Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım bak ne dioo

ince ve uzun görünmek istiyorsanız.Kuplarla açılan ‘'A line'' kesimli tek parca ,hafif kuyruklu gelinlikleri tercih edin.Kuyruk ,sizi oldugunuzdan daha uzun gösterir.

offff ya kötü oldu şimdi demek ki kuyruğu uzun yapmamam gerekiyormuş

canım benim teşekkür ederimm benneyaptımki

Sinaycım güle güle kullan tencere setini bu arada :1hug:

güle güle kullan canım. Şeniz
resimleride görürüz inşalhh.

gelin adaylari dügünü yaklasan kizlarimiz benim gibi beyaz tenli olanlar özellikle... solariuma girmenizi tavisiye ediyorum beyaz gelinlik bronz ten güzel olur

canım bak ne dioo

ince ve uzun görünmek istiyorsanız.Kuplarla açılan ‘'A line'' kesimli tek parca ,hafif kuyruklu gelinlikleri tercih edin.Kuyruk ,sizi oldugunuzdan daha uzun gösterir.

bende kuyruklu tercih ettim yalnis secimmi acaba fisfisfis

olsun kuyruklu güzel.. Hayatimizda kac kere kuyruklu elbise giyme firsatimiz olacak ki

Sinaycım güle güle kullan tencere setini bu arada :1hug:
teşekkür ederim Croiselle a.s.
gelin adaylari dügünü yaklasan kizlarimiz benim gibi beyaz tenli olanlar özellikle... solariuma girmenizi tavisiye ediyorum beyaz gelinlik bronz ten güzel olur
ben bronz teni sevmiom ya hele çağla şıkelden sonra iyice tinsindim bronzlaşacaz die rezil ediolar kendilerini hatta amele yanığı olmayım die düğüne kadar sıfır yaka giyecem :roflol::roflol:
Sinaycımm çok güzel tencerelerin, güle güle kullan lezzetli mamalar pişirirsin kocişkona kaydirigubbakcemile2
sağol tatlım inş. o günleri görürsem:Saruboceq:
sinay renklerine bayıldımmm
teşekkür ederim buketcim :1hug: bu arada eccu ile esrayı bilmem ama esmy'in yarın kınası onu iyice stres sarmıştır ağlama provaları yapıyodur mirmirmirmir

kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Hayatım ben kaçırmışım senin gelinlikli fotonu yaaa senağlama

:çok üzgünüm:

Ben de bugün nihayet evimin temziliğini tamamladım. Ama resmen öldük ya bu kadar mı yorulur insan? Dört kişi evi adam ettik mis gibi kokuyor artık hihoyyyt

oh çok şükür, gözün aydın canım. biz de yarın kaba bi temizlik yapcaz. sonra kadın gelcek, inceden inceye yapacak.

İyi geceler kızlar geçmişi okuyayım dedim biraz döktürmüşsünüz yine :)
Bugün evimizin perdeleri takıldı yarında inşallah eşyalarımız gelicek resimlerini çekip gösteririm sizede :1hug:

oohh hayırlı olsunhihoyyyt

evet ben hatırılıyorum ayakkabını, güle güle giy canım. tabii halı almaya gidip de ayakkabı alman da ayrı bi tartışma konusu:roflol:

BÖĞÜN BENIM DOĞUM GUNUM :jeyyar:

Allah daha nice yıllar sağlıklı, mutlu, huzurlu, paralı yaşatmayı nasip etsin sevdiklerinle birlikte. Senin kıymetini bilecek, seni senden çok sevecek bir eş nasip etsin Rabbim inşallah. İyiki doğmuşsun be böcük, seni seviyoruz:Şeniz

çok güzel hepsi canım. Allah huzurlu bi şekilde kullanmayı nasip etsin.

öğlen uykusu nedir ya. benim bildiğim bi bebekler, bi de prensesler uyur öğlen. Burcu sen hangi kategoriye giriyon canım:ecrin_bebek::CüvCüv:

gerı sayfaları okuyamadım kusra bakman

dun aksam lımonluk ıle uğur böceklı kağıt peçetelık aldım ve sonunda buldum cok mutluyum yaa hihoyyyt

ohh çok şükür. güle güle kullanmak nasip olsun inşallah.

çok güzel canım. güle güle kullan inşallahŞeniz

öğlen uykusu nedir ya. benim bildiğim bi bebekler, bi de prensesler uyur öğlen. Burcu sen hangi kategoriye giriyon canım:ecrin_bebek::CüvCüv:
çok güzel canım. güle güle kullan inşallahŞeniz
ayyy evet öğlen uykusunun birde yan etkileri var benim teyzemde çok yatardı öğlen uykusuna 90 kg oldu karı şimdi gece bile yatmıcam yeter ki veriyim bu kiloları dio ama booş :roflol::roflol::roflol:
Görürsün sinayım görürsün şurda 2 küsür ay kalmış biz ne diyelim en iyi ihtimalle 1 yıl var daha senağlama

ayyy öle deme yaa gün yaklaştıkça stres olmaya başladım bazen evlenmesem mi die bile düşündüğüm oluyor ailemede çok bağlıyım nişanlımı da çok seviyorum ne yapcam bilmem :çok üzgünüm:senağlamasenağlama

selam kızlar , geçmiş baya yüklü okuyamadım çeyiz de alamadım ama bi bakıım dedimm

eccu, kelebek54, ladybirddaisy, parpalm, uğur böcüğü+, şeker-leblebi

çok da az kişi var yaa ee düğünler yaklaşıo havlarda güzelleşti herkes kaçak galiba

HAYATIM pıtırcık cok tşkler
bugun pek ıyı deılım yaa gecen yıl bugun sözlumle kutlamıstı doğum gunumu
saıyerde canlı muzık eslığında dans etmıstık gelırkende E5te (surat motoru vardı) durdu bırden sonra bana sarılmıştı falan falan falan :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

Eccu esmy esra napİİ acaba???

ben burdanımmm :) herşey bitti gibi bişey kalmadı öle... yarın kapalı çarşıya geçip takı işini halledeceğiz damatlık alıncak pazar günü yarın gelinliğimin son provası var bide hepsi bu kadarr bugünde bittiii yaaa çok çabuk geçiyor günler :tomato:

bırsey sormak ıstıyorum sayfayı yenılıyorum sadce bır kısının yasdıgı mesaj gozukuyo sonra bırseyler yasıp gonderdıgımde yasdıklarınıs çıkıyo sonra tekrar aynı işlemi yapıyorum aynı sorunla karsılasıyorum delı olcam ya neden bole oldu sımdı bu ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…