Evet canımm izmirde :1no2: Eee hep istanbuldamı olacak birazda izmirde olsun ucuz yerler dimi kaydirigubbakcemile3izmir mi??((((((((((((
Evet mandilincimm buldum walla kaydirigubbakcemile3 Netteki resimleri ekledim.Yarın gelirse bide fotolarını çekerim inş..çook sewindim canım kebelebek takımı bulmuşsun üstüne birde sarev almışşsın oooh ohh
ama nerde masa örtüsünün falan fotoları??
Saol canım benimm :1hug:DÜĞÜNDAŞIMM Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınnn
Kıskanmaa :dilcikar: :jeyyar:senağlamasenağlama
180 TL oda salon nikahı olduğu için diğer sağlık işlerine hiç para vermedik.kızlar bide sizin nikah işlemleri ne kadar tuttu bizim 80 tl onuda sadece nikah dairesine verdikk
sağol tubişim daha iyileri senin olsun a.s.
Eudorabeta gözünüz aydın canım
Sinaycımm canım çok saol a.s. Bu arada senin sarevlerde harikii :lepi: İkiside çok beğendiğim modellerdi.Kırmızılı olana dicek bişe yok zaten kadife siyah olan kısımlar yatak örtüsü gibi :lepi:
schafer'ın kelebekli yemek takımından alıp da yakından gören var mı? varsa yakından nasıl ağır mı, porseleni güzel mi?
schafer'ın kelebekli yemek takımından alıp da yakından gören var mı? varsa yakından nasıl ağır mı, porseleni güzel mi?
sarevin cici modellerinden biri yerimseniben zaten nerdeyse çirkin modeli hiç yok ki:roflol:
güle güle kullan canım
bende arabica mı ne öyle bir modeli var ya ona hastayım bulsam böyle ucuz kaçırmıycam daaCADIARZU
beta cnm cok guzelmış yazlık gıbım gule gule kllan :çok üzgünüm:
üzülmee böcüğümm seninde english homeların var bende onları çok beğenmiştim..Ama burda yok o mağazadan Çok üzgünüm çoook istersen değiş tokuş yapabiliriz kaydirigubbakcemile3
Bu arada parpalmmm duy sesimii :sm_cool:
Sonunda aradığım sfhaer marka kelebekli yemek takımından da parpalım sayesinde buldum ve aldım hihoyyyt Hemde 125 TL'ye hihoyyyt
Vee sarevden pamuklu saten nevresim takımı aldımm.
Tahmin edin kaç parayaa :uhm: Çok ucuzaa aldım..
Birde day in colourstan runnerlı masa örtüsüü aldımm oda ucuzaa geldii hihoyyyt
Teşekkürlerr parpalm Şeniz Senin sayende aldım bunlarrı :1hug:
Burçişimm bende Butterfly diye bir modeli var onu almayı çok istiyordum ama bunuda beğeniyordum ucuz diye kaçırmayım dedim kaydirigubbakcemile3
Arabica bende var epeyde pahalıya aldım 127 TL ye buna göre kazıklandım tabi kaydirigubbakcemile3 Ama çok güzel oda :asigim: Diplerde olmasa çıkarıp çekicem hem merak edenler için fikir olur ama nerde bulamıyorum senağlama
Evet canımm izmirde :1no2: Eee hep istanbuldamı olacak birazda izmirde olsun ucuz yerler dimi kaydirigubbakcemile3
Kıskanmaa :dilcikar: :jeyyar:
üzülmee böcüğümm seninde english homeların var bende onları çok beğenmiştim..Ama burda yok o mağazadan Çok üzgünüm çoook istersen değiş tokuş yapabiliriz kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim azracım sende halılarını güle güle kullan mutfağına hastayım zaten :lepi:sinaycim gule gule kullan tatlim yeni farkettim cicilerini
teşekkür ederim canım benim senin aldıklarında çok şık o masa örtüsünden bende alcaktım annem aldırmadı ben sana bir sürü masa örtüsü yaptım el emeği göz nuru onları kullanmayıp hazır serersen hakkımı helal etmem dediSinaycımm canım çok saol a.s. Bu arada senin sarevlerde harikii :lepi: İkiside çok beğendiğim modellerdi.Kırmızılı olana dicek bişe yok zaten kadife siyah olan kısımlar yatak örtüsü gibi :lepi:
Eklicemm lahanam yarın inşallah kazasız belasız gelsin bii hihoyyytay çok sevindim.resimlerinide ekle unutma bizi
Şeniz Kıskanma tabii.Bizim burda yok english home söylesin açsınlar buraya bi şube bari :enbuyukkk:kaskanmadık ki sizin neyinizi kıskanayım, hıh. Arsimaaaa düğündaşımmmm nerdesinnn:dilcikar:
hahaytt benim de english home'larım var:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
Aslında bunun kırmızısıda var bende.Ablam hediye almıştı :jeyyar: Ama bunu ben mutfağa aldım mutfağım mavi diye annem görmesin oda beni yer yoksa :mymeka: Allahtan bebeğin başında olacak evde yok kaydirigubbakcemile3teşekkür ederim azracım sende halılarını güle güle kullan mutfağına hastayım zaten :lepi:
teşekkür ederim canım benim senin aldıklarında çok şık o masa örtüsünden bende alcaktım annem aldırmadı ben sana bir sürü masa örtüsü yaptım el emeği göz nuru onları kullanmayıp hazır serersen hakkımı helal etmem dediklava:napalım artık annemi kırmak istemedim belki ilerde alırım :çok üzgünüm:güle güle kullan tatlıma.s.
canım ben aldım.
deseni çok tatlı, gayet canlı renkleri var, tam gündelik.
ama özellikle serwis tabağı çoook ağır, öyle nari bi porselen değiller.. kaydirigubbakcemile2
ben gordun hıc beğnmedım :dilcikar:
Canım porselenleri güzel fena değil.Ama mandilinin dediği gibi kalınca biraz büyük servis tabağı ağır.Desenleri çıtı pıtı hoş yani.Bulaşık makinesinde çıkarmı dedim yok çıkmaz garantisi var bişe olursa getirirsiniz dedi.Ama öyle ahım şahım porseleni yok :1no2: Çatal kaşıklarıda çok kaliteli değil ama günlük kullanım içinde idare eder yanii yerimseniben Sırf yeşil oluşu kelebekli oluşu beni cezbetti :asigim: Bide yeşik kelebekli su takımım var ona uyumlu olsun diye aldım Allah içinn kaydirigubbakcemile3 Annem duysa öldürür beni :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?