Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

günaydınnn kızlarrr
bunları netten nerden aldınn canımmmmm bana atsanaaaaa
Özeline yolladımm ama merak eden varsa buradanda yazayım.Hepsiburada varyaa oradan iştee :jeyyar:
hayrlı sabahlar
eudo bacım süper bunlar uğur böcuklu olan bızm emmioğlu gule gule kullan cnm
Evet böcük senin akrabagillerden kaydirigubbakcemile3 Saol canım benimm Şeniz
Evet böcüğüm 4.cüsüde geliyor.Walla bende bazen bıkıyorum ama onlarsızda yapamıyorum.İsmimle ufaklk hitap ediyor bayılıyorumm yaa dücümm diyince dünyalar benim oluyorr Şeniz kaydirigubbakcemile3 Ama bebek rötar yaptı gelmedii gelin hanımın sancılarını bekliyoruz bakalım annemler yanında kaydirigubbakcemile3

betacım, terliklerine bayıldım çok şekerler yaa. güle güle kullan.

Saol mandilincimm a.s.
Günaydın kızlarrrr

EUDO bana da söyle nerden aldın gecelikleri lütfennnnn:Saruboceq:
şimcikk hepsiburada yazıyorsun başını sonunu süslüyorsun :jeyyar:
Saol sinaycımm daha güzelleri senin olsunn yerimseniben Gecelik evet görünüş olarak hoşuma gitti bide alanların yorumlarını okudum inandım aldım ama hakkaten güzelmiş kıpkırmızı geldii dünn :jeyyar: Terlikleri kendim için aldım.Misafir terliğim çok fazla annem her maaşını çekmeye gittiğinde bana bişeyler alıp geliyor.Saolsun bi sürü terliğim var kaydirigubbakcemile3Ondan bunlar bana özel kayınvalidem böyle şeyler giymez zaten kaydirigubbakcemile3
Oyy oyy oyy çok güzelmişş kaydirigubbakcemile3 Ama bunlarda yararlı şeyler evde tadilat gerektiğinde çok işinize yarıcakk :mymeka: Ben şimdi evde bi çivi bulamıyorum benneyaptımki
Eudorabeta, bebişiniz sağlıkla doğar inşallah, benimde 4. yeğenim 15 gün sonra geliyor :lepi:
Çamaşırlarınıda iyi gecelerde giyi, terliklerinde çok cici sırnaşık şey
Saol tubiscimm a.s. Ne güzell sizede bebiş geliyorr :ecrin_bebek: hihoyyyt Ayy bebek sevmeyi özledim benn :ecrin_bebek:
Walla bu fiyata süperr :lepi: İyi günlerde kullan canım yerimseniben
Bizdede sözde kınayı kız yapar ama herşeyi erkek karşılıyor kaydirigubbakcemile3 Biz kına için yer tuttuk nişanlım ödeyecek parasını wahh garibimm :teselli:
anneme aldığım takım bu işte kızlar yıkayıp yıkayıp kullanıyor çok kaliteli çıktı valla tavsiye ederim online satışı da var
Confetti : 73.50 TL
Bu benimm hep beğendiğimm bir takımdı ama almak nasip olmadı bir türlü benneyaptımki Sinaycım nasıl yüzeyi haliflex gibimi tüylü tüylü yumuşak mı :uhm:

dur kı iki dakka şurdayım hemen kovalıyon
yeniden çıkıyor diyen çok oldu ama ben yinede gittim
gittiğim yerdeki bayan doktor işten ayrılınca bi seans merkez sahibinin eşi yaptı bana lazeri ona sordum
bende yaptırdım ama yok dedi çıkmıyor hamilelikte çıkanlar olurmuş onlarda dökülüyormuş, dökülmeyenleride 1 yada 2 seans lazerle aldır biter dedi

burada da dr. dido vardı onada sordum
sonucta gittiğim yerdekiler yanlış cevap verebilirdi kendi menfaatine ama dr. didoda bitince çıkmaz hamilelikte belki çıkar dedi

Arada gel arsimam, nişanlına kavuştun diye mi unuttun bizi yoksam :1closedeyes:

yok kız
o gelmeden evvel gelmemeye başlamıştım zaten

Hemşom gördüm ben seni çık ortaya kaydirigubbakcemile3 bebiş doğdu mu :teytey:

Saklanmıyorum ki :tomato: Evi toparlıyorumm -tatlicadiarzu-
Yaa bizim bebiş rötarlı gelecek galiba dün gece hastaneye gittiler.Doktor sabah suni sancı veririz demiş.Ama hala doğmadı cimcime :ecrin_bebek: Hiç ağrısı,sancısı yokmuş ufacık bi kımıldasa gelecek cadı ama bekliyoruzz kaydirigubbakcemile3

böcükcüm bunu ben söylemiştim fikrime güvendiğin için sağol şekerim
boşuna para vermenizi istemem o yüzden
arkadaşım yaptırmıştı ordan biliyorum 2 sene önce
şimdi yine çıkmaya başladılar kafasını duvarlara vuruyor valla hee ama son teknolojiyse bilemem ama lasere güvenmiyorum kesinlikle
en garantilisi iğneli epilasyon

neyse topiği çevirmiyim şimdi epilasyona herkese pardon Şeniz

sonuclarımda bişe çıkmadı ama o değer hala yüksek
nikah günümüzü ocakta aldık biz yerimseniben

Arsimamm hoşgeldiinn :1hug: Nerelerdesin yahuu :uhm:
Düğünün ertelendimii :sm_confused: Ocakta aldık derken şaşırdım -tatlicadiarzu-

Arsimamm hoşgeldiinn :1hug: Nerelerdesin yahuu :uhm:
Düğünün ertelendimii :sm_confused: Ocakta aldık derken şaşırdım -tatlicadiarzu-

arada gelip bakıyorum yazıp kaçıyorum şekercim
işler çok yoğun

yoo ertelenmedi ki nereden çıkardın delikafadulden ocakta aldık çünkü burada hazirana ocakta gün verilmeye başladı ve anında tükendi :roflol:
hatta bizde istediğimiz saati alamadık

Azra sen nerelerdesin yaw? Bu aralar çok fire veriyoruz :roflol:

Ayy korktum birdenn -tatlicadiarzu- İlkin öyle anladım doğru yaa hikayenide dinlemiştim halbuki kaydirigubbakcemile3 Doğru walla düğünden 3-4 ay öncesinden gün almak lazım sengözlerimebaksanab Ne güzel bu arada işleriniz artmış :lepi: Allah daha çok artırsın yerimseniben

senın dedığını bılıymda nıckını yazamadım kaydirigubbakcemile3 valla suan yaptıramam ama ılerde arastırıp öle denıycem cıkan bıseyse gercekten vermem o kadr parayı -tatlicadiarzu- ben o parayla ne ceyısler alırım
ayy ben ığneyede dayanamam kı
hem annem dıo hatta orda calısan patronun esıde dedı sendekıler cok acık renk azda gerek yok aslında dıe kararsız kaldım
az ıken coğalmasınlar bıkrem ağda yaptımda coğalmıştı bacağımda sonra bıoder kullandım normale döndu :1closedeyes:

[Bu benimm hep beğendiğimm bir takımdı ama almak nasip olmadı bir türlü benneyaptımki Sinaycım nasıl yüzeyi haliflex gibimi tüylü tüylü yumuşak mı :uhm:

Canım ben anneme aldım çokta kullanışlı çıktı valla 1 yıldır kullanıyor yüzeyi havlu gibi yumuşacık emici yıkana yıkana keçelenme falan da yapmadı taş gibi duruyor valla tavsiye ederim ben bugs in bloom aldım kendime inş. anneminki kadar kaliteli çıkar :lepi:

İğne yapıp uyuşturuyolarmış canım, tanıdık her bir yanına o şekilde yaptırdı.

kızlar çeyiz konusunu bölüpde bunu konuşmak istemezdim ama malum bu da bir dert bizim için
ben o bölge hariç hiç biryerime uyuşturucusuz dayandım yani bacak ve kol altlarıma
evet ilk başladığı anda acıyor ama bir süre sonra kendiliğinden uyuşuyor yani dayanıyoprsun şu anda kol altımda hiç çıkmıyor 5 aydır
bacaklarımda 3 aydır tek tük çıkıyor onlarıda tekrar gitmeye devam edeceğim
ama o '' bölge '' için gerçekten uyuşturucusuz dayanamazsınız ( ha dayanan arkadaşlarım var sanırsam o bölgede sinirleri yok o yüzden )

ama ben orası içinde çare buldum EMLA diye bir anestezi krem var normal fiyatı 25 lira ama ssk dan yazdırırsanız 2 TL
o kremi bolca sürüyorum oraya streçle sarıyorum kendimi kilot gibi :roflol:
iki saat sonra gidiyorum epilasyona evet birazcık acı veriyor yinede ama dayanıyorum

bu benim tercihim kızlar
kıllardan okadar nefret ettimki acı falan görmüyor gözüm

tekrar özür dilerim çeyiz konusunu boşlamak istemedim :1no2:

NOT : böcükcüm adım IŞIL bu arada sırnaşık şey

saol IŞIL ama adını bırazdan unutmazsm ıyıdır cok unutkanımda
ayy valla benımde tek sorun orası bakalım ya hele bı borclarım azalsın bı care düşüncem ozmn bol bol arastrcam karar vercem

Hımm ben bi bakayım mağazalara yerimseniben Saol canikomm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…