kelebekli nikah şekeri çok sıradan artık herkes onu yaptırıyor. değişik bulsana biraz canım
ba ba ba bahaneye bak. yayıp kendini oturcana aylardır gidip alaydınklava:neyse ben senin üst devren olacam:dilcikar:
Kızlar bu sinamacı ile ilgili bi anımı anlatayım size orta 1 deyiz bu sanatçıda bizim okula gelmişti geçmiş zaman nedenini hatırlamıyorum 3 kız lavabodayız arkadaşım saçımı örüyor ben kapıya doğru dönüğüm sen çaaatttt diye kapıyı aç bu adam herzamanki gülüşüyle aynen resimdeki gibi biz bir çığlık bir çığlık inletmiştik okulu oda kapıyı geri kapatıp gitmiştisırnaşık şey
Hayatımmmmm delikafadulden önce resme baktım dedmki tam benlikmişş sonra altında ki yazıyı okudum öldüm gülmekten aynı şeyi düşünmüşüz bacımmm :1hug:
nerden bunlar bir fikrin var mı?
ayy koydunda kaldırdın mı yoksaaa kaçırdım mııı:çok üzgünüm:ayy güzellik uykusu uğruna neler kaçırmışım yaaa
Kızlar bu sinamacı ile ilgili bi anımı anlatayım size orta 1 deyiz bu sanatçıda bizim okula gelmişti geçmiş zaman nedenini hatırlamıyorum 3 kız lavabodayız arkadaşım saçımı örüyor ben kapıya doğru dönüğüm sen çaaatttt diye kapıyı aç bu adam herzamanki gülüşüyle aynen resimdeki gibi biz bir çığlık bir çığlık inletmiştik okulu oda kapıyı geri kapatıp gitmiştisırnaşık şey
koydunmu hayatım ya .ben dei kaçırdım
pınar, eccu, ladybirddaisy, sinay, hayatım, karalahana, böcük Şeniz Şeniz
bende aksine kebelebekli olmasın diye aranıyorum ama bulamadımki bi türlü güzel.
ikincisi daha çok sewdim gibi. .
kaydirigubbakcemile5aha bende aynı şeyi dedümm kaydirigubbakcemile5
hayatım, koydunmu hadiiiiii koyyyy
HEE evet bende merak ettiklerimi sana sorarıımm kaydirigubbakcemile3
ben kebelekllileri seviomm
[B]sinaycım sarevin herbişiyine bayılıyorum zati.güle güle kirlet bitanem.hepsi birbirinden güzel...
teşekkür ederim lahanacım a.s.
yok nan daha yaşımız kaç başımız kaç bişi olmaz belki seninle aynı zamanda bile doğururuz:roflol::roflol::roflol:ozmnı beklersek ohoo sen ıhtıyarlan benı unutungule gul kullan cnm valla en favorılerımı almşsın
ula varya şu evkura borcumu verım ceyıslerekaldığım yerden hemde tam gaz devam etcem :lepi:
gitti gidiyor yaralı yüreğimm gitti gidiyor kanadından tuttttttttkaydirigubbakcemile3
yok kızımmmm çoğunluk oluşmadan koyar mıyım:roflol::roflol::
Hayatımmklava:
Burcuözgem naptınız canikom yeni takı seti baktınız mı??
alıntı yapmayın canım. bu de bu benim beğendiğimm gelinlik deel. maksat gelinlikli bi fotom olsun deyü
allah iyiliğini versin :roflol:
anlaşılmıştırrr tamammm :1ninca:mesaj alındı tamam:1ninca: icraata geçiyorum hemen tamam:1ninca:
Hayatım çokkk şık olmuşsun kızzz kabarık gelinlik sevmedğim halde zaaarif buldum a.s sanırsam belinin inceliğinden CADIARZU
süpeeeerrr görünüyosun hayatıımmmm kesinlikle kabarık gelinlik giy:lepi:
_HaYaTiM bu gelinlik senin değil mi ?
çooook beğendim tam bnm tarzım kabarık etek kısmı:asigim:
peki seninki nasıl kuzum
eminim çok güseldir
hayatım senın ıstedıgın gelınlık nasıl ?????
buarada gelınlık çok yakışmış sana canım
Hayatım bence çok yakışmış özellikle etek kısmını çok begendim, bence sen bu gelinliği bi düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?