Ihh değill :dance:sarev:60 TL??
Saol tubiscimm aminn :Saruboceq: :1hug:Allah analı babalı büyütsün, sağlıklı ömürler versin.
Yeni cicilerini de iyi günlerde kullan.
nerden aldın kuzu hele bir deyiver bacınaaa:1hug:
Bu arada parpalmmm duy sesimii :sm_cool:
Sonunda aradığım sfhaer marka kelebekli yemek takımından da parpalım sayesinde buldum ve aldım hihoyyyt Hemde 125 TL'ye hihoyyyt
Vee sarevden pamuklu saten nevresim takımı aldımm.
Tahmin edin kaç parayaa :uhm: Çok ucuzaa aldım..
Birde day in colourstan runnerlı masa örtüsüü aldımm oda ucuzaa geldii hihoyyyt
Teşekkürlerr parpalm Şeniz Senin sayende aldım bunlarrı :1hug:
Yaa bu halıda benim çok hoşuma gitmiştii çok güzel bencee :lepi: İyi günlerde kullan.Bende salona bunu almayı düşündüm ama mobilyama uymaz diye korkuyorum :uhm:kashmirlerinde temizlemesinin kolay oldugunu soyledi satici :bbo: akrilik iplikten yapilmis dedi ama bana kolay oldugu konusunda inandiramadi acikcasi
Canımm saolasınn a.s. Bu arada senin gelinlikli fotoğrafınıda pıtırcığın alıntısı sayesinde gördümmm kaydirigubbakcemile3 Peri kızı gibi görünüyodun çok yakışmışş Şenizben kaçırdım galiba. kimin bebişi. hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün canım
yüz de o kadar iş yok ondan koymadım:roflol::roflol: reklamcılık nedir güzel olanı öne çıkar:roflol::roflol:
canım söle bize de nerden aldın biz de senin sayende alak. scheafer ben de istiyom:çok üzgünüm:
Ayy bu tam benim yatak odamın rengii kaydirigubbakcemile3 Çok hoş olmuş bende böyle bişemi yapıştırsam nee :1rolleyes: Ama benim duvarlar hafif tırtıklı hoş dururmukii :uhm:
Saol böcükümm :1hug: 4.Kez hala oldum bacımm.Aminnn 3 erkekle baş eden bi kızlamı baş edemicek kaydirigubbakcemile3 ben onu bekliyorum 9 aydırr cicişler ördümm onaa :ecrin_bebek:beta cnm gözun aydın dıyem ne dıyem sımdık teyze mı oldunsen
allah kolaylık versın dıycek baska lafım yok
Nedemek çok sevindim inanki güzel günlerde kullan inşlh yedikçe ben gelirim aklına anarsın:asigim:
DÜĞÜNDAŞIMM Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınnn
senağlamasenağlama
Canımm saolasınn a.s. Bu arada senin gelinlikli fotoğrafınıda pıtırcığın alıntısı sayesinde gördümmm kaydirigubbakcemile3 Peri kızı gibi görünüyodun çok yakışmışş Şeniz
CAnım izmirde bi mağaza her yerde varmı bilmiyorumm :uhm:
kızlar siparişini verdiğim ama henüz gelmeyen uyku setim (yok satıyomuş valla ferhunde amma meşhur etti heee:roflol:)
kocişinle ıyi uykular şekerim
sağol tubişim daha iyileri senin olsun a.s.
Eudorabeta gözünüz aydın canım
nidemek nidemekkaydirigubbakcemile5 iyi günlerde....inşlh
Bu arada kaşmir halının sibel serisi galiba bende bugun yakından ohalıya bakmaya gidicektim int.farklı duruyo çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?