Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Kızlarrrr bebişimizz doğduu hihoyyyt
Nur topu gibi bi kızımızz olduu :ecrin_bebek: Daha görmeye gidemedim nişanlımın işten çıkmasını bekliyorumm bide babamın gelmesinii benneyaptımki

Çok merak ediyorumm yaa

hayatım senı görmemışm gelınlığe bakarken:roflol: sende cok guzelsın dıycem ama sıfatın yok fızık 10 nomara

kasmırlerde süpermış hanıyaa pekı temıslemesıde kolay mı acep:

hadiii yaaa delikafadulden
en azından mutfak halısı confetti gibi olmalı o zaman yerimseniben

allah anali babali buyutsun canımmmm gözünüz aydın

hayırlı uğurlu olsun canımmm :1hug:
prensesi bizim yerimizede koklarsın mis misss artık:1hug:a.s.

Bu arada parpalmmm duy sesimii :sm_cool:
Sonunda aradığım sfhaer marka kelebekli yemek takımından da parpalım sayesinde buldum ve aldım hihoyyyt Hemde 125 TL'ye hihoyyyt
Vee sarevden pamuklu saten nevresim takımı aldımm.
Tahmin edin kaç parayaa :uhm: Çok ucuzaa aldım..
Birde day in colourstan runnerlı masa örtüsüü aldımm oda ucuzaa geldii hihoyyyt

Teşekkürlerr parpalm Şeniz Senin sayende aldım bunlarrı :1hug:

allah analı babalı büyütsünnn...allah bağışlasınnnn

ayy hadi gözünüz aydın. İsmi ne olacak?

allah anali babali buyutsun canımmmm gözünüz aydın

hayırlı uğurlu olsun canımmm :1hug:
prensesi bizim yerimizede koklarsın mis misss artık:1hug:a.s.

Çokk teşekkürr ederimm kızlarr :1hug:
İsmini beyza nur koyacaklarmış ama ben Nisa istiyorum..Ben değiştiririm onun ismini bi gideyimm kaydirigubbakcemile3 Yiğenlerimin 2.isimlerini genelde ben koyduğum için yine bi değişiklik yapıcam inşallahh :Saruboceq:

nerden aldın kuzu hele bir deyiver bacınaaa:1hug:

hayatım senı görmemışm gelınlığe bakarken:roflol: sende cok guzelsın dıycem ama sıfatın yok fızık 10 nomara

kashmirlerinde temizlemesinin kolay oldugunu soyledi satici :bbo: akrilik iplikten yapilmis dedi ama bana kolay oldugu konusunda inandiramadi acikcasi

ben kaçırdım galiba. kimin bebişi. hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün canım

yüz de o kadar iş yok ondan koymadım:roflol::roflol: reklamcılık nedir güzel olanı öne çıkar:roflol::roflol:

canım söle bize de nerden aldın biz de senin sayende alak. scheafer ben de istiyom:çok üzgünüm:

beta cnm gözun aydın dıyem ne dıyem sımdık teyze mı oldunsen
allah kolaylık versın dıycek baska lafım yok

Nedemek çok sevindim inanki güzel günlerde kullan inşlh yedikçe ben gelirim aklına anarsın:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…