hayırlı cumalar
BÖĞÜN BENIM DOĞUM GUNUM :jeyyar:
sabahtan çalışıyorum derken ne iş yapıyosun burcuözge..çalışmıyor yazıyor da profilinde..QUOTE]
canım ona bakarsan nikahımda kıyıldı bekar yazıyor:roflol: üşeniyorum değştirmeye. yerimseniben bir öğrencim var sabahtan 3,5 saat özel ders veriyoruma.s sonra bütün gün benim :sm_cool:
kızlar sizden bi konuda bilgi almak istiyorum.
düğünümüz için özel fotografçı ayarlama çabasındayım.2 kişi ile görüştüm ve fiyatlar düşündüğümden uygun geldi.asıl çektirmek istediğim bayan düğün tarihimizde doluymuş.daha sonra gelinliğiniz giyip dış çekim yapabiliriz dedi.nişanlıma da sonradan çekim yaptırmak pek uygun gelmedi. diğer görüştüğüm kişide erkek ve sabah kuaförden akşama kadar bizimle beraber olacak.nişanlım bundan da hoşnut değil.yabancı birisinin tüm gün bizimle olmasını istemiyor. ne yapmalıyım kızlar :S
canım bizde dış mekan fotocusu ayarlıycaz mayıs ayında 2 kişiyle görüüşmemz var? sana ne kadar fiyat verdiler kuzum? vallahi bizimde konuşacağımız kişi erkek. Önemli olan profesyonel olması bence. allahtan benimkisi böyle şeylere bir şey demiyorkaydirigubbakcemile3
düğünümüz için özel fotografçı ayarlama çabasındayım.2 kişi ile görüştüm ve fiyatlar düşündüğümden uygun geldi.asıl çektirmek istediğim bayan düğün tarihimizde doluymuş.daha sonra gelinliğiniz giyip dış çekim yapabiliriz dedi.nişanlıma da sonradan çekim yaptırmak pek uygun gelmedi. diğer görüştüğüm kişide erkek ve sabah kuaförden akşama kadar bizimle beraber olacak.nişanlım bundan da hoşnut değil.yabancı birisinin tüm gün bizimle olmasını istemiyor. ne yapmalıyım kızlar :S
canım ben bi kaç özel fotoğrafçının sitelerini inceledim ve bayıldım çektikleri karelere
sana hemen isimlerini yazayım sende bi incele istersen
müjgan culfa,pozan fotoğrafçılık esra pozan bide oktay bingöl
nişanlınıda kesinlikle kandır bence
günaydın kızlar
böcük doğum günün kutlu olsun
yeni yaşında yeni güzellikler girsin hayatına :CüvCüv: sengözlerimebaksanab
günaydın kızlarrrr
böcük d. günün kutlu olsun canım iyiki doğdunn hihoyyyt
Tüm güzellikler yeni yaşınla birikte gelsin..Nice mutlu yıllara seni sevenlerle sevdiklerinle böcük a.s.
Doğum Günün Kutlu Olsun Uğur böcüğü:sm_cool:
Nice Yıllara KK'da İnş.:Saruboceq:
BÖCÜĞÜMMMM iyiki doğdunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yeni yaşın mutluluk getirsin tabi bide kocaaaa :))))
Böcüğüm yeni yaşın sana istediğin tüm güzellikleri ve hayatının aşkını getirsin. İyiki doğdun tatlım hihoyyythihoyyythihoyyyt
Böcüküm yeni yaşın kutlu olsun diledigin her ne varsa insallah senin olsun yeni yasında a.s.
uyy saol cnm bende böle bısey yaptrrcm pazar gunu :jeyyar:böcüğüüüüüm doğpum günün kutlu olsun, bu da benden.
hadi dilek tut. .
cok saol balım
komşu sana özel nevresim takımı buldum
canım ben bi kaç özel fotoğrafçının sitelerini inceledim ve bayıldım çektikleri karelere
sana hemen isimlerini yazayım sende bi incele istersen
müjgan culfa,pozan fotoğrafçılık esra pozan bide oktay bingöl
nişanlınıda kesinlikle kandır bence
canım bizde dış mekan fotocusu ayarlıycaz mayıs ayında 2 kişiyle görüüşmemz var? sana ne kadar fiyat verdiler kuzum? vallahi bizimde konuşacağımız kişi erkek. Önemli olan profesyonel olması bence. allahtan benimkisi böyle şeylere bir şey demiyorkaydirigubbakcemile3
sabahtan çalışıyorum derken ne iş yapıyosun burcuözge..çalışmıyor yazıyor da profilinde..
böcükkk doğum günün kutlu olsun..nice senelereeeeee..[/QUOTE]
bende cok sevyom tıpkı benBöcük doğum günün kutlu olsun cnm :Bende Koç burcuyum burcumu çok seviyorum.:) (Kendini beğenmişlik en belirgin özelliği) :)
Ankara hluuşmasında olamıyıcam 12 nisanda İstanbuldayım.İst buluşmasına glemek isterdim ama oda olmuyo ne şans var bende ya
böcüğüüm şekerim iyiki doğdun... sensiz çarşı yalnız kimsesiz kalırdı...
sensiz topiğimiz çeyiz bakansız kalırdı...
doğum günün kutlu olsun tatlım...
yeni yaşın sana mutluluk huzur sağlık başarı para ve aşk getirsiiiin:))))
günlerin her gün diğerinden daha güsel geçsin inş...
saol cnm yaaHayırlı Cumalar kızlar Allah gözlünüze göre nasip etsin
Böcüğümm Doğum Günün Kutlu Olsunn cnm Şeniz
Kızlar çok yazmışınız hepsini okuyamadım herkes aldıklarını güle güle kullansın
Buketciğim hayırlı olsun cnm hihoyyyt
böcük doğum günün kutlu olsun canım.sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara inşallah.
Mutlu yıllarrrr böcükkkk. Umarım beklentilerininde üstünde güzel bir yıl bekliyordur seniii Şeniz
sabahtan çalışıyorum derken ne iş yapıyosun burcuözge..çalışmıyor yazıyor da profilinde..QUOTE]
cok saolunkızlar
yenı yılımda RABBIM bana hayrlı b eş nasıp etsın artık evlenem anam kaldım sona kaydirigubbakcemile3
evet canım zaten bende esra hanım ile oktay beyle görüştüm.esra hanım aynı zamanda kıraç ın düğününü de karelemiş. ama benim düğün tarihimde dolu daha sonra çekim yapabileceğini söyledi. oktay beyde randevu defterinin yanında olmadığını bu akşam bana dönebileceğini bildirdi.ben esra hanımın olmasını istiyordum
bide müjgan culfanın sitesini incele bakalım onuda beğenirsin belki ama gerçekten esra hanım çok güzel çekimler yapmış
evet canım zaten bende esra hanım ile oktay beyle görüştüm.esra hanım aynı zamanda kıraç ın düğününü de karelemiş. ama benim düğün tarihimde dolu daha sonra çekim yapabileceğini söyledi. oktay beyde randevu defterinin yanında olmadığını bu akşam bana dönebileceğini bildirdi.ben esra hanımın olmasını istiyordum
burcucum esra hanım dış çekim yapacağı için fiyatı 600+yol ücreti
oktay bey ise eğer düğün tarihimizde boş olursa onunda ücreti 650+yol ücreti
esra hanım düğüne gelebilseydi ücret 1000+yol
power fm ya da metro fm den DJ+ünlü bir kameraman+ ünlülerin makyözü+esra pozan2ın kareleri hepsi 3400 ediyor böylede yapmayı isterseniz diye bilgi veriyim dedim.
philipsten ütü alan arkadaşlarım hangi modelini, ne zaman, nerden, nekadara aldınız?
yardımlarınızı bekliyorum kızlar
vaalhi bütün alternatifleri yazmışsın balım teşekkür ederim :1hug: 3400 lük olan çok güzelmiş ama bizi aşar şu durumdaa.s diğerleri ço kfena değilmiş. zaten biz de öyle aman aman bir şey istemiyoruz. nikah fotolarını biliyorsun onları kız kardeşim çekmişti biz zaten poz vermeye hazırız:roflol: sadece daha profesyonel bir makina ve daha profesyonel br göze ihtiyacımız varyerimseniben bizim çağıracağımız kişi öyle popüler biri olmadığına göre herhalde 500 falan ister kanımca. 500 gibi bir parayı gözden çıkardık burda da daha fazlasını veren olmaz zaten. stüdyo seviyor herkes bakma biz istemiyoruz. stütyoyuda 400 e çekiyorlarmış. gene konuşunca bende yazarım ücretleriniyerimseniben yalnız merak ettiğim bir şey daha var balım. mesela normalde stüdyoda sana albüm yapıp veriyorlar fotoları. böyle açık hava çekimi yapılınca nasıl veriliyor? cd yemi yükleyip veriyor tab edip mi veriyor onu merak ediyorum. a.s birde gece boyu bizle olmasın ama gün batımında foto istiyorum ben ya. ona ikna etmeye çalışıcam. çünkü yazın hava geç kararıyor. mecbur düğüne gelmesi gerekecek bir kaç kare sahilde foto istiyorum gün batımında a.s
beni deli mi edeceksiniz.. müjan hanimin sitesine bakim onlar ne kadar güzel fotogarflar öyle. Insani özendiriyor ama bizim bütcemizi asar... stüdyo cekiminden cok cok daha güzel bu tarz fotograflar senağlama
3400 bana da ağır geldi canım.bende 600-700 civarı parayı gözden çıkarmıştım.fotografları tab ettirmeye gelince detaylı bilgiyi yazıyım hemen...
Esra hanım, bizim istediğimiz dış çekimde 3-4 saat çalışıyoruz ve bu çalışmada ne kadar foto çıkarsa ortaya 400-500-600 hepsini DVD yapıyor ve artı olarak
100 adet 13*18,5 adet 20*30 cm baskı ve album hediye ediyor
eğer Esra hanım ile düğünde çalışmak isterseniz oda şöyle oluyor
(Standart çekim)
Sabah kuaförün işe başlamasıyla başladıgım çekimi akşam pasta kesilene kadar devam ettiriyorum.(22:00)(Daha sonra herkes dans eder ve farklı bir kare çıkmaz)(Gün boyunca istenilen her çekim -dış mekan,iç mekan- dahildir)
*1000-1250 arası fotoğraf çekiyorum ve çektiğim butun fotografları orijinal boyutlarında dvd içinde teslim ediyorum(normal şartlarda fotoğrafçılar müşteri sadakati için orijinal boyutlarını vermez ve 800 adet fotograf verirler maximum)
*30 adet fotoğrafı goruntu işleme programından geçirip teknik duzeltmelerini yapıyorum.(Işık-kontrast ayarı-tonlama vs)( 2 saatlik dış mekan çekiminde de gecerlidir)
*2 adet 20*30cm,5 adet de 13*18 cm ebadında fotograf baskısı hediye ediyorum. ve fiyatı 1000 ediyor
oktay bey ise Sabah kuaförle beraber cekimler başlıyor ve sizin düğün planıza göre bir paln cıkartıp kurgusal ve doğal cekimler yapılıyor. ve cekimler ilk dansa kadar sürüyor. ortalama 10 saat beraber footğraf cekimi yapmış oluyoruz ve gene ortalama 1000-1500 arasında fotoğraf ortaya cıkıyor. bunların içinden 20 25 tanesini size photoshopta işleyip veriyorum ki bu fotoğrafların hepsini dvd size kargo ile gönderiyorum.
baskı vermiyorum ama size 1 adet 30*40 5 adet 20*30 baskı halindeki fotoğrafı hediye ediyorum.
tüm bunlar için size maliyeti 650 ytl artı baska sehirde iseniz yol ücreti...
bu şekilde canım
istediğin yerde istediğin şekilde çekerler canım.gün batımı doğumu farketmez hihoyyyt
inşallah yardımcı olmuşumdur
süper yardımcı oldun tatlım teşekkür ediyorummmŞenizŞenizŞeniz
inşallah gönlümüze göre olur yaa... çok hevesm vr açık havada fotoyaa :sm_cool:
rica ederim canım ne demek :1hug: inşallah olur canım bende çok istiyorum.özellikle Kayseriden Ankaraya gidilirken yolda çok güzel karelerin yakalanacağını düşünüyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?