sanmam kesın harcarsın
ben beyaz esyamı aldım bıterem dıom hala bıseyler alıyom delı mıym neyım 250 ytl yatrdım ctesı ıkı hafta sonra bıda 250ytl var allahtan o yerlere borcum kalmıyo ama suanda 3bın ytl borcum varallah sağlık versın ınş öderız
çok güzel yaa 14 hazıran ıcın gun almaya başlandımı biz geç mi kaldık acabaa
insallah problemsiz geLir yerimseniben
ömür biter, çeyiz bitmez -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3
karaLahana'cmmmmm bi kere Fakir'in ürünleri çok sağlam ve kaliteli..
Fakat dizayn olarak su ısıtıcısını ben pek beğenmedim, blender setlerinin de mikseri çok kullanışlı olmuyo ve ben o nedenLe hepsini ayrı almayı düşünüyorum..
Keyifli alışverişler..
bakırköye en yakın paşabahçe mağzası arıyorum .bilgisi olan arkadaşlar,paşabahçe ürünlerini satan değil,gerçek mağazası adresi bilenler...
Canım cevap veren oldumu bilmiyorum ama galeria avm nin en alt katında var.
kız 30 ytlmi kredi kartına borcundelikafadulden
benim bu ay 336 gelmiş..daha bide elden taksitlerim var..ama kararlıyım harcamıcam artık:1rolleyes:
Canım cevap veren oldumu bilmiyorum ama galeria avm nin en alt katında var.
[/IMG]
[/IMG]
1. fakirin blendır setini kullanan yada üstte gördüğünüz takımdan alan var mı aranızda.(duvar aparatının olması ve hepsinin aynı yerde saklama şansı olmasına bayıldım.dağanıklık olmaz en azından)
2.su ısıtıcı çok değişik geldi.aman aman ay şu marka bu marka aranacak bişiy değil diye,bu tarz bişiy nasıl olur.fikirleriniz.
sanmam kesın harcarsın
ben beyaz esyamı aldım bıterem dıom hala bıseyler alıyom delı mıym neyım 250 ytl yatrdım ctesı ıkı hafta sonra bıda 250ytl var allahtan o yerlere borcum kalmıyo ama suanda 3bın ytl borcum varallah sağlık versın ınş öderız
karaLahana'cmmmmm bi kere Fakir'in ürünleri çok sağlam ve kaliteli..
Fakat dizayn olarak su ısıtıcısını ben pek beğenmedim, blender setlerinin de mikseri çok kullanışlı olmuyo ve ben o nedenLe hepsini ayrı almayı düşünüyorum..
Keyifli alışverişler..
canım bu blender rendede yapıyor mu peki?
rende aparatı varmı?
sevgiler
kızlar bende 2,5 aylık evliyim benim çeyizlerim artık kullanılıyor ama sizlere fikir olsun diye bir kaç parça göstermek istedim... umarım beğenirsiniz...
ilk sırada tel, arpa ve yıldız şehriye var
ikinci sırada un, kırmızı mercimek, yeşil mercimek, şeker, ıhlamur, çay
alt sırada konfileks, pirinç ve makarna çeşitleri...
bana mı dedin?
Niltol cum çok düzenli olmuş.Ben de sırf bu tür şeyler koymak için dolap yaptırdım dikdörtgen,üstünede küçük ev aletlerini koydum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?