sağolun verdiğiniz bilgiler için, vazgeçtim almaktan:roflol:
kaskanmadık ki sizin neyinizi kıskanayım, hıh. Arsimaaaa düğündaşımmmm nerdesinnn:dilcikar:
hahaytt benim de english home'larım var:dilcikar:kaydirigubbakcemile3
ImageShack - Image Hosting :: 11070315074170734.jpg
buda artık son beyaz esyamiz baska bisey kalmadi tv haricinde çok şükür hihoyyyt
ImageShack - Image Hosting :: 11070315074170734.jpg
buda artık son beyaz esyamiz baska bisey kalmadi tv haricinde çok şükür hihoyyyt
HAYATIM ben göremedim gelinliğini keşke yüzünü kapatıp koysaydın da kaldırmasaydın çok merak ettim valla işim vardı çok giremedim o arada senağlama
canım su pınarlı çok güzel. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. bi de ne çabuk dizdiniz evi yahu. benim ev tam takır kuru bakır yani:çok üzgünüm:
yarın göremeyenler için bidaha koyarım canım:1hug:
alan arkdaslar cok olmuştu
ben gıttım ınceledım ılk gorduğumde beğenmedım ve almadım daha baska fııkırlerımde var ama burdakı kızlar benı döver apla :roflol:
ayy koydunda kaldırdın mı yoksaaa kaçırdım mııı:çok üzgünüm:ayy güzellik uykusu uğruna neler kaçırmışım yaaa
yarın göremeyenler için bidaha koyarım canım:1hug:
hele bi deyüver bakimm:1ninca:
bocukcum tesekkur ederim tatlim. buyukleri hallettik sadece hayatim . Benim o kadar cok eskigim varki saymakla bitmez. baharat takimlari vs bunun gibi bi suru mutfak esyasi lazim. Mobilyalar mobilyalarin susleri falan filan dusundukce içim bi tuhaf oluyo bocugun dedigi gibi tihaniyorum kafamçokkarıştı
bizim de bi tek büyükler kaldıkaydirigubbakcemile3
kızlar tansaş ecomax bahar paketi alana cem'in sahanını hediye ediyo 15 TL.
kizlar bisey sorcam simdi aklima geldi yerimi bilmiyorum ama kayinvalideye bohca yapcakmisiniz el opmeye giderken goturmek icin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?