Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayatım, ne kadar zarif görünüyorsun.
böyle kırpık kabarık etekleri sewmiyorum ama çok hoş durmuş sende

Offf kızlar bende gelinlik giymek için sabırsızlanıyorum
daha ekime çoook var amaaa (((

Hayatim bence on numara olmussun bu gelinlik sana cok yakismis incecik belin var maşallah diyorum

hayatım, ne kadar zarif görünüyorsun.
böyle kırpık kabarık etekleri sewmiyorum ama çok hoş durmuş sende

sağol canım o senin zerafetin:1hug:

bu gelınlıği ben alıyom yanında damat yolla bıde kesınlıkle alıyom

damadı bulsak gelinlik köpeen olsun:roflol::roflol:

Hayatim bence on numara olmussun bu gelinlik sana cok yakismis incecik belin var maşallah diyorum

ay sağol canım

kızzz yüzünü kapatmasaydın keşkee:))

canım alıntını silebilir misin

pıtırcık sesimi duyuyon mu? alıntını silebilir misin? özellikle belirttim alıntı yapmayın arkadaşlar diye, lütfen

teşekkür ederim buketicim bunlarda hol ve giris icin kashmirden aldigim yolluklar

girisinki bu kadar kucuk degil 150x235 ebadinda onu cikarmadim

yaa ben evlenmekkkkkkkkk ıstıyommmm yaa gelınlığı cok beğendım dıe başka amacım yok :roflol:

halı cok hoşmuş yıkanmasıda süüper beğenırsek alırık sen bı kullan azracım

yaa ben evlenmekkkkkkkkk ıstıyommmm yaa gelınlığı cok beğendım dıe başka amacım yok :roflol:

halı cok hoşmuş yıkanmasıda süüper beğenırsek alırık sen bı kullan azracım

insallah anlattigi gibidir canım 30 derece sıktırmadan yikaniyormus banyo paspasi cinsi bisey burusturuyorsun katlaniyo rahatlikla bakalim gorcez canım paylasirim sizinle kullaninca

teşekkür ederim buketicim bunlarda hol ve giris icin kashmirden aldigim yolluklar

girisinki bu kadar kucuk degil 150x235 ebadinda onu cikarmadim

azracım çok gözel, markası ne acibasengözlerimebaksanab

böcük abartma nen sıradan bi gelinlik işte. içinde ben varım diye öyle güzel duruyo gelinlik:dilcikar::roflol:

Hayatim yollukla kashmir marka mutfak halisida confetti marka. Burcucum tesekkur ederim tatlim

Mandilincim yolluklar kashmir sadece mutfak confetti. Yanimda yag doktu adam haliya hemen suyun altina tuttu akti gitti yag leke tutmuyo altinda hali kaydarmazi var ayni banyo paspasi gibi dokulen siviyi alta gecirmiyo suya tutunca akip gidiyo yagin bile lekesi kalmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…