o kaşık aparatı ne işe yarıyor ben hiç bişe anlamadım:)
Mesela çorbanı içince yemeği beklerken kaşığı nereye koyucanı şaşırırsın ya hah işte kaşığını onun üstüne bırakıyosun böylece sofraya değmiyor ve örtü kirlenmiyor
herkese günaydın kızlar yenı gun sıze mujdelı haberler getırsın ınsallah gununuz çok güzel gecsıınn
hihoyyytkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5:asigim:a.s.
günaydın kızlarrrr
beniim tüm müjdelerim sevinçlerim dün vardı bugün olmaz kanıcam kaydirigubbakcemile2
http://www.kadinlarkulubu.com/mutluluktan-uctugunuz-haberler/244997-iki-sevinc-bir-arada.html
günaydın canlarımm herkese süper bir gün diliyorum
gerçi benim sabah gelir gelmez kredi kartı ekstramı gözüme soktular ama napalım ufak bi şokdan sonra hayata döndüm:roflol:
coooooook mutluyum dün akşam tost makinemin ve ütümün siparişini verdim hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
nette yeni keşfettiğim bi siteden, hemde o çok bilindik olan siteden 40 ytl daha uyguna geldi delikafadulden
insallah problemsiz geLir yerimseniben
tost makinesi: 95 tl
ütü: 203 tl
gunaydınlar ayy tobicim sabah sabah sırasımı sımdı bak benımde kredı kartım gelmıss şoktayım bendee ustelık ödedım de suan hala 30 lıra odemem var offf püfffmirmirmirmir
hepsıde ceyız taksıdı aayyy ceyız ceyız bıkkınlık geldı halada eksık cokkk nasıl kurtulacaz su ceyız derdınden yauuwww
ömür biter, çeyiz bitmez -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3
kız 30 ytlmi kredi kartına borcundelikafadulden
benim bu ay 336 gelmiş..daha bide elden taksitlerim var..ama kararlıyım harcamıcam artık:1rolleyes:
AssOrtik ütün ve tost makineni iyi günlerde kullan. Ütünün aynısı bendede var taksitle 207 liraya almıştım. Sen 4 lira kardasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?