Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

oyy ben yerim seni yaaaa Şeniz
canım kına gecesi kız tarafına aittir yalnız erkek tarafı gelirken kuru yemişi ve kınayı getirir. madde durumları iyiyse kızın avıcına kayınvalide bir altın koyar kına yakılırken. budur yani....
kına ve nışanı bızde kız yapar

aynen canım kaydirigubbakcemile5

burcu h geldın bakıyom baska yerlere takılıyon en son bız aklına gelıyok :dilcikar:

yok darkangel ılla alcam ama düğüne 2 hafta kala alsam leğenı olur

burcu h geldın bakıyom baska yerlere takılıyon en son bız aklına gelıyok :dilcikar:

yok darkangel ılla alcam ama düğüne 2 hafta kala alsam leğenı olur

kız başka nereye takılıcamm :roflol: bir bursı bir 2009 yaz gelinleri. baktım orda cevaplanacak sayfa az ilk önce oraya yazdım geldim hemen
ayy senden de bir şey kaçmıyor bacımm :roflol:

saol IŞIL ama adını bırazdan unutmazsm ıyıdır cok unutkanımda
ayy valla benımde tek sorun orası bakalım ya hele bı borclarım azalsın bı care düşüncem ozmn bol bol arastrcam karar vercem

rica ederim canım
adımı unutursanda önemli değil sorarsın ben tekrar hatırlatırım kaydirigubbakcemile3

LADYBIRD
BKOSAR
ALEVESEN
HAYATIM
sızler bulusmaya gelıyonuz mu

burcu aleve söyler msın cnm 12 nısan bulusucağımızı

topiğe büyük bir sessizlik çökmüştür herkes birinin çeyiz eklemesini beklemektedir.

Azra sen nerelerdesin yaw? Bu aralar çok fire veriyoruz :roflol:

canım benim bu aralar cok yogundu işlerim bi ara topigimize baktim baya degismis bisiler arada girip okuyordum ama konulara cvp yazamiyordum bundan sonra sık sık gorusucez inşallah beni hatirlayan bi sen birde darkangel oldu teşekkür ederimmm canım benim:1hug:

hos geldın buketcım anlat bakalım neler oldu

Düğündaşım nasıl geçti ? Aynı gün evleniyoruz dimi yerimseniben Sende macera oldumu kaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba çok şükür bizde çok problem yaşamadık 12 temmuza gün aldık ama biz salona memeur getirtmek istioz temmuz dolmuş neyseki 12 temmuz sabahı dolu akşamı boşmuş umarım bi sorun çıkmaz. 2 ayrı yere kan verdik ilk kan vermeye gittiğimizde durun kan almadan önce eğitime gireceksiniz dedi :1shok: ne eğitimi nan falan olduk kapıda cinsel danışma merkezi yazıo şakkıdı
neysem girdik içeri meğersem korunma yöntemlerini anlatıcakmış dinledik büyük bi dikkatle ilk defa duyuyomuş gibi kaydirigubbakcemile3
saat 4 gibi sonuçlar çıkmış olucak umarım kardes değilizdir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hmm bu arada çift soyadı istediğim için imza attım zaten hazır bir protokol var sadece imza atıonn hihoyyyt

Ohh bari şükür sizin başınıza bişe gelmemiş hihoyyyt Cinsel danışman haa :jeyyar: Deseydin yaa KK daki kızlar beni yeterince bilgilendirdi kaydirigubbakcemile3 Walla bizde dinlemiştik geçen yıl bu sene kimse bişe anlatmadı kaydirigubbakcemile3 Ama burdaki kızlardan daha iyi bilgi sahibi oldum ne yalan söylim kaydirigubbakcemile3

buket hadi hayırlı olsun .
bizde işin kolayına kaçmışlardı, adamlar bi kağıt parçası hazırlamış okuyun bunu didiler, okuduk satırları atlayarak :))::)

Son düzenleme:
Buketicim hadi gözünaydın tatlim hayirli olsunn.. Egitimi ilk defa duyuyorum güzel bir uygulama aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…