hoşbulduk buketimmmmm iyilik sağlıkkk senden ne haber
havayla yıkama mı :1shok: ben teknolojiden bihaber yaşıyorum
:roflol: bende yeni gördüm kızz
metroya yakınsa bende gidebilirim kaydirigubbakcemile2
tam adres alalım o zman.
çünküm benimde bir tene bile terliğim yok :sm_confused:
aaaaa süperrrrr hadi gözün aydın buketimmm
kızım ben kendime göre iş buldum:roflol: sabahtan çalışıyorum öğleden sonra benim.. ee evde yalnızım canım sıkılıyor öğlen uyuyorum zaman geiyor npim başka..sırnaşık şey gece otur uyku bekle sonraa tavsiye etmem sen çalışmaya devam ett:roflol:
hadi kaçtım ben öpüldünüzzzzzŞeniz
Aynen ya öğlen uyuyabilen herkese hayret ediyorum:1shok: akşam 23:00 gibi yatıyorum sabah 7:00 de kalkıyorum yıllardır bu böle daha öğlen uykusu ne bilmem tatile bile gittiğimde günün ilk ışıklarıyla denize atarım kendimi gecede disko misko gidersem en geç 1:00'de yatarım yalnız davar lafına çook güldüm yaaa:roflol::roflol::roflol:yav ne keyif adamısın be burcu, valla hayretler içerisindeyim. vay anasını bee, biz de davar gibi yaşıyoruz
teşekkür ederim canım ablanın yemek odasına da bayılıyorum büyük bir ihtimal bende taşlı alıcam zaten sarı bezleri mutfaktan başka bir yerde kullanmayı düşünmüyorum mikrofiber bezlerden aldım onlarla silerim artık sağol tatlım a.s.çok teşekkür ederim kızlar hepinize..
sinaycım canım dün ablama sordum(karokum'a)hatta dün akşam o taşlı masada yemek yedim:)
hiçbir şikayeti yokmuş canım.
bu sarı temizlik bezleri var ya onlar gibi pamuklu tüylü bezlerle değilde deri bezle toz alıyormuş.sadece alırsa ona dikkat etsin dedi..
şimdiye kadar başka sıkıntı yaşamamış ..inşAllah yardımcı oluruz..
güle güle kullan damla bu terlikleri çok seviyorum zaten evde kullanıyorum çok rahat oluyo:lepi:Gelir gelmez ekleyim dedim kaydirigubbakcemile3 şimdi geçmişi okuycam a.s
Terliğim ARROW OUTLET den 16 tl yerine 10 tl ye aldım
Hoşuma giden ama öylesine aldğım 2 büyük (3,5 ar tl ) 1 küçük(2,5 tl) kavanoz.
offf canım sanal arkadaşlıkların en iyi yönüde bu zaten bencillik kıskançlık olmayan kimsenin arkandan kuyunu kazmaya çalışmadığı en içten arkadaşlıklar burda yaşanıyor rahatlıkla içini dökebiliyorsun :1hug:doğru soyluyorsun canım ya. ben simdi nisanlıma burda yazdıgımı falan soylesem anlamaz beni ama ben burda cok mutluyum ve rahatlıyorum. buraya yazdıklarımın cogunu ne aileme nede cevremdeki diger insanlara anlatmıyorum
sulfatcım geçmiş olsun o işi de halletmişin hadi bakalım darısı bize ayy bende inşaat pisliği temizlemeyi hiç sevmiom umarım tutacağımız ev inşaattan yeni çıkmış olmaz -tatlicadiarzu-Ben de bugün nihayet evimin temziliğini tamamladım. Ama resmen öldük ya bu kadar mı yorulur insan? Dört kişi evi adam ettik mis gibi kokuyor artık hihoyyyt
Büşracım gözün aydın canım bugünlere geldin sonundaıyi geceler kızlar geçmişi okuyayım dedim biraz döktürmüşsünüz yine :)
Bugün evimizin perdeleri takıldı yarında inşallah eşyalarımız gelicek resimlerini çekip gösteririm sizede :1hug:
Ev ve Mutfak ürünleri promosyonları
realdeki inidirimler
birisi bu zen çay bardağından arıyordu bir ara
Ev Tekstili Ürünleri Promosyonları
bu da ev tekstili kategorisi
ewet esmy, eccu, tubis ve esra sıradaki çeyizci hanımkızlarımız.. :1hug:
http://www.tansas.com.tr/files/insert/pages/insert.pdf
pıtırcık tansaşa güral porselen yemek takımı gelmiş 18 parça 39.9 tl.
paşabahçe şişe + 6 bardak 4.9 tl.
Biri benim yerime bu insertün 26.sayfasını eklerse sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?