi bulamadım daha sonra eklerim
Çok uyguna almışsınız nerde bu pazar
Klozet takımını da iyi günlerde kullanın. Benimde düz krem çamaşır makinaları sağolsun.
mandilin; yığıntı deme kız lazım oluyor hele birde benimki gibi yapmayada meraklıysa istediğini yapar.
kızlar bişi sorcmak istiyorum size
kına gecesini kız tarafımı yapar erkek tarafımı.dün kayınvalidemle konuşuyoduk..eltime vleniyo ekimde kına nasıl olcak anne dedim..oda valla konuşulmadı kızım ama kına kız tarafınınır onlar nasıl derse öyle yapılır dedi:1shok:
Mekan ve çalgı kız tarafına, kuruyemiş, kına, sepet elbise falan erkek tarafına aittir. Bizde öyle erkek tarafının kına yaptığını hiçç duymadım.
ahh ahh bı goca bulsam düğünü bılem yapcam ama nerdeee
Rabbim bu kıza tez zamanda bir koca nasip eyle :Saruboceq:
sağolun kızlar ben pembe görünce bitiyorum
pembe ne varsa almak istiyorum geçen gün 1 milyoncunun önünden geçiyorum pembe diye aldığım şeyi kimse tahmin edemez " LEĞEN" sırnaşık şey
Aynen bende, çeyizlerimde vardı pembe leğen ve sepet en sevdiğim renktir.
İki yıllık evli bir arkadaşıma sordum Eternitynin kırmızılı olanından tam takım var tepsi falan memnunmuş bir sorun çıkmadı dedi.
kızlar bişi sorcmak istiyorum size
kına gecesini kız tarafımı yapar erkek tarafımı.dün kayınvalidemle konuşuyoduk..eltime vleniyo ekimde kına nasıl olcak anne dedim..oda valla konuşulmadı kızım ama kına kız tarafınınır onlar nasıl derse öyle yapılır dedi:1shok:
yawrim bi ben ewlenemedimki, duu azcııkmandalınde abısıne alcaktı ama yalan olduıduygularımlan oynama sakın :mymeka:
merhaba kısçeler
ya dimples buralara geliyormuuuuu
ona acil ulaşmam gerek
merhaba kısçeler
ya dimples buralara geliyormuuuuu
ona acil ulaşmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?