ayyy evet öğlen uykusunun birde yan etkileri var benim teyzemde çok yatardı öğlen uykusuna 90 kg oldu karı şimdi gece bile yatmıcam yeter ki veriyim bu kiloları dio ama booş :roflol::roflol::roflol:
ayyy öle deme yaa gün yaklaştıkça stres olmaya başladım bazen evlenmesem mi die bile düşündüğüm oluyor ailemede çok bağlıyım nişanlımı da çok seviyorum ne yapcam bilmem :çok üzgünüm:senağlamasenağlama
Hem ağlarım, hem giderim olucak he sinaycım?
canım tam olarak benim beğendiğim değil ama buraya gelinlik bakmaya gidiyom dedim. şimdi foto çektirmesem kafamı yerdiniz. ondan çektirdim :))
canım tam olarak benim beğendiğim değil ama buraya gelinlik bakmaya gidiyom dedim. şimdi foto çektirmesem kafamı yerdiniz. ondan çektirdim :))
hayatım senin istediğin gelinlik modeli nasıl bişi??
nerde bende görmek istiyorum bana ne bana neÇok üzgünüm çoook
ben burdayım canımcımda bakıyoru kimse yazmıyor bende yazmıyorum:)))))
akşamada yokum zaten kuzenimn doğum günü var...
merakla bekliyoruz canım hem gelinliğini hem çeyizleriniyerimsenibenbedeni fransız danteli olcak, bunun gibi dandik kum boncukla kaplanmıcak. etekleri böle kırpık kırpık değil, kat kat olcak ama daha yumuşak inicek alta doğru. göğüs kısmı çok yukardan bunun daha bi oyuk olcak. duvağı uzun duvak ve savorsky taşlarla süslü olcek.
kızlar bu arada sabah annem, ablam ve ben eminönü'ne alışverişe gittik. ohh neler aldık neler ama bugün ekleyemem. pazartesiye eklerim canlarımŞeniz
anladım kuşum ama bu modeli de yakıştırdım ben sana, içinde rahat olman da çok önemlii
anladım kuşum ama bu modeli de yakıştırdım ben sana, içinde rahat olman da çok önemlii
HAYATIM çok teşekkürler canım gördüm bende hihoyyyt
ama inan ki çok yakışmışş harika olmuş ben etek kısmını o şekilde sevmiyorum ama sana o kadar çokl yakışmış ki
çok teşekkür ederim tekrar gösterdiğin için Şeniz
sen yaz burcucum :) bızım yerımızede kutla kusenın dgm gununu Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?