Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

sabahtan çalışıyorum derken ne iş yapıyosun burcuözge..çalışmıyor yazıyor da profilinde..

böcükkk doğum günün kutlu olsun..nice senelereeeeee..

yav ne keyif adamısın be burcu, valla hayretler içerisindeyim. vay anasını bee, biz de davar gibi yaşıyoruz
Aynen ya öğlen uyuyabilen herkese hayret ediyorum:1shok: akşam 23:00 gibi yatıyorum sabah 7:00 de kalkıyorum yıllardır bu böle daha öğlen uykusu ne bilmem tatile bile gittiğimde günün ilk ışıklarıyla denize atarım kendimi gecede disko misko gidersem en geç 1:00'de yatarım yalnız davar lafına çook güldüm yaaa:roflol::roflol::roflol:
teşekkür ederim canım ablanın yemek odasına da bayılıyorum büyük bir ihtimal bende taşlı alıcam zaten sarı bezleri mutfaktan başka bir yerde kullanmayı düşünmüyorum mikrofiber bezlerden aldım onlarla silerim artık sağol tatlım a.s.
güle güle kullan damla bu terlikleri çok seviyorum zaten evde kullanıyorum çok rahat oluyo:lepi:
offf canım sanal arkadaşlıkların en iyi yönüde bu zaten bencillik kıskançlık olmayan kimsenin arkandan kuyunu kazmaya çalışmadığı en içten arkadaşlıklar burda yaşanıyor rahatlıkla içini dökebiliyorsun :1hug:
Ben de bugün nihayet evimin temziliğini tamamladım. Ama resmen öldük ya bu kadar mı yorulur insan? Dört kişi evi adam ettik mis gibi kokuyor artık hihoyyyt
sulfatcım geçmiş olsun o işi de halletmişin hadi bakalım darısı bize ayy bende inşaat pisliği temizlemeyi hiç sevmiom umarım tutacağımız ev inşaattan yeni çıkmış olmaz -tatlicadiarzu-
ıyi geceler kızlar geçmişi okuyayım dedim biraz döktürmüşsünüz yine :)
Bugün evimizin perdeleri takıldı yarında inşallah eşyalarımız gelicek resimlerini çekip gösteririm sizede :1hug:
Büşracım gözün aydın canım bugünlere geldin sonunda daha dün nişan fotoğraflarına bakıp Allah tamamına erdirsin diyorduk ereceksin inş. bu gidişle kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
dimples takvimin süper olmuş :lepi:
buket canım hadi gözün aydın halletmişiniz kardeş falan çıkmadan kaydirigubbakcemile3
Redlowe güle güle kullan canım hepsini yerimseniben

Böcük doğum günün kutlu olsun cnm :Bende Koç burcuyum burcumu çok seviyorum.:) (Kendini beğenmişlik en belirgin özelliği) :)

Ankara hluuşmasında olamıyıcam 12 nisanda ıstanbuldayım.ıst buluşmasına glemek isterdim ama oda olmuyo ne şans var bende ya

böcüğüüm şekerim iyiki doğdun... sensiz çarşı yalnız kimsesiz kalırdı...
sensiz topiğimiz çeyiz bakansız kalırdı...
doğum günün kutlu olsun tatlım...
yeni yaşın sana mutluluk huzur sağlık başarı para ve aşk getirsiiiin:))))
günlerin her gün diğerinden daha güsel geçsin inş...

kızlar sizden bi konuda bilgi almak istiyorum.
düğünümüz için özel fotografçı ayarlama çabasındayım.2 kişi ile görüştüm ve fiyatlar düşündüğümden uygun geldi.asıl çektirmek istediğim bayan düğün tarihimizde doluymuş.daha sonra gelinliğiniz giyip dış çekim yapabiliriz dedi.nişanlıma da sonradan çekim yaptırmak pek uygun gelmedi. diğer görüştüğüm kişide erkek ve sabah kuaförden akşama kadar bizimle beraber olacak.nişanlım bundan da hoşnut değil.yabancı birisinin tüm gün bizimle olmasını istemiyor. ne yapmalıyım kızlar :S

Hayırlı cumalar kısçeler

Kızlardan biri tchibodan çiçekli çok cici mandallardan almıştı, kimdi hatırlamıyorum
O mandal paketinin içinde kaç tane var acaba, çok begendimmm

Son düzenleme:
Hayırlı Cumalar kızlar Allah gözlünüze göre nasip etsin
Böcüğümm Doğum Günün Kutlu Olsunn cnm Şeniz
Kızlar çok yazmışınız hepsini okuyamadım herkes aldıklarını güle güle kullansın
Buketciğim hayırlı olsun cnm hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…