Özeline yolladımm ama merak eden varsa buradanda yazayım.Hepsiburada varyaa oradan iştee :jeyyar:günaydınnn kızlarrr
bunları netten nerden aldınn canımmmmm bana atsanaaaaa
Evet böcük senin akrabagillerden kaydirigubbakcemile3 Saol canım benimm Şenizhayrlı sabahlar
eudo bacım süper bunlar uğur böcuklu olan bızm emmioğlu gule gule kullan cnm
Evet böcüğüm 4.cüsüde geliyor.Walla bende bazen bıkıyorum ama onlarsızda yapamıyorum.İsmimle ufaklk hitap ediyor bayılıyorumm yaa dücümm diyince dünyalar benim oluyorr Şeniz kaydirigubbakcemile3 Ama bebek rötar yaptı gelmedii gelin hanımın sancılarını bekliyoruz bakalım annemler yanında kaydirigubbakcemile3BETA bacım yığenın olcakmış hayrlı olsun cnm sağlıklı gelsın ınş masallah 4. yığenın benımde 5 yığenım var amanın ne hala olmak nede artık teyze olmak ıstıyorum mumkunse yeter:roflol:
betacım, terliklerine bayıldım çok şekerler yaa. güle güle kullan.
Saol mandilincimm a.s.
şimcikk hepsiburada yazıyorsun başını sonunu süslüyorsun :jeyyar:Günaydın kızlarrrr
EUDO bana da söyle nerden aldın gecelikleri lütfennnnn:Saruboceq:
Saol sinaycımm daha güzelleri senin olsunn yerimseniben Gecelik evet görünüş olarak hoşuma gitti bide alanların yorumlarını okudum inandım aldım ama hakkaten güzelmiş kıpkırmızı geldii dünn :jeyyar: Terlikleri kendim için aldım.Misafir terliğim çok fazla annem her maaşını çekmeye gittiğinde bana bişeyler alıp geliyor.Saolsun bi sürü terliğim var kaydirigubbakcemile3Ondan bunlar bana özel kayınvalidem böyle şeyler giymez zaten kaydirigubbakcemile3eudorabeta gecelik süpermiş ucuz da almışın :jeyyar:
terliklere bayıldım yalnız kayınvaliden falan geldiğinde ayağına giyer mi onları şüpheli :roflol::roflol::roflol:
güle güle kullan tatlım a.s.
Oyy oyy oyy çok güzelmişş kaydirigubbakcemile3 Ama bunlarda yararlı şeyler evde tadilat gerektiğinde çok işinize yarıcakk :mymeka: Ben şimdi evde bi çivi bulamıyorum benneyaptımkiDün nişanlım bana çeyizini saydı, gülmekten çatlıcaktım :roflol: :roflol:
Durun yazayım bikaç tane
Matkap
Şarjlı tornavida seti
Pencere alarmları,
Kumandalı, zaman ayarlı prizler
Lehim makınası
Dukkan açılabilecek kadar envayi çeşit vida, kablo, hırdavat
Dahasıda vardı ama unuttum kızlar laelaelaelaelae ..
Saol tubiscimm a.s. Ne güzell sizede bebiş geliyorr :ecrin_bebek: hihoyyyt Ayy bebek sevmeyi özledim benn :ecrin_bebek:Eudorabeta, bebişiniz sağlıkla doğar inşallah, benimde 4. yeğenim 15 gün sonra geliyor :lepi:
Çamaşırlarınıda iyi gecelerde giyi, terliklerinde çok cici sırnaşık şey
Walla bu fiyata süperr :lepi: İyi günlerde kullan canım yerimseniben
Bizdede sözde kınayı kız yapar ama herşeyi erkek karşılıyor kaydirigubbakcemile3 Biz kına için yer tuttuk nişanlım ödeyecek parasını wahh garibimm :teselli:canım kayınvaliden doğru söylemiş kına gecesinin mekanı organizasyonu kız tarafına bağlıdır ama kına elbiseni kına keselerini kırmızı yüz örtünü falan erkek tarafı alır bizde öyle yania.s
Bu benimm hep beğendiğimm bir takımdı ama almak nasip olmadı bir türlü benneyaptımki Sinaycım nasıl yüzeyi haliflex gibimi tüylü tüylü yumuşak mı :uhm:anneme aldığım takım bu işte kızlar yıkayıp yıkayıp kullanıyor çok kaliteli çıktı valla tavsiye ederim online satışı da var
Confetti : 73.50 TL