Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

neresi kolay kız koltuk takımı yatak odası perde halı ayyy düşünmek istemiyorumm

onlarda var bende artı olarak işte birde incik boncuklar ohooooo benim askerlik bitmez bana nazaran kolaylamissin tatlim sen onu dimek istedim

falla onlar çıkma yapmayınca bende yapmadim karsi taraf ezilmezsin diyerekten... Sulalesine yapmam ben ya peki neler koycaksin içine de bakim hele bana bi CADIARZU

ya anasına danasına almanın ne gereği var, bana çok saçma geliyor. biz nişanda birbirimize aldık sadece. el öpme diye bişey de kabul etmiyorum ben. balayından sonra annemi özlicem için önce anneme gideriz. sonra da annesine

e tabi canımm her iki tarafinda anneleri :1hug:. El opmeye derken balayı donusu kucaklasmayi kastettim tatlim.

burcu sen gerçekten güzellik uykusuna mı yatıyorsun merak ettim de kaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim tatlım Şeniz

evet tatlişim bahanesi güzellik uykusu adı altında her öğlen uyuyorum alışkablık yaptı kaydirigubbakcemile3 görmüyormusun güzelliğimi yahu :dilcikar:

hadi kızlar ben gün batımını izlemeye yürüyüşe gidiyorum annemle görüşürüzzzz

falla onlar çıkma yapmayınca bende yapmadim karsi taraf ezilmezsin diyerekten... Sulalesine yapmam ben ya peki neler koycaksin içine de bakim hele bana bi CADIARZU

ayırca bızde gelın gelene para verır akrabalar gelın gormeye gıdınce :jeyyar:
sen anasına babasına mı yapcen
anasına
başortu
namazlk
lıf havlu
corap iç çamasrıı
kazak etek

babasına
havlu lif
gomlek pantolon
mendıl
corap
iççamasırı
ayy dur aklıma geldıkce yazım

valla not ettim hepsini bocukcum teşekkür ederim. Yaw birde annem anasina carsaf takimi dediydi. Dantelli falan nediysin

yav ne keyif adamısın be burcu, valla hayretler içerisindeyim. vay anasını bee, biz de davar gibi yaşıyoruz

kızım ben kendime göre iş buldum:roflol: sabahtan çalışıyorum öğleden sonra benim.. ee evde yalnızım canım sıkılıyor öğlen uyuyorum zaman geiyor npim başka..sırnaşık şey gece otur uyku bekle sonraa tavsiye etmem sen çalışmaya devam ett:roflol:
hadi kaçtım ben öpüldünüzzzzzŞeniz

he bende onu yazmaya geldım
en guzelınden kaynana dantellı nevresım olmazsa hazr bı nevresım al ben işlemelı yaptım ucunada dantel

Teşekkür ederim bocukum hadi gızlar ben kaçtım öpüldünüzzzzzzzzzz iyi aksamlarrrr

başıyazmalıkız nişan resimlerine baktm çok güzel olmuşsun elbisen gerçekten çok güzel allah nazarlardan korusun

Başıyazmalıkız canım bir ömür boyu mutluluklar çok güzel olmuşun

Başıyazmalıkız hayırlı olsun güzelim Allah tamamına erdirsin

çok teşekkür ederim kızlar hepinize..

sinaycım canım dün ablama sordum(karokum'a)hatta dün akşam o taşlı masada yemek yedim:)
hiçbir şikayeti yokmuş canım.
bu sarı temizlik bezleri var ya onlar gibi pamuklu tüylü bezlerle değilde deri bezle toz alıyormuş.sadece alırsa ona dikkat etsin dedi..
şimdiye kadar başka sıkıntı yaşamamış ..inşAllah yardımcı oluruz..

Gelir gelmez ekleyim dedim kaydirigubbakcemile3 şimdi geçmişi okuycam a.s

Terliğim ARROW OUTLET den 16 tl yerine 10 tl ye aldım ortopedik ve çok rahat
( Kızlar 90 tl lik ayakkabılar platform tarzında 49 tl falan çokda hoşlar aklınızda bulunsun)

Hoşuma giden ama öylesine aldğım 2 büyük (3,5 ar tl ) 1 küçük(2,5 tl) kavanoz.Normalde
set olarak düşünüyorum ama aldım işte küçüğe kahve koymayı düşünüyorum diğerlerinede buluruz artık hihoyyyt

herkese iyi akşamlar kızlar
uzun zamandır takip edemiyorum burayı, cok ama cok yogunum nisanlımlada aramız birazcık limoni :1no2:
geçmise bakayım diyecegim ama cok imkansız gorunuyor, almıs basını gitmis sayfalar.
okuyamıyorum ama herkes aldıklarnı gule gule kullansın
umarım herkes iyidir ve mutludur.
damla-dincer'cim bu sayfada oldugu için hemen gordum arrow outlet nerdeki? sende ankaradasın sanırım

valla imkanım olsa hayattan çalışmazdım, bıktım gari:çok üzgünüm:

güle güle kullan damla çok şekerlera.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…