oyy ben yerim seni yaaaa Şenizburcuözgeya aşk kilodun falan kzıım adamı öldürcekmisin sen kalpden:jeyyar:çok cici elbisende.kitap ayıraçların ne kadar şirinmiş ya bayıldım diyebilirim hepsinee özendim kıskandım hatta bende alcam onlardankaydirigubbakcemile3
zaten senin alıpda beğenmedim aaa ne gzl demediğim tek bişeyin yok sanıyorum cnm arkadaşım benim:1hug:
canım kına gecesi kız tarafına aittir yalnız erkek tarafı gelirken kuru yemişi ve kınayı getirir. madde durumları iyiyse kızın avıcına kayınvalide bir altın koyar kına yakılırken. budur yani....kızlar bişi sorcmak istiyorum size
kına gecesini kız tarafımı yapar erkek tarafımı.dün kayınvalidemle konuşuyoduk..eltime vleniyo ekimde kına nasıl olcak anne dedim..oda valla konuşulmadı kızım ama kına kız tarafınınır onlar nasıl derse öyle yapılır dedi:1shok:
kına ve nışanı bızde kız yapar
burcu h geldın bakıyom baska yerlere takılıyon en son bız aklına gelıyok :dilcikar:
yok darkangel ılla alcam ama düğüne 2 hafta kala alsam leğenı olur
saol IŞIL ama adını bırazdan unutmazsm ıyıdır cok unutkanımda
ayy valla benımde tek sorun orası bakalım ya hele bı borclarım azalsın bı care düşüncem ozmn bol bol arastrcam karar vercem
LADYBIRD
BKOSAR
ALEVESEN
HAYATIM sızler bulusmaya gelıyonuz mu
burcu aleve söyler msın cnm 12 nısan bulusucağımızı
Azra sen nerelerdesin yaw? Bu aralar çok fire veriyoruz :roflol:
Rica ederimm yerimsenibenEUROBETA sağol canımmm
Düğündaşım nasıl geçti ? Aynı gün evleniyoruz dimi yerimseniben Sende macera oldumu kaydirigubbakcemile3hihoyyyt yettim garii
hos geldın buketcım anlat bakalım neler oldu
Düğündaşım nasıl geçti ? Aynı gün evleniyoruz dimi yerimseniben Sende macera oldumu kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba çok şükür bizde çok problem yaşamadık 12 temmuza gün aldık ama biz salona memeur getirtmek istioz temmuz dolmuş neyseki 12 temmuz sabahı dolu akşamı boşmuş umarım bi sorun çıkmaz. 2 ayrı yere kan verdik ilk kan vermeye gittiğimizde durun kan almadan önce eğitime gireceksiniz dedi :1shok: ne eğitimi nan falan olduk kapıda cinsel danışma merkezi yazıo şakkıdı
neysem girdik içeri meğersem korunma yöntemlerini anlatıcakmış dinledik büyük bi dikkatle ilk defa duyuyomuş gibi kaydirigubbakcemile3
saat 4 gibi sonuçlar çıkmış olucak umarım kardes değilizdir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hmm bu arada çift soyadı istediğim için imza attım zaten hazır bir protokol var sadece imza atıonn hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?