Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ben de bugün nihayet evimin temziliğini tamamladım. Ama resmen öldük ya bu kadar mı yorulur insan? Dört kişi evi adam ettik mis gibi kokuyor artık hihoyyyt

İyi geceler kızlar geçmişi okuyayım dedim biraz döktürmüşsünüz yine :)
Bugün evimizin perdeleri takıldı yarında inşallah eşyalarımız gelicek resimlerini çekip gösteririm sizede :1hug:

hayırlı olsun kızlar ...
misler gibi oturmak nasip olsun inşAllah..

Hayatcım evinin resimlerini merakla bekliyoruz. Ben de boşboş evime eşya geldiği perde takıldığı anları görmek için sabırsızlanıyorum delikafadulden

merhabalar kizlar... bugün giremedim nete... ne sizi takip edebildidim nede tontis askimla konusabildim
bende bütün gün ütü yaptim nevresim takimini yikayip ütüledim simdi yatak odasi mis gibi oldu . Kapisini cektim dügünü bekliyor simdi odamiz kaydirigubbakcemile3

kizlar begendigim yüksek topuk bir ayakkabi vardi bilmiyorum hatirliyormusunuz gelinlik icin begendigim .. onu dün siparis verdim yarin belkide teslim ederler heyecanlandiriyor bakalim nasil olacak.. antre icin hali alacagima gittim ayakkabi aldim :roflol: bi daki ay da antre icin halilari alirim insallah

Güle güle kullan dicem ama çok ucuz yorganlara güvenmeyin bizde aldık bikere komşuda aldı ilk yıkamadan sonra çok acaip bi hale geldi yamuldu resmen bence onu yıkama derim...Ayrıca tv de göstermişti bu ucuz olanların ucuz olma sebebi içindeki malzmedenmiş mesela sigara izmaritlerinden falan iplik haline getirip dolgu yapıyolarmış birde sağlıksız tabiki mikrop üretmeye daha çok elverişli...

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun...Nice mutlu yıllara...

hihoyyyt iyi ki doğduuun böööcüüüüüüüükkk, iyi kiii doğduuuun böcüüüükk, iyi ki doğduuun iyi ki doğduuuunn iyi ki dooğduuuunnn böööööcüüüükkk :teytey:

günaydın kızlar herkese
doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle nice güzel mutlu yıllar insallah canım. Allah sağlık, huzur ve mutluluk versin Şeniz

Günaydın kızlar hayırlı cumalar

Böcük doğumgünün kutlu olsun

böcüğüm, kuzucum iyiki doğdun hihoyyytŞeniz Dilerim yeni yaşında hayatının aşkını bulursun:sm_cool::asigim:
sevdiklerinle beraber nice.. nice.. mutlu sağlıklı yıllara tatlım

eudo yada ben tarif etmiştim çiğli tarafında hayber diye bir mağaza herşey %50 fiyatınasositososito

evet cnm başladık sonunda çok şükür bi sorun çıkmadı.
uzaklık olunca zaten en ufak bi problem bile dağ gibi büyüyor aslında çok küçük şeyler sinir bozmaya değmez ama bozuluo işte. bu haftasonu şenlik var desene hihoyyyt

Günayın fıstıklar,

BÖCÜK doğum günün kutlu olsun önümüzdeki yıl doğumgünü kocişinle kutlarsın inşallahh.:Saruboceq:

kizlar bisey sorcam simdi aklima geldi yerimi bilmiyorum ama kayinvalideye bohca yapcakmisiniz el opmeye giderken goturmek icin

Bizde de aynı böcükün dediklrei oluyor ve nişandada tek kendimize bohça yaptık.
Buzdolabın hayırlı olsun.

hayırlı olsun canım, cok sevindim sorun yasamamanıza kaydirigubbakcemile5
insallah hersey sonuna kadar sorunsuz guzel bir sekilde hallolur :Saruboceq:
dogru soyluyorsun canım gorusememek kotu oluyor, tlfonla konusmak yetmiyor. aslında biz cok sanslıyız Allaha sükürler olsun ki nisanlım askerliğini burda ankarada yapıyor ama yinede zor geliyor iste, bide evlilikle ilgili stresler olunca gergin oluyor insan iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…