Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ihh değill :dance:
Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ömürler versin.

Yeni cicilerini de iyi günlerde kullan.
Saol tubiscimm aminn :Saruboceq: :1hug:
nerden aldın kuzu hele bir deyiver bacınaaa:1hug:

Diyimm mii :jeyyar: Parpalm izmirde bi mağaza tarif etti hemen hemen herşey %50 fiyatına bugün gidebildim.3 tane sarev kalmıştı.İnşallah beğendiğim modellerdir diye dua ettim ama malesef :1no2: Yinede bi modeli vardı yine beğendiklerimden fiyatını görünce dayanamadım aldımm hihoyyyt

allah analı babalı büyütsün cnm eudo:ecrin_bebek:

çook sewindim canım kebelebek takımı bulmuşsun üstüne birde sarev almışşsın oooh ohh
ama nerde masa örtüsünün falan fotoları??

kashmirlerinde temizlemesinin kolay oldugunu soyledi satici :bbo: akrilik iplikten yapilmis dedi ama bana kolay oldugu konusunda inandiramadi acikcasi
Yaa bu halıda benim çok hoşuma gitmiştii çok güzel bencee :lepi: İyi günlerde kullan.Bende salona bunu almayı düşündüm ama mobilyama uymaz diye korkuyorum :uhm:
Canımm saolasınn a.s. Bu arada senin gelinlikli fotoğrafınıda pıtırcığın alıntısı sayesinde gördümmm kaydirigubbakcemile3 Peri kızı gibi görünüyodun çok yakışmışş Şeniz
CAnım izmirde bi mağaza her yerde varmı bilmiyorumm :uhm:
çok seviyorum bu duvar sticklerlarını kullanan var mı kızlar çıkardığın zaman duvarda iz yapıyomuymuş?
Ayy bu tam benim yatak odamın rengii kaydirigubbakcemile3 Çok hoş olmuş bende böyle bişemi yapıştırsam nee :1rolleyes: Ama benim duvarlar hafif tırtıklı hoş dururmukii :uhm:
beta cnm gözun aydın dıyem ne dıyem sımdık teyze mı oldunsen
allah kolaylık versın dıycek baska lafım yok
Saol böcükümm :1hug: 4.Kez hala oldum bacımm.Aminnn 3 erkekle baş eden bi kızlamı baş edemicek kaydirigubbakcemile3 ben onu bekliyorum 9 aydırr cicişler ördümm onaa :ecrin_bebek:
Nedemek çok sevindim inanki güzel günlerde kullan inşlh yedikçe ben gelirim aklına anarsın:asigim:

CAnımm benimm hatırlamam mıı çok saol tekrar Şeniz Allah ne muradın varsa versinn :hooray::enbuyukkk:

nidemek nidemekkaydirigubbakcemile5 iyi günlerde....inşlh
Bu arada kaşmir halının sibel serisi galiba bende bugun yakından ohalıya bakmaya gidicektim int.farklı duruyo çünkü

Sarev pamuklu saten nevresim takımını 50 TL ye aldım.Fotosunu bulursam koyucam..
Ürünler yarın elime geçeceği için fotolarını anca yarın koyabilirimm :1no2:

çok sağıl canım benimŞeniz

izmir bağa uzak biras:roflol::roflol:

nidemek nidemekkaydirigubbakcemile5 iyi günlerde....inşlh
Bu arada kaşmir halının sibel serisi galiba bende bugun yakından ohalıya bakmaya gidicektim int.farklı duruyo çünkü

evet canım sibel serisi gercekten cok farkli duruyor internette gorulenden isigin gelisine gore renkleri degisiyo bir taraftan bakinca aydinlik parliyo obur tarafindan bakinca daha koyu parliyo degisik bi ipligi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…