Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Bocuk daha tam belli degil cok gelmek istiyorum ama kayinvalidemler bizim eve geliyorlarmis, ev bakiyorlar onlarda bizim semtten.. Benimde gelmemi istiyor nisanlim bakalim yarin belli olucak ozel msj atarim sana

hee zaten kadına sen sus ben anlatayım KKdan öğrendiklerimi dicektimde korkar falan dedim :jeyyar:

buket hadi hayırlı olsun .
bizde işin kolayına kaçmışlardı, adamlar bi kağıt parçası hazırlamış okuyun bunu didiler, okuduk satırları atlayarak :))::)

Buketicim hadi gözünaydın tatlim hayirli olsunn.. Egitimi ilk defa duyuyorum güzel bir uygulama aslinda

buket hayırlı olsun canım

buket hayırlı olsun tatlımm
kanımca kardeş falan değilsinizzz:))))) zannetmiyorum yanii:)))))

saolun kızlarr çok tesekkür ederimmm a.s.
zaten heryerde bizim gibi çiftlerle karşılaştık belli zatennişanlı oldukları kızların elleri kolları gıcır gıcır sarı bileziklerle doluydu kaydirigubbakcemile3

Buket hayırlı olsun, kazasız belasız atlatmışsınız.
Bize ne anlatan oldu, nede yazılı kağıt verdiler.

buketcım hayırlı olsun umarım bır aksılık çıkmaz we hersey ıstedıgın gıbı olur

Geçmiş olsun buketcim bende sana sorcaktım gel die bekledim bizde akşam salona getirtcez memuru geç mi kaldık ki nikah işlemleri için ayy bu arada sarı bileziklerle gezen gelinlere sinir oluyom yaa cıngıl cıngıl

Anammmm sarı bileziklerle mi geziyolar yaw, yok artıkk

sorma sinaycım bnde sınır oluyorum bırde spor gıyınıpte o bılezıklerı takmıyorlarmı klava:klava:

arsima cnmcım mesajını aldım ama metrem yokki benneyaptımki

mezuradamı yok

Arsima dimples ne metresi hayırdır inşallah :uhm:

metre mı ne ölcuyonus la :jeyyar:

yavrular benim beğendiğim yemek odası mobilyası dimplesinki ile aynı
onun aldığı yerdeki amca yüklü bi fiyat verdi sonra ben daha uyguna buldum şimdide nişanlımın eski iş yeri yapacak ama ölçü lazım :)
ondan rica ettim ama metresi yokmuş

aminnn

İğne yapıp uyuşturuyolarmış canım, tanıdık her bir yanına o şekilde yaptırdı.

bana hiç yapmadılar
canlı canlı yaptılar bana hep ağladım :roflol:

LADYBIRD
BKOSAR
ALEVESEN
HAYATIM
sızler bulusmaya gelıyonuz mu

burcu aleve söyler msın cnm 12 nısan bulusucağımızı

ben gelemiyorum kuzu
söyliyimde
malum hazırlıklar başladı

:1shok::1shok:
bide üstüne para verselerdi kıss kaydirigubbakcemile3
güle güle kullan cnmm
buket gelse de ne yaptı sorsam bizimde artık nikah işlemlerine başlamamız lazım geç kalmamış olsak bari benneyaptımki
sinaycım bizim temmuz ayında olduğu için çok yoğun memur doluymuş neyseki 12 temmuz akşamı boşmuş bir an önce bakın derim cnm geç kalmayınn

KOMSUmun bugun nıkah ıslemlerı var gelmedı daha ayrıca havlun süper komşum ı gunlerde kullan
saol balımm

eğer ablam almasaydı bende avucumu yalardım hayatta alamazdım şu anda saol cnmm

komşu hayrlı olsun cnm darısı basıma ınş
dımek danışma ha :jeyyar: oda gectı gıttı sayılırr

arsıma sen 5 nısan demıstın o yuzden gelemıycenı bıldım ıcın yazmadım keske gelebılseydın ya

Son düzenleme:

canım ben 2 defa sana özelden msj atmayı denedim ikisindede özel mesej kutusu dolmuştur yazdı. (senın msj kutun doluymuş canım)

ben bişi bılmıyomkı bı x bıde y bılırım ama gamze daha cok sey bılıyy ıkımız ona gıdelım:jeyyar:

Gamzeeeeeeee nirdesinn böcükle sana sorcaklarımız varrr :jeyyar:

Buketçim hayırlı uğurlu olsun canım arkidişim, ayakkabın filan yırtılmadı dimi?? kaydirigubbakcemile3

yok arkadasım çok sükür hala ayağımda sağlam duruolar ama iki kolumda mosmorr kaydirigubbakcemile3

minik netteki masa örtüsü peçete takımının fiyatını sormuştun. satıcı bugün fiyat gönderdi
GÜMÜŞ DERTSıZ MASA ÖRTÜSÜ 12 PEÇETELı- 100 TL

çok pahalıymış mirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…