Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

benim aslan böcüküm öder:lepi:

çok güzel yaa 14 hazıran ıcın gun almaya başlandımı biz geç mi kaldık acabaa

canım ben ocağın 5 inde baktım netten bizim istediğimiz güne ait bikaç saat verilmişti ve nişanlımın istediği saatte gitmişti
ertesi gün gittim durumumuzu anlattım askerde oldunu gelemediğini ve saati belirlememiz gerektiğini
kendi evraklarımı getirim o pazartesi getirsin dedim istemediler zor bela ikna ettim amcayı bana gün ayırdı ve dün nişanlım çıkınca gittim evrakları teslim ettik günü kesin aldık
yaklaşık olarak 6 ay olmasına rağmen yoğun bi dönem ve günler hemen bitiyor

insallah problemsiz geLir yerimseniben

güle güle kullan

ömür biter, çeyiz bitmez -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
karaLahana'cmmmmm bi kere Fakir'in ürünleri çok sağlam ve kaliteli..

Fakat dizayn olarak su ısıtıcısını ben pek beğenmedim, blender setlerinin de mikseri çok kullanışlı olmuyo ve ben o nedenLe hepsini ayrı almayı düşünüyorum..

Keyifli alışverişler..

su ısıtıcısının modeli gerçekten tercih meselesi.kardeşime çeyiz için hediye almayı düşünüyorumda.bide yemekteyizde bir kadında gördüm bunu çok şık duruyordu.hani çokda önemli bişiy değil böyle değişik olsa ne olur diye düşündüm.sonuçta fakirde ev ürünlerinde çok eski ve ii bir marka

kız 30 ytlmi kredi kartına borcundelikafadulden
benim bu ay 336 gelmiş..daha bide elden taksitlerim var..ama kararlıyım harcamıcam artık:1rolleyes:

kızlar üzülürken bır daha düşünün benım 785 ytl geldı battım ben battım ay sonuna kadar nasıl gecıncem bılmıyorum..

yatak odası halı takımı -gıza halı
çatal kaşık takımı -bernardo
kahvaltı takımı -bernardo
tava takımı -tefal
tost makınası -tefal
pamuk saten nev takımı -sarev
ev terliği erkek bayan karısık -elif terlık bakırköy
markasını hatırlamadığım ıkı normal nevresım takımı
bornoz seti özdilek
salata kasesı bardak altlığı sılıkon v.s paşabahçe

artı gıtım harcamalarım taksıt taksıt ustune artık abıcımden ay sonu borc :Saruboceq:alırım :Saruboceq:

bu ay taksıtını ödeyeceğim seyler bunlar şukur bıtenler daha çok

Son düzenleme:

bence çok guzel canım ikisi de...

kızlar valla çalıştığınız içinn çok şanslısınız çünküü istediklerinizi alabiliyprsunuzz
ya bizim gibi olsanız koca verecekde para biriktirecende öyle alacannn
ALLAHA çok şükür kocam kafama göreee

Son düzenleme:

bende ayrı ayrı almayı düşünüyorumm

Kızlar sizlerden bir ricam varrr halıı modellerii olan arkadaşlarımm resimlerini payalaşabilirlermiii
hangi marka mesala daha iyi

Niltol cum çok düzenli olmuş.Ben de sırf bu tür şeyler koymak için dolap yaptırdım dikdörtgen,üstünede küçük ev aletlerini koydum.

bende böle bişi düşünüyorum cam olsun istiyorum.baharat takımlarında çok hoş.güle güle kullan canım.hemen hemen almak istediklerim bu tarzda ama henüz böle bişi bulamadım buralarda.

Niltol cum çok düzenli olmuş.Ben de sırf bu tür şeyler koymak için dolap yaptırdım dikdörtgen,üstünede küçük ev aletlerini koydum.

mısracım senin dediğin gibi benimde bir raf gibi yerim var orada küçük ev aletlerim var, mutfağımın camı çok küçük ve yukarıda biz indirmek için kırdık mermer yaptırdık ama yan parseldeki apartman izin vermedi onun cephesi diye mermer kaldı duvarda bende küçük ev aletlerimi koydum yarında onun resmini koyacağım sizlere fikir olsun....a.s.

niltol bayıldım mutfagına tam hayal ettıgım gıbı
duzenlı derlı toplu bır mutfak
ayrıca baharatlıkların ve kavonozlarında cooookk guzell
gule gule kullan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…