sınayy bunun ıkısı benım hep almayı düşündüğüm ama bı turlu para bulupta alamadığım nevreımler :çok üzgünüm: sölemısken 4 dene sole 2 benım 2 senın olmamı:jeyyar:
ı gunlerde kullan kaça aldın bacım
canım Sarev'in Granada V2 diye geçiyor ismi
benim favorim :lepi:kızlar sizce hangisi cücel?
[/B]
nerdesiniz beee öldünüz müsenağlama gelinlikli resmimi koycam kimse yok, koymuyom:dilcikar:
kızlar merhaba çok şükür bizde çok problem yaşamadık 12 temmuza gün aldık ama biz salona memeur getirtmek istioz temmuz dolmuş neyseki 12 temmuz sabahı dolu akşamı boşmuş umarım bi sorun çıkmaz. 2 ayrı yere kan verdik ilk kan vermeye gittiğimizde durun kan almadan önce eğitime gireceksiniz dedi :1shok: ne eğitimi nan falan olduk kapıda cinsel danışma merkezi yazıo şakkıdı
neysem girdik içeri meğersem korunma yöntemlerini anlatıcakmış dinledik büyük bi dikkatle ilk defa duyuyomuş gibi kaydirigubbakcemile3
saat 4 gibi sonuçlar çıkmış olucak umarım kardes değilizdir kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hmm bu arada çift soyadı istediğim için imza attım zaten hazır bir protokol var sadece imza atıonn hihoyyyt
kızlar siparişini verdiğim ama henüz gelmeyen uyku setim (yok satıyomuş valla ferhunde amma meşhur etti heee:roflol:)
[B]sinaycım sarevin herbişiyine bayılıyorum zati.güle güle kirlet bitanem.hepsi birbirinden güzel...[/B]
kızlar sizce hangisi cücel?
mandilin bacım ben bunu tuttum valla.çok şeker duruyor.
uyku setini 215 TL'ye aldım kırmızı nevresimi 199 TL'ye canın sağolsun böcüğüm sen hele bi koca bulda ben sana yatak örtüsü bilem alırım :roflol::roflol:
bende gezmek istiom yaaaa
resim mi koyiyim alsana resimm
kızlar sizce hangisi cücel?
buket gibi çiçekli olan hariç hepsi magnetli
ben ilk ikisini beğendim ama nişanlımda kelebekliler daha sewimli, herkesin buzdolabında durur diyor. . .
nerdesiniz beee öldünüz müsenağlama gelinlikli resmimi koycam kimse yok, koymuyom:dilcikar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?