Geçen hafta günlük kullanmak için aldığım eternity çaydanlığım
Çaydanlığı eklemişken daha önce eklemediğim 5-6 ay evvel aldığım aynı desendeki tencere takımım
Bunlar da polar battaniyelerim. Pembe olan yumuşacık havlu polarlardan. Diğeri ise çift tarflı bi yüzü sarı diğeri turuncu. Ama kumaşı ışıktan çok tuhaf çıkmış sanki polar değil de muşamba kaydirigubbakcemile3
ablamın hediyesi bambu havlum üstteki pembesinden
gecelik çok seksi:jeyyar:Kızlar bunlarıda ben geçenlerde netten sipariş verdim..Bi kısmı geldi bi kısmı gelmedi.Gelince hepsini çeker fotolarını koyarım.Bunlar netteki resimleri..
Bu kırmızı gecelik.Fiyatı 10.96 TL
Bunlarda ev terlikleri 19.90 TL fiyatları
Uğurböcekli olanı pijama takımım var uğur böcekli ona takım olsun diye aldım :asigim:
Benimkisi kırmızı olan..
Bunuda siyah olanını aldım..
Dün nişanlım bana çeyizini saydı, gülmekten çatlıcaktım :roflol: :roflol:
Durun yazayım bikaç tane
Matkap
Şarjlı tornavida seti
Pencere alarmları,
Kumandalı, zaman ayarlı prizler
Lehim makınası
Dukkan açılabilecek kadar envayi çeşit vida, kablo, hırdavat
Dahasıda vardı ama unuttum kızlar laelaelaelaelae ..
günaydın kızlar dün uyku seti aldım hemde kaça dersiniz 20 tl ve yorganı felan harika kalın çok yumuşak nası bu fiyata verdiler anlamadım doğrusu ama kaçırmadım klozet takımıda aldım ama resmi bulamadım daha sonra ekleri
kızlar bişi sorcmak istiyorum size
kına gecesini kız tarafımı yapar erkek tarafımı.dün kayınvalidemle konuşuyoduk..eltime vleniyo ekimde kına nasıl olcak anne dedim..oda valla konuşulmadı kızım ama kına kız tarafınınır onlar nasıl derse öyle yapılır dedi:1shok:
sinay canım heralde batan geminin malıydısırnaşık şey
panyo paspasım kızlar dainty 3 lü ama sadece paspasını bulabildim 50 tl
ahh ahh bı goca bulsam düğünü bılem yapcam ama nerdeee
sağolun kızlar ben pembe görünce bitiyorum
pembe ne varsa almak istiyorum geçen gün 1 milyoncunun önünden geçiyorum pembe diye aldığım şeyi kimse tahmin edemez " LEĞEN" sırnaşık şey
anneme aldığım takım bu işte kızlar yıkayıp yıkayıp kullanıyor çok kaliteli çıktı valla tavsiye ederim online satışı da var
Confetti : 73.50 TL
LADYBIRD
BKOSAR
ALEVESEN
HAYATIM sızler bulusmaya gelıyonuz mu
burcu aleve söyler msın cnm 12 nısan bulusucağımızı
kızlar merhaba çok şükür bizde çok problem yaşamadık 12 temmuza gün aldık ama biz salona memeur getirtmek istioz temmuz dolmuş neyseki 12 temmuz sabahı dolu akşamı boşmuş umarım bi sorun çıkmaz. 2 ayrı yere kan verdik ilk kan vermeye gittiğimizde durun kan almadan önce eğitime gireceksiniz dedi :1shok: ne eğitimi nan falan olduk kapıda cinsel danışma merkezi yazıo şakkıdı
neysem girdik içeri meğersem korunma yöntemlerini anlatıcakmış dinledik büyük bi dikkatle ilk defa duyuyomuş gibi kaydirigubbakcemile3
saat 4 gibi sonuçlar çıkmış olucak umarım kardes değilizdir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hmm bu arada çift soyadı istediğim için imza attım zaten hazır bir protokol var sadece imza atıonn hihoyyyt
HAYATIM bulusmaya gelıyon demı
bıde bulusmanın ısmını değiştrdım
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...3441-304stanbul-bak305rk246y-bulusmas305.html
bende gezmek istiom yaaaa
resim mi koyiyim alsana resimm
alla alla bizde hiç öyle şeyler yapmadılar. kızımmmmmm ben sana 14 Haziran'ı al demedim miklava: klava:
ayy buket yerım ben senı
kızlar siparişini verdiğim ama henüz gelmeyen uyku setim (yok satıyomuş valla ferhunde amma meşhur etti heee:roflol:)
bunuda 6 ay falan önce aldım (sarev)
yer yoktu yer o sebepten alamadımm :roflol:
sinay çok hoş cnm ama 1.cisini resmini göremedimmm
sinaycım ılk resmı bnde goremedım
birinciyi göremiyomm merak ettim bak şimci. güle güle kullan canım ikisini de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?