Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kızlar birsey soracaktım, ütü alıcam philips yada braun. büyük ihtimal philips olacak, philipsin en iyi ve yeni modelleri hangisi acaba?

cnm ben tefalin hazneli ütüsünü aldım ama philips azur du sanırım öneriyodu kızlar burada

evet canım philips azur iyi diyorlar ama onunda birkac modeli var:
4620 azur, 4630i azur, 4640i azur... gibi kafam karıstı ne farkları var ki bunların :uhm:
ya mesela 4630i ile 4640i özelliklerini okuyorum aynı seyler yazıyor

çok aşırı farklar olduğunu sanmıyorum mesela ablam 2 sene önce hazneli ütü aldı üstünden 2 sene geçmesine rağmen bi çocuk kiliti eklenmiş bide haznesine sürekli su eklenebilio yani çok aşırı farklar ekleyeceklerini sanmam zaten aşırı fark olsa model ismini değiştiriler

günaydın kızlarrrrrrrrrr
böcük doğumgünün kutlu olsun canımhihoyyyt
nice sağlıklı,mutlu,huzurlu yıllara inşallaha.s.Şeniz

Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun...Nice mutlu yıllara...

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

a.s.

hihoyyyt iyi ki doğduuun böööcüüüüüüüükkk, iyi kiii doğduuuun böcüüüükk, iyi ki doğduuun iyi ki doğduuuunn iyi ki dooğduuuunnn böööööcüüüükkk :teytey:

günaydın kızlar herkese
doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle nice güzel mutlu yıllar insallah canım. Allah sağlık, huzur ve mutluluk versin Şeniz

Günaydın kızlar hayırlı cumalar

Böcük doğumgünün kutlu olsun

böcüğüm, kuzucum iyiki doğdun hihoyyytŞeniz Dilerim yeni yaşında hayatının aşkını bulursun:sm_cool::asigim:
sevdiklerinle beraber nice.. nice.. mutlu sağlıklı yıllara tatlım

günaydın kızlar
böcük doğum günün kutlu olsun
yeni yaşında yeni güzellikler girsin hayatına :CüvCüv: sengözlerimebaksanab

günaydın kızlarr...
doğum günün kutlu olsun böcükk :1hug:
1 haftadır yoktum kızlar Allaha şükür evim tutuldu eşyalarım alındı bursadan aldık inegölde fuar açılmıştı bu yatak odam

buda oturma odam için aldığımız kanepeler bunun moru olcak kaydirigubbakcemile5

bunlarda mutfak için

fantom su perisi süpürgem hem sulu hem torbalı

fırınıda arçelik alcaktım ama tuşları içe gömmeliydi beğenmedim o yüzden bekodan aldık fotosunu bulamadım laelaelaelaelaea.s.

Son düzenleme:
Tüm güzellikler yeni yaşınla birikte gelsin..Nice mutlu yıllara seni sevenlerle sevdiklerinle böcük a.s.

Doğum Günün Kutlu Olsun Uğur böcüğü:sm_cool:

Nice Yıllara KK'da İnş.:Saruboceq:

redlowe buzdolabı, oturma odası ve mikserini görebiliyorum
güle güle kullan aldıklarını
buzdolabı çok güzelmiş

redlowe süpürgeni de gördüm çok modern bir tasarım, sulu olması çok iyi
ben bu bilgisayarı ne yapayım canının istediği resmi gösteriyor istemediğini göstermiyor benneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…