Ohh bari şükür sizin başınıza bişe gelmemiş hihoyyyt Cinsel danışman haa :jeyyar: Deseydin yaa KK daki kızlar beni yeterince bilgilendirdi kaydirigubbakcemile3 Walla bizde dinlemiştik geçen yıl bu sene kimse bişe anlatmadı kaydirigubbakcemile3 Ama burdaki kızlardan daha iyi bilgi sahibi oldum ne yalan söylim kaydirigubbakcemile3
buket hadi hayırlı olsun .
bizde işin kolayına kaçmışlardı, adamlar bi kağıt parçası hazırlamış okuyun bunu didiler, okuduk satırları atlayarak :))::)
Buketicim hadi gözünaydın tatlim hayirli olsunn.. Egitimi ilk defa duyuyorum güzel bir uygulama aslinda
buket hayırlı olsun canım
buket hayırlı olsun tatlımm
kanımca kardeş falan değilsinizzz:))))) zannetmiyorum yanii:)))))
saolun kızlarr çok tesekkür ederimmm a.s.
zaten heryerde bizim gibi çiftlerle karşılaştık belli zatennişanlı oldukları kızların elleri kolları gıcır gıcır sarı bileziklerle doluydu kaydirigubbakcemile3
hee zaten kadına sen sus ben anlatayım KKdan öğrendiklerimi dicektimde korkar falan dedim :jeyyar:
saolun kızlarr çok tesekkür ederimmm a.s.
zaten heryerde bizim gibi çiftlerle karşılaştık belli zatennişanlı oldukları kızların elleri kolları gıcır gıcır sarı bileziklerle doluydu kaydirigubbakcemile3
Geçmiş olsun buketcim bende sana sorcaktım gel die bekledim bizde akşam salona getirtcez memuru geç mi kaldık ki nikah işlemleri için ayy bu arada sarı bileziklerle gezen gelinlere sinir oluyom yaa cıngıl cıngıl
arsima cnmcım mesajını aldım ama metrem yokki benneyaptımki
Arsima dimples ne metresi hayırdır inşallah :uhm:
metre mı ne ölcuyonus la :jeyyar:
Ayy korktum birdenn -tatlicadiarzu- İlkin öyle anladım doğru yaa hikayenide dinlemiştim halbuki kaydirigubbakcemile3 Doğru walla düğünden 3-4 ay öncesinden gün almak lazım sengözlerimebaksanab Ne güzel bu arada işleriniz artmış :lepi: Allah daha çok artırsın yerimseniben
İğne yapıp uyuşturuyolarmış canım, tanıdık her bir yanına o şekilde yaptırdı.
LADYBIRD
BKOSAR
ALEVESEN
HAYATIM sızler bulusmaya gelıyonuz mu
burcu aleve söyler msın cnm 12 nısan bulusucağımızı
günaydın kızlar dün uyku seti aldım hemde kaça dersiniz 20 tl ve yorganı felan harika kalın çok yumuşak nası bu fiyata verdiler anlamadım doğrusu ama kaçırmadım klozet takımıda aldım ama resmi bulamadım daha sonra eklerim
sinaycım bizim temmuz ayında olduğu için çok yoğun memur doluymuş neyseki 12 temmuz akşamı boşmuş bir an önce bakın derim cnm geç kalmayınnbuket gelse de ne yaptı sorsam bizimde artık nikah işlemlerine başlamamız lazım geç kalmamış olsak bari benneyaptımki
saol balımm
KOMSUmun bugun nıkah ıslemlerı var gelmedı daha ayrıca havlun süper komşum ı gunlerde kullan
r
buketcim, havlun çook cici. gidip dokanmışlığım hayran hayran bakmışlığım ve alamadan avcumu yalamışlığım var :):):):):)
aa buarada inşallh herşey yolunda gidiyordur, halledip gelirsin inş.
ayy bu arada sarı bileziklerle gezen gelinlere sinir oluyom yaa cıngıl cıngıl
buketcım hayırlı olsun umarım bır aksılık çıkmaz we hersey ıstedıgın gıbı olur
komşu hayrlı olsun cnm darısı basıma ınş
dımek danışma ha :jeyyar: oda gectı gıttı sayılırr
arsıma sen 5 nısan demıstın o yuzden gelemıycenı bıldım ıcın yazmadım keske gelebılseydın ya
canım benim bu aralar cok yogundu işlerim bi ara topigimize baktim baya degismis bisiler arada girip okuyordum ama konulara cvp yazamiyordum bundan sonra sık sık gorusucez inşallah beni hatirlayan bi sen birde darkangel oldu teşekkür ederimmm canım benim:1hug:
kuzum ben danışcak olsam direk sana gelirdim zatii :jeyyar:
ben bişi bılmıyomkı bı x bıde y bılırım ama gamze daha cok sey bılıyy ıkımız ona gıdelım:jeyyar:
Buketçim hayırlı uğurlu olsun canım arkidişim, ayakkabın filan yırtılmadı dimi?? kaydirigubbakcemile3
Gamzeeeeeeee nirdesinn böcükle sana sorcaklarımız varrr :jeyyar:
yok arkadasım çok sükür hala ayağımda sağlam duruolar ama iki kolumda mosmorr kaydirigubbakcemile3
Ayy allam yaa iyi hadi sağlamlarsa
Kolların da mosmor heea gel bi öpüyüm geçsin Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?