Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlarr hava çok güzel görünüyoo, üff canım sıkılıyo çok karnım agrıyo ama gezmek yeni yeni ciciler almak istiyorum yaaa

kızlar siparişini verdiğim ama henüz gelmeyen uyku setim (yok satıyomuş valla ferhunde amma meşhur etti heee:roflol:)

bunuda 6 ay falan önce aldım (sarev)

Son düzenleme:
Geçen hafta günlük kullanmak için aldığım eternity çaydanlığım

Çaydanlığı eklemişken daha önce eklemediğim 5-6 ay evvel aldığım aynı desendeki tencere takımım

güle güle kullan canım benim

bunları da iyi günlerde kullan

ablamın hediyesi bambu havlum üstteki pembesinden

gecelik çok seksi:jeyyar:

:roflol::roflol:

ay ne kaa ucuz, güle güle kullan canım. ben uyku seti almadım

canım bizde de yeri kız tarafı karar verir. çalgı, kına, bindallı, yer parası vs. hepsini erkek tarafı karşılar.

sinay canım heralde batan geminin malıydısırnaşık şey
panyo paspasım kızlar dainty 3 lü ama sadece paspasını bulabildim 50 tl

kanımca pahalı biraz, ama çok güzelhihoyyyt

ahh ahh bı goca bulsam düğünü bılem yapcam ama nerdeee

:roflol::roflol:

sağolun kızlar ben pembe görünce bitiyorum
pembe ne varsa almak istiyorum geçen gün 1 milyoncunun önünden geçiyorum pembe diye aldığım şeyi kimse tahmin edemez " LEĞEN" sırnaşık şey

ben de mor ne görsem alıyorum-tatlicadiarzu-

anneme aldığım takım bu işte kızlar yıkayıp yıkayıp kullanıyor çok kaliteli çıktı valla tavsiye ederim online satışı da var
Confetti : 73.50 TL

çok şeker canım

LADYBIRD
BKOSAR
ALEVESEN
HAYATIM
sızler bulusmaya gelıyonuz mu

burcu aleve söyler msın cnm 12 nısan bulusucağımızı

gelemiyom:ecrin_bebek:

alla alla bizde hiç öyle şeyler yapmadılar. kızımmmmmm ben sana 14 Haziran'ı al demedim miklava:klava:

HAYATIM bulusmaya gelıyon demı
bıde bulusmanın ısmını değiştrdım
http://www.kadinlarkulubu.com/bulus...3441-304stanbul-bak305rk246y-bulusmas305.html

canım daha öncede demiştim haftasonu gelemem deyü. çünkü evle uğraşıyoruz süreklikafamçokkarıştı

sınayy bunun ıkısı benım hep almayı düşündüğüm ama bı turlu para bulupta alamadığım nevreımler :çok üzgünüm: sölemısken 4 dene sole 2 benım 2 senın olmamı:jeyyar:
ı gunlerde kullan kaça aldın bacım

hayatım yaa keşke gelseydın yaa off bıdahakıne gel ama kesın tmm mı
hadı koy beklıyokhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…