Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

o kaşık aparatı ne işe yarıyor ben hiç bişe anlamadım:)

Mesela çorbanı içince yemeği beklerken kaşığı nereye koyucanı şaşırırsın ya hah işte kaşığını onun üstüne bırakıyosun böylece sofraya değmiyor ve örtü kirlenmiyor

Mesela çorbanı içince yemeği beklerken kaşığı nereye koyucanı şaşırırsın ya hah işte kaşığını onun üstüne bırakıyosun böylece sofraya değmiyor ve örtü kirlenmiyor

hıııı anladım şimdi canım çok saol :)a.s.
öğrenicez bizde bazı şeyleri burdakaydirigubbakcemile3

herkese günaydın kızlar yenı gun sıze mujdelı haberler getırsın ınsallah gununuz çok güzel gecsıınn

hihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5:asigim:a.s.

Selammmmmmm
Herkese günaydın....
Hadi bakalım KK'nın güzel bayanları nerdesiniz çıkın ortaya kaydirigubbakcemile2

günaydın canlarımm herkese süper bir gün diliyorum
gerçi benim sabah gelir gelmez kredi kartı ekstramı gözüme soktular ama napalım ufak bi şokdan sonra hayata döndüm:roflol:

günaydın canlarımm herkese süper bir gün diliyorum
gerçi benim sabah gelir gelmez kredi kartı ekstramı gözüme soktular ama napalım ufak bi şokdan sonra hayata döndüm:roflol:

gunaydınlar ayy tobicim sabah sabah sırasımı sımdı bak benımde kredı kartım gelmıss şoktayım bendee ustelık ödedım de suan hala 30 lıra odemem var offf püfffmirmirmirmir

hepsıde ceyız taksıdı aayyy ceyız ceyız bıkkınlık geldı halada eksık cokkk nasıl kurtulacaz su ceyız derdınden yauuwww

ayyy cnm cok guzeller bunlarrr gule gule kullan..
bende ılk aldıgımda mutlu olmustum vallaa ınsan yenı bısey aldıgında mutlu oluoo..

Assortikkkkkkk sipariş verdiklerinin fiyatı çok ucuz.Ütü TEFAL'in son çıkan 8 programlısı değil mi ?Benimkinin aynısı,mağazasında 270 ytl,ben çok uzun süreli taksitle aldığım için 325 e geldi ((((((
Güle güle kullan cnm

kız 30 ytlmi kredi kartına borcundelikafadulden
benim bu ay 336 gelmiş..daha bide elden taksitlerim var..ama kararlıyım harcamıcam artık:1rolleyes:

MİNİLYA'cımmmm tesekkür ederim hem cok keyifli hem çok heyecanlı walla :1rolleyes:

MISRA'cm ewet ütü tefal program 8 power 500 cok uyguna geldi

kız 30 ytlmi kredi kartına borcundelikafadulden
benim bu ay 336 gelmiş..daha bide elden taksitlerim var..ama kararlıyım harcamıcam artık:1rolleyes:

sanmam kesın harcarsın
ben beyaz esyamı aldım bıterem dıom hala bıseyler alıyom delı mıym neyım 250 ytl yatrdım ctesı ıkı hafta sonra bıda 250ytl var allahtan o yerlere borcum kalmıyo ama suanda 3bın ytl borcum var allah sağlık versın ınş öderız

AssOrtik ütün ve tost makineni iyi günlerde kullan. Ütünün aynısı bendede var taksitle 207 liraya almıştım. Sen 4 lira kardasın :)

AssOrtik ütün ve tost makineni iyi günlerde kullan. Ütünün aynısı bendede var taksitle 207 liraya almıştım. Sen 4 lira kardasın :)

hihoyyyt hihoyyyt ewet canm sağlık olsun 3 - 5 liranın lafı olmaz aramızda

böcükcüüüüüüüüm tesekkür ederim tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…