kızlar birsey soracaktım, ütü alıcam philips yada braun. büyük ihtimal philips olacak, philipsin en iyi ve yeni modelleri hangisi acaba?
cnm ben tefalin hazneli ütüsünü aldım ama philips azur du sanırım öneriyodu kızlar burada
hayırlı cumalar
BÖĞÜN BENIM DOĞUM GUNUM :jeyyar:
Geleceğini oluşturacak her yeni günün bir önceki günden daha güzel, isteklerine uygun ve seni mutlu edecek şekilde olmasını dilerim. Yüzünde her zaman bir gülümseme olsun...Nice mutlu yıllara...
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
a.s.
hihoyyyt iyi ki doğduuun böööcüüüüüüüükkk, iyi kiii doğduuuun böcüüüükk, iyi ki doğduuun iyi ki doğduuuunn iyi ki dooğduuuunnn böööööcüüüükkk :teytey:
günaydın kızlar herkese
doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle nice güzel mutlu yıllar insallah canım. Allah sağlık, huzur ve mutluluk versin Şeniz
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Böcük doğumgünün kutlu olsun
böcüğüm, kuzucum iyiki doğdun hihoyyytŞeniz Dilerim yeni yaşında hayatının aşkını bulursun:sm_cool::asigim:
sevdiklerinle beraber nice.. nice.. mutlu sağlıklı yıllara tatlım
Günayın fıstıklar,
BÖCÜK doğum günün kutlu olsun önümüzdeki yıl doğumgünü kocişinle kutlarsın inşallahh.:Saruboceq:
Bizde de aynı böcükün dediklrei oluyor ve nişandada tek kendimize bohça yaptık.
Buzdolabın hayırlı olsun.
Gelir gelmez ekleyim dedim kaydirigubbakcemile3 şimdi geçmişi okuycam a.s
İyi günlerde kullan.
Gözün aydın, seninde günlerin azalmış.
Sulfat, evi yerlşene kadar daha çok temizlersiniz, bitti diye sevinme.
Ayakkabılarını görmüştü çok beğenmiştim. gelinliğinde öyle taşlımı.
günaydın kızlarrrrrrrrrr
böcük doğumgünün kutlu olsun canımhihoyyyt
nice sağlıklı,mutlu,huzurlu yıllara inşallaha.s.Şeniz
doğum günün kutlu olsun.. umarım en yakın zamanda sende evlilik heyecanını yaşarsın ( bende)
herkese günaydınn
hepınızı öpem en guzel yerlerınızden emı :jeyyar: allahım ınş bu yıl olmadı bıdahakı yıl askımlan kutlarım :Saruboceq: cok tskler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?