Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

uyku setini 215 TL'ye aldım kırmızı nevresimi 199 TL'ye canın sağolsun böcüğüm sen hele bi koca bulda ben sana yatak örtüsü bilem alırım :roflol::roflol:

kızlar sizce hangisi cücel?

buket gibi çiçekli olan hariç hepsi magnetli
ben ilk ikisini beğendim ama nişanlımda kelebekliler daha sewimli, herkesin buzdolabında durur diyor. . .

2.si çok cici ama magnetli oluşu daha mantıklı bizde öle yaptırdık kısmetse perşembe günü gelicek elimize

hayırlı olsun buketcim.Allah tammaına erdirsin inş...

uyku setini 215 TL'ye aldım kırmızı nevresimi 199 TL'ye canın sağolsun böcüğüm sen hele bi koca bulda ben sana yatak örtüsü bilem alırım :roflol::roflol:

ozmnı beklersek ohoo sen ıhtıyarlan benı unutun gule gul kullan cnm valla en favorılerımı almşsın
ula varya şu evkura borcumu verım ceyıslerekaldığım yerden hemde tam gaz devam etcem :lepi:

bende gezmek istiom yaaaa
resim mi koyiyim alsana resimm

Kızlar bu sinamacı ile ilgili bi anımı anlatayım size orta 1 deyiz bu sanatçıda bizim okula gelmişti geçmiş zaman nedenini hatırlamıyorum 3 kız lavabodayız arkadaşım saçımı örüyor ben kapıya doğru dönüğüm sen çaaatttt diye kapıyı aç bu adam herzamanki gülüşüyle aynen resimdeki gibi biz bir çığlık bir çığlık inletmiştik okulu oda kapıyı geri kapatıp gitmiştisırnaşık şey

kızlar sizce hangisi cücel?

buket gibi çiçekli olan hariç hepsi magnetli
ben ilk ikisini beğendim ama nişanlımda kelebekliler daha sewimli, herkesin buzdolabında durur diyor. . .

canım ben oyumu ikincisinden yana kullanıyorum sihirli değneki andırdı bana yanında ki kurdelelerle nedense :1rolleyes: kelebeklilerden çok gördüm o yüzden artık ilgimi çemiyor malesef:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…