neresi kolay kız koltuk takımı yatak odası perde halı ayyy düşünmek istemiyorumm
bızde nışan ıcın bohca alışverısıne cıkılır genelde nışanda verılır amma ben uyanıkım az şöle düşünüyom
nışanda sadece damat by ve bana :1closedeyes: zaten nışann herseyını ben yapcam bıde aılesıne yapamam bohca ondanda ıstemıyom
sonra evlenınce el öpmeye gıderken aılesındekı herkese ebesıne nınesıne babasına anasına kardesıne......... gotrcem bana kalsa sadece anne baba yeter ama aılem bırakmazsende öle yap nışanda ypmadıysan düğünden sonra el öpmede ver
ya anasına danasına almanın ne gereği var, bana çok saçma geliyor. biz nişanda birbirimize aldık sadece. el öpme diye bişey de kabul etmiyorum ben. balayından sonra annemi özlicem için önce anneme gideriz. sonra da annesine
burcu sen gerçekten güzellik uykusuna mı yatıyorsun merak ettim de kaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim tatlım Şeniz
falla onlar çıkma yapmayınca bende yapmadim karsi taraf ezilmezsin diyerekten... Sulalesine yapmam ben ya peki neler koycaksin içine de bakim hele bana bi CADIARZU
ayırca bızde gelın gelene para verır akrabalar gelın gormeye gıdınce :jeyyar:
sen anasına babasına mı yapcen
anasına
başortu
namazlk
lıf havlu
corap iç çamasrıı
kazak etek
babasına
havlu lif
gomlek pantolon
mendıl
corap
iççamasırı
ayy dur aklıma geldıkce yazım
yav ne keyif adamısın be burcu, valla hayretler içerisindeyim. vay anasını bee, biz de davar gibi yaşıyoruz
başıyazmalıkız nişan resimlerine baktm çok güzel olmuşsun elbisen gerçekten çok güzel allah nazarlardan korusun
Başıyazmalıkız canım bir ömür boyu mutluluklar çok güzel olmuşun
Başıyazmalıkız hayırlı olsun güzelim Allah tamamına erdirsin
kızlar şu yeni çıkan swarovski taşlı yemek odası takımlarından alan yada kullanan var mı?evim evimde ela diye bi kızdı sanırım onun vardı başka da görmedim nasıl sizce ??ben hala yemek odası takımına karar veremiyorum hafta sonu nişanlımla bi tane gördük konsolun aynaları yuvarlak iki tane duvara monteliydi küçük bi tv ünitesi falan vardı nette bulamıyorum ama fisfisfis
kızım ben kendime göre iş buldum:roflol: sabahtan çalışıyorum öğleden sonra benim.. ee evde yalnızım canım sıkılıyor öğlen uyuyorum zaman geiyor npim başka..sırnaşık şey gece otur uyku bekle sonraa tavsiye etmem sen çalışmaya devam ett:roflol:
hadi kaçtım ben öpüldünüzzzzzŞeniz
Gelir gelmez ekleyim dedim kaydirigubbakcemile3 şimdi geçmişi okuycam a.s
Terliğim ARROW OUTLET den 16 tl yerine 10 tl ye aldım ortopedik ve çok rahat
( Kızlar 90 tl lik ayakkabılar platform tarzında 49 tl falan çokda hoşlar aklınızda bulunsun)
Hoşuma giden ama öylesine aldğım 2 büyük (3,5 ar tl ) 1 küçük(2,5 tl) kavanoz.Normalde
set olarak düşünüyorum ama aldım işte küçüğe kahve koymayı düşünüyorum diğerlerinede buluruz artık hihoyyyt
offf hoşgeldin canım. noldu beyaz eşya işi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?