Hayırlı cumalar kısçeler
Kızlardan biri tchibodan çiçekli çok cici mandallardan almıştı, kimdi hatırlamıyorum
O mandal paketinin içinde kaç tane var acaba, çok begendimmm
vallahi bencede haklısın... her beğendiğiniz yerde çektirirsinizzzz:sm_cool:
ama bencede sonradan gelinlik giyip çekmek mantıklı olmaz. çünkü o gelinliği ilk giydiğin gün gözlerin öyle ışıldayacak. sonra tabi saç makyaj falan bencede o gün için çektirin ve nişanlını kandır şekercimmmm:sm_cool:
20 tane varmış canımmsengözlerimebaksanab
Buketciğim hayırlı olsun cnm hihoyyyt
selamlar
ben sürekli sizleri takip ediyorum.çok şey öğrendim ve fikir aldım sizlerden teşekkür ederim.
Şimdi de ben size bir haber vereceğim :) dimdown marketleri var İstanbul'da çeşitli semtlerde internet sitesinden bulabilirsiniz adresleri .Bu hafta sos hazneli cips tabağı 4,95 TL arkadaşlar :) ama kalp değil kare ,dikdörtgen ve spiral çeşitleri var. Haberiniz olsun :)
kızlarrrr deneyimli gelin adayları bişi sorcam
sizce uzun kuyruk gelini kısa mı gösterir uzun mu ?
o kadar araştırma yaptınız duydunuz mu bakalım böyle birşey ????
burcucum diğer topic te verdiğin bilgi için teşekkürler birde burada ki kızlara sorayım dedim
saol cnmm
ben uzunmu gösterir kısamı gösterir bilmem ama çok şık durup çok rahatsız ettiğini biliom. yani dın dın dıdııın dın dın dııdıınm şeklindeki müzilkle ağır adımla salona girerken inanılmaz harika bir görüntü gösterirken damat halay çiftetelli vs gibi güzide Türk oyun havalarında o kuyruğu kolunuzdan iki kez dolamak suretiyle ilginç bi görüntü sergileniyor...
teşekkürler canım mma velakin zaten bizim sadece nikah+kokteyl olacağı için çok sorun yaşamam diye düşünüyorum ama derdim beni olduğumdan da uzun göstermesi
hadi gözün aydın ama böccük hani resim?
heh tam ağzımdan aldın eğer seninki kokteyl tarzı bişey olucaksa çok hoş durur dicektim a.s.
cok uygun ve tencerelerı süper bende mavış setını aldım 400 tl gecen yıl ondan eksta olarak tost makınası var aplama vercemkızlar biraz önce dışarda bi işim vardı evshop'un önünden geçerken bi baktım camında çelik tencere 310 TL yazıyor içeri girdim neymiş neciymiş die korkmazın lila hiper seti hemen aldım hemde 10 taksit ilk taksit mayısta hihoyyyt(1 çaydanlık-1 düdüklü tencere-askılı 3'lü cezve seti-2 tava-5 tencere )
tşkböcugum en sonunda bulmussun çok mutlu oldum ıı gunlerde kullan
ZARİFF ZARİFFF ZARİFFF İyii ki doğdunnn sennnnn a.s.
saol cnm bı sen dedın hee :dilcikar:
görunce cocuklar gıbı sevındımsonra ddım ınş evdekı ıle(pecetelık)uyar cunku bılıyon kağıt havluluk bulamamıstım neysem gıttım baktım aynı renk cok mutlu oldum kaydirigubbakcemile2 lımon ve tereyağlık falanda aldım surahı sekrlık ama resım cekmedım zaten pc yok bılıyon toplu olarak sonra koycam
teşekkür ederim canım Şeniz
teşekkür ederim böcüğüm o dediğin mavişten de vardı ama pahalıydı kampanyada değil dedi kız bende bunu aldım çıktım kaydirigubbakcemile5cok uygun ve tencerelerı süper bende mavış setını aldım 400 tl gecen yıl ondan eksta olarak tost makınası var aplama vercem
ı gunlerde kullan cnm
teşekkürler Angel a.s.sinaycım iyi günlerde kullan hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?