Ben de bugün nihayet evimin temziliğini tamamladım. Ama resmen öldük ya bu kadar mı yorulur insan? Dört kişi evi adam ettik mis gibi kokuyor artık hihoyyyt
İyi geceler kızlar geçmişi okuyayım dedim biraz döktürmüşsünüz yine :)
Bugün evimizin perdeleri takıldı yarında inşallah eşyalarımız gelicek resimlerini çekip gösteririm sizede :1hug:
sulfatçım hadi gözün aydın bi yükten daha kurtuldunn
hayırlı olsun kızlar ...
misler gibi oturmak nasip olsun inşAllah..
BÖĞÜN BENIM DOĞUM GUNUM :jeyyar:
OFFF nasıl oldun cnm iyimisin???
Hayatım ben kaçırmışım senin gelinlikli fotonu yaaa senağlama
Hemşom cimcime geldi ha, gözünüz aydın. sağlıklı mutlu, uzun bir ömrü olsun. :Saruboceq: Bu arada aldıkların süper kız nerden aldın 50 liraya sarev. Ben aldığın modeli de çok beğeniyorum hatta turkuaz kahve olanına bakmıştım. Bak verdim 127 lira yaaa Çok üzgünüm çoook Çabuk söyleyin bana yerini
Azracım halıların çok güzel, güle güle eskit hepsini a.s.
kizlar bisey sorcam simdi aklima geldi yerimi bilmiyorum ama kayinvalideye bohca yapcakmisiniz el opmeye giderken goturmek icin
Gelir gelmez ekleyim dedim kaydirigubbakcemile3 şimdi geçmişi okuycam a.s
İyi günlerde kullan.
İyi geceler kızlar geçmişi okuyayım dedim biraz döktürmüşsünüz yine :)
Bugün evimizin perdeleri takıldı yarında inşallah eşyalarımız gelicek resimlerini çekip gösteririm sizede :1hug:
Gözün aydın, seninde günlerin azalmış.
Sulfat, evi yerlşene kadar daha çok temizlersiniz, bitti diye sevinme.
merhabalar kizlar... bugün giremedim nete... ne sizi takip edebildidim nede tontis askimla konusabildim
bende bütün gün ütü yaptim nevresim takimini yikayip ütüledim simdi yatak odasi mis gibi oldu. Kapisini cektim dügünü bekliyor simdi odamiz kaydirigubbakcemile3
kizlar begendigim yüksek topuk bir ayakkabi vardi bilmiyorum hatirliyormusunuz gelinlik icin begendigim .. onu dün siparis verdim yarin belkide teslim ederler heyecanlandiriyor bakalim nasil olacak.. antre icin hali alacagima gittim ayakkabi aldim :roflol: bi daki ay da antre icin halilari alirim insallah
Ayakkabılarını görmüştü çok beğenmiştim. gelinliğinde öyle taşlımı.
evet cnm başladık sonunda çok şükür bi sorun çıkmadı.
uzaklık olunca zaten en ufak bi problem bile dağ gibi büyüyor aslında çok küçük şeyler sinir bozmaya değmez ama bozuluo işte. bu haftasonu şenlik var desene hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?