Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Sarev pamuklu saten nevresim takımını 50 TL ye aldım.Fotosunu bulursam koyucam..
Ürünler yarın elime geçeceği için fotolarını anca yarın koyabilirimm :1no2:

ucuzluk diyarına mı düştün nereden aldın çabuk söyle
güle güle kullan hepsini :1hug:

ben işyerindeyken ekliyorsunuz fotoları hep sonra siliyorsunuz ben hiçbirinizi göremedim senağlama

offfcuğum başka bir arkadaşa yazmışsın ama ortak alanda olduu için bende okudum yaşadıın kötü durumu... ama tatlım canını sıkma bence... çünkü bu eşya döneminde çiftler arasında en çok yaşanan durumlar bunlar... ayrıca daha Biz ve Bizim Kararımızı demeye alışamadığımız bir dönem... ama sanmıyorumki evlendikten sonrada böyle olacak ozmn BıZ olarak daha fazla göreceksiniz birbirnizi ve o da çevresine biz böyle istedik böyle düşündük diyebilecek. ayrıca erkeklerde nedense senin annen bunu dedi senin annen şuna karışıo şeklinde çok çıkışlar oluyor... kızlarda da oluyor bu tabiki ama nedense erkekler de daha çok oluyor... çünkü kızlar annelerinin öğütlerini dinliyor onlarla çok şey paylaşıyorlar... onlarda karışılmasını isteiorum... bence sen nişanlınla konuş artık biz varız ve aldığımız kararlar ikimizi ilgilendirir... çevreden öneri alabiliriz ama sonuçta karar ikimizin olmalı falan filan de... weyada durumun gidişine göre boşwer kapat konuyu bir daha açma böyle bir tartışma hiç yaşanmamış gibi yap... benim bu süreçte öğrendiğim birşey de ondan bunu duydum bundan bunu duydum bölesi ii diolar değilde... düşündüm böyle olası daha iyi olacak gibi veya böyle olası beni daha çok mutlu edecek gibi sence nasıl yapalım demek:)))
erkekler ozmn çok güçlü hissediyorlar kendilerini ve tamam sen nasıl istersen öyle olsun sen mutlu ol diyorlar:))))
kolay gelsin canım... kendini üzme... ztn gergin zmnlar bunlar gün yaklaştıkçada gerginleşiyor insan... basit şeyler yüzünden daha da gerginleştirmeyin birbirinizi kırmayın:))) benim nacizane fikrim ...
sorulmadı ama söyliiim dedim:))))

tesekkur ederim nastasiacım. dogru soyluyorsun ama iste bu donemlerde sorunlar cok oluyor, biran once gecsın su donem artık. ben zaten yeterince geriliyorum bu evlilik olayı yuzunden birde boyle olunca iyice gerginliğim artıyor iste senağlama

bende senden farklı deilim cnm ama işte napalım bizi anca biz anlarız:)))))

offff Canım ARROW OUTLET Demetevler 1.caddeden aldım ben.Metronun az aşağısında hemen bazıları çok eski ama bazılarıda çok güzel ayakkabı ihitiyacım yoktu ama terlik aldım...

offf cnm hiç canını sıkma bunları bi güzel falakaya yatırmak lazım akılları başına gelsin yada hiç araştırmıcan karışmıcan ödücek paraları saçacak etrafa sonra kendi düşünsün dursun klava:
sinirlendim bahh

dogru soyluyosun canım ama iste bizim içimiz rahat etmiyor, arastıralım sorusturalım istiyoruz iste boyle ucuzunu iyisini bulalım istiyoruz.
ben cıkıyorum kızlar eve gitmem lazım artık, opuyorum hepinizi

Hayatım ben kaçırmışım senin gelinlikli fotonu yaaa senağlama
Hemşom cimcime geldi ha, gözünüz aydın. sağlıklı mutlu, uzun bir ömrü olsun. :Saruboceq: Bu arada aldıkların süper kız nerden aldın 50 liraya sarev. Ben aldığın modeli de çok beğeniyorum hatta turkuaz kahve olanına bakmıştım. Bak verdim 127 lira yaaa Çok üzgünüm çoook Çabuk söyleyin bana yerini
Azracım halıların çok güzel, güle güle eskit hepsini a.s.

Ben de bugün nihayet evimin temziliğini tamamladım. Ama resmen öldük ya bu kadar mı yorulur insan? Dört kişi evi adam ettik mis gibi kokuyor artık hihoyyyt

İyi geceler kızlar geçmişi okuyayım dedim biraz döktürmüşsünüz yine :)
Bugün evimizin perdeleri takıldı yarında inşallah eşyalarımız gelicek resimlerini çekip gösteririm sizede :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…