Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Hem ağlarım, hem giderim olucak he sinaycım?

HAYATIMMM canım sanki sen gelinlikli resmini koycaktın sanki dünn bana mı ööle geldi yoksam hihoyyyt

canım tam olarak benim beğendiğim değil ama buraya gelinlik bakmaya gidiyom dedim. şimdi foto çektirmesem kafamı yerdiniz. ondan çektirdim :))

canım tam olarak benim beğendiğim değil ama buraya gelinlik bakmaya gidiyom dedim. şimdi foto çektirmesem kafamı yerdiniz. ondan çektirdim :))

nerde bende görmek istiyorum bana ne bana neÇok üzgünüm çoook

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 3 Misafir)
p_nr, eccu+, sinay21, _HaYaTiM_+

nerde bugun ceyız guselleri mandılın buket bocuk burcu azra sulfat offff tobi arsima

ben burdayım canımcımda bakıyoru kimse yazmıyor bende yazmıyorum:)))))
akşamada yokum zaten kuzenimn doğum günü var...

hayatım senin istediğin gelinlik modeli nasıl bişi??

nerde bende görmek istiyorum bana ne bana neÇok üzgünüm çoook

bedeni fransız danteli olcak, bunun gibi dandik kum boncukla kaplanmıcak. etekleri böle kırpık kırpık değil, kat kat olcak ama daha yumuşak inicek alta doğru. göğüs kısmı çok yukardan bunun daha bi oyuk olcak. duvağı uzun duvak ve savorsky taşlarla süslü olcek.

kızlar bu arada sabah annem, ablam ve ben eminönü'ne alışverişe gittik. ohh neler aldık neler ama bugün ekleyemem. pazartesiye eklerim canlarımŞeniz

HAYATIM çok teşekkürler canım gördüm bende hihoyyyt

ama inan ki çok yakışmışş harika olmuş ben etek kısmını o şekilde sevmiyorum ama sana o kadar çokl yakışmış ki

çok teşekkür ederim tekrar gösterdiğin için Şeniz

yaa kızlar kil aldım dün ama maske yapıcam internette tarifler var birsürü bişeyler eklemişler aldığım yerdeki kızda suyla yapmanız yeterli dedi, konuyla da alakasız ama içinizde bilen yapan varsa bana tarif edebilirmi kil maskesinin nasıl yapıldığını?????

merakla bekliyoruz canım hem gelinliğini hem çeyizleriniyerimseniben
anladım kuşum ama bu modeli de yakıştırdım ben sana, içinde rahat olman da çok önemlii

evet en önemlisi o geçen hafta bi gelinlik giymiştim içinde 3 dk zor durdum her yerime battı kaşındırdı çıkardığımda her yerim kıpkırmızıydı -tatlicadiarzu-

anladım kuşum ama bu modeli de yakıştırdım ben sana, içinde rahat olman da çok önemlii

çok teşekkür ederim kızlarŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…