Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

HAYATIM ben göremedim gelinliğini keşke yüzünü kapatıp koysaydın da kaldırmasaydın çok merak ettim valla işim vardı çok giremedim o arada senağlama

ImageShack - Image Hosting :: 11070315074170734.jpg

buda artık son beyaz esyamiz baska bisey kalmadi tv haricinde çok şükür hihoyyyt

canım su pınarlı çok güzel. Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah. bi de ne çabuk dizdiniz evi yahu. benim ev tam takır kuru bakır yani:çok üzgünüm:

HAYATIM ben göremedim gelinliğini keşke yüzünü kapatıp koysaydın da kaldırmasaydın çok merak ettim valla işim vardı çok giremedim o arada senağlama

yarın göremeyenler için bidaha koyarım canım:1hug:

bocukcum tesekkur ederim tatlim. buyukleri hallettik sadece hayatim . Benim o kadar cok eskigim varki saymakla bitmez. baharat takimlari vs bunun gibi bi suru mutfak esyasi lazim. Mobilyalar mobilyalarin susleri falan filan dusundukce içim bi tuhaf oluyo bocugun dedigi gibi tihaniyorum kafamçokkarıştı

bizim de bi tek büyükler kaldıkaydirigubbakcemile3

kızlar tansaş ecomax bahar paketi alana cem'in sahanını hediye ediyo 15 TL.

kizlar bisey sorcam simdi aklima geldi yerimi bilmiyorum ama kayinvalideye bohca yapcakmisiniz el opmeye giderken goturmek icin

kizlar bisey sorcam simdi aklima geldi yerimi bilmiyorum ama kayinvalideye bohca yapcakmisiniz el opmeye giderken goturmek icin

bızde nışan ıcın bohca alışverısıne cıkılır genelde nışanda verılır amma ben uyanıkım az şöle düşünüyom
nışanda sadece damat by ve bana :1closedeyes: zaten nışann herseyını ben yapcam bıde aılesıne yapamam bohca ondanda ıstemıyom
sonra evlenınce el öpmeye gıderken aılesındekı herkese ebesıne nınesıne babasına anasına kardesıne......... gotrcem bana kalsa sadece anne baba yeter ama aılem bırakmaz sende öle yap nışanda ypmadıysan düğünden sonra el öpmede ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…