redlowe buzdolabı, oturma odası ve mikserini görebiliyorum
güle güle kullan aldıklarını
buzdolabı çok güzelmiş[/QUOTE
saol cnm buzdaolbını samsungdan aldık nişanlım çok beğenmiş araştırdık sorduk çok iyiymiş fazlada elektirik yakmıyormuş
redlowe süpürgeni de gördüm çok modern bir tasarım, sulu olması çok iyi
ben bu bilgisayarı ne yapayım canının istediği resmi gösteriyor istemediğini göstermiyor benneyaptımki
günaydın kızlarr...
fırınıda arçelik alcaktım ama tuşları içe gömmeliydi beğenmedim o yüzden bekodan aldık fotosunu bulamadım laelaelaelaelaea.s.
redlowe aldiklarin hayirli olsun tatlim hepsi birbirinden güzeller allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin inşallah
sulu olan süpürgelerin watları düşük oluyormuş hep 1200 falan civarındaydı ama bu 1600 ve torbalıda kullanabiliyosun sulu olarak kullanırsan kokuda yayıyor etrafa hihoyyyt
wat herhalde çekiş gücü için önemli pek anlamam bu işten
koku yayması da ayrıca güzel
samsungun beyaz eşyalarını hiç duymadım görmedim ama bu tasarımı tuttum
wat herhalde çekiş gücü için önemli pek anlamam bu işten
koku yayması da ayrıca güzel
samsungun beyaz eşyalarını hiç duymadım görmedim ama bu tasarımı tuttum
samsungun çamaşır makinalarıda çok güzel ama fiyatları biraz tuzlu hem yıkıyor hem kurutuyor bide susuz yıkayanlarda war havayla yıkıyormuş sitesindedn bakabilirsin cnm kaydirigubbakcemile5
tatlim wat motorun elektrik gucu cekis gucu airwat olarak kullaniliyor
geçmişi okuyamadım pek. . aklımda kalanları yazayım.
offff, canım inşallh herşey istediğin gibi olur, üzülmek inanki işe yaramııyor....
damlacım güle güle kullan cicilerini. terlikleri çook ucuza almışsın. Bende gitmek isterdim ama arrow outlet uzakmış bana tee demetewlerde.
birde eşyalarını alan birisi vardı. Hayırlı olsun.
Herkesedeee cücel çeyizler, hayırlı cumalar...
nasılsın canım benım Şeniz Şeniz
ewet esmy, eccu, tubis ve esra sıradaki çeyizci hanımkızlarımız.. :1hug:
sagol canım hepimizin Allah gönlüne göre versin inşallah
canım iyi hatırlattın, damla-dinçere soracaktım bende onu, ben demetevleri pek bilmiyorum banada uzak biraz aslında ama olsun metroyla giderim napıyım, cunku ben hic terlik almadım daha
damla-dinçer'cim canım demetevler ( o durakta yani) metro istasyonunda mı inicez canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?