canım bak ne dioo
ince ve uzun görünmek istiyorsanız.Kuplarla açılan ‘'A line'' kesimli tek parca ,hafif kuyruklu gelinlikleri tercih edin.Kuyruk ,sizi oldugunuzdan daha uzun gösterir.
http://www.tansas.com.tr/files/insert/pages/insert.pdf
pıtırcık tansaşa güral porselen yemek takımı gelmiş 18 parça 39.9 tl.
paşabahçe şişe + 6 bardak 4.9 tl.
Biri benim yerime bu insertün 26.sayfasını eklerse sevinirim
saol cnm bı sen dedın hee :dilcikar:
görunce cocuklar gıbı sevındımsonra ddım ınş evdekı ıle(pecetelık)uyar cunku bılıyon kağıt havluluk bulamamıstım neysem gıttım baktım aynı renk cok mutlu oldum kaydirigubbakcemile2 lımon ve tereyağlık falanda aldım surahı sekrlık ama resım cekmedım zaten pc yok bılıyon toplu olarak sonra koycam
offff ya kötü oldu şimdi demek ki kuyruğu uzun yapmamam gerekiyormuş
canım benim teşekkür ederimm benneyaptımki
canım bak ne dioo
ince ve uzun görünmek istiyorsanız.Kuplarla açılan ‘'A line'' kesimli tek parca ,hafif kuyruklu gelinlikleri tercih edin.Kuyruk ,sizi oldugunuzdan daha uzun gösterir.
bende kuyruklu tercih ettim yalnis secimmi acaba fisfisfis
olsun kuyruklu güzel.. Hayatimizda kac kere kuyruklu elbise giyme firsatimiz olacak ki
canım senin yerinde olsam bi tane uzun kuyruklu denemeden vazgeçmezdim bi dene bakalım nasıl durucak...
yarın gidince deneyeceğim canım belki resim çekerim gösteririm size de kaydirigubbakcemile3
teşekkür ederim Croiselle a.s.Sinaycım güle güle kullan tencere setini bu arada :1hug:
ben bronz teni sevmiom ya hele çağla şıkelden sonra iyice tinsindim bronzlaşacaz die rezil ediolar kendilerini hatta amele yanığı olmayım die düğüne kadar sıfır yaka giyecem :roflol::roflol:gelin adaylari dügünü yaklasan kizlarimiz benim gibi beyaz tenli olanlar özellikle... solariuma girmenizi tavisiye ediyorum beyaz gelinlik bronz ten güzel olur
sağol tatlım inş. o günleri görürsem:Saruboceq:Sinaycımm çok güzel tencerelerin, güle güle kullan lezzetli mamalar pişirirsin kocişkona kaydirigubbakcemile2
teşekkür ederim buketcim :1hug: bu arada eccu ile esrayı bilmem ama esmy'in yarın kınası onu iyice stres sarmıştır ağlama provaları yapıyodur mirmirmirmirsinay renklerine bayıldımmm
kaydirigubbakcemile3
Hayatım ben kaçırmışım senin gelinlikli fotonu yaaa senağlama
Ben de bugün nihayet evimin temziliğini tamamladım. Ama resmen öldük ya bu kadar mı yorulur insan? Dört kişi evi adam ettik mis gibi kokuyor artık hihoyyyt
İyi geceler kızlar geçmişi okuyayım dedim biraz döktürmüşsünüz yine :)
Bugün evimizin perdeleri takıldı yarında inşallah eşyalarımız gelicek resimlerini çekip gösteririm sizede :1hug:
kizlar begendigim yüksek topuk bir ayakkabi vardi bilmiyorum hatirliyormusunuz gelinlik icin begendigim .. onu dün siparis verdim yarin belkide teslim ederler heyecanlandiriyor bakalim nasil olacak.. antre icin hali alacagima gittim ayakkabi aldim :roflol: bi daki ay da antre icin halilari alirim insallah
BÖĞÜN BENIM DOĞUM GUNUM :jeyyar:
1 haftadır yoktum kızlar Allaha şükür evim tutuldu eşyalarım alındı bursadan aldık inegölde fuar açılmıştı bu yatak odam
fantom su perisi süpürgem hem sulu hem torbalı
fırınıda arçelik alcaktım ama tuşları içe gömmeliydi beğenmedim o yüzden bekodan aldık fotosunu bulamadım laelaelaelaelaea.s.
Aynen ya öğlen uyuyabilen herkese hayret ediyorum:1shok: akşam 23:00 gibi yatıyorum sabah 7:00 de kalkıyorum yıllardır bu böle daha öğlen uykusu ne bilmem tatile bile gittiğimde günün ilk ışıklarıyla denize atarım kendimi gecede disko misko gidersem en geç 1:00'de yatarım yalnız davar lafına çook güldüm yaaa:roflol::roflol::roflol:
gerı sayfaları okuyamadım kusra bakman
dun aksam lımonluk ıle uğur böceklı kağıt peçetelık aldım ve sonunda buldum cok mutluyum yaa hihoyyyt
kızlar biraz önce dışarda bi işim vardı evshop'un önünden geçerken bi baktım camında çelik tencere 310 TL yazıyor içeri girdim neymiş neciymiş die korkmazın lila hiper seti hemen aldım hemde 10 taksit ilk taksit mayısta hihoyyyt(1 çaydanlık-1 düdüklü tencere-askılı 3'lü cezve seti-2 tava-5 tencere )
ayyy evet öğlen uykusunun birde yan etkileri var benim teyzemde çok yatardı öğlen uykusuna 90 kg oldu karı şimdi gece bile yatmıcam yeter ki veriyim bu kiloları dio ama booş :roflol::roflol::roflol:öğlen uykusu nedir ya. benim bildiğim bi bebekler, bi de prensesler uyur öğlen. Burcu sen hangi kategoriye giriyon canım:ecrin_bebek::CüvCüv:
çok güzel canım. güle güle kullan inşallahŞeniz
Görürsün sinayım görürsün şurda 2 küsür ay kalmış biz ne diyelim en iyi ihtimalle 1 yıl var daha senağlama
Eccu esmy esra napİİ acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?