Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

evet en önemlisi o geçen hafta bi gelinlik giymiştim içinde 3 dk zor durdum her yerime battı kaşındırdı çıkardığımda her yerim kıpkırmızıydı -tatlicadiarzu-

belkide gelinlik bitlidir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

belkide gelinlik bitlidir kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yok hemşom ya :roflol:bitli olması mümkün değil narinde giydim çünkü gayet temiz bir modaevi ama yüzlerinde meymanet yoktu hiç birinin insanın alası varsa da vazgeçer orda -tatlicadiarzu-

yok hemşom ya :roflol:bitli olması mümkün değil narinde giydim çünkü gayet temiz bir modaevi ama yüzlerinde meymanet yoktu hiç birinin insanın alası varsa da vazgeçer orda -tatlicadiarzu-

satıcı dediğin güleryüzlü olmalı
böyleleri müşteri kaçırır

Yine alakasiz olcak belki ama murat bozun son albumundeki sallana sallana sarkisina bayildimmmmmmmmmmmmm

ya kızlar yatak örtüsü ve bornoz setı alacaım ama
siz nasıl modeller aldınız.aslında yatak ötüsü oda takımı ıle uyumlu olsun ıstıyorum ama
daha bellı değil
ne yaptınız aldınız mı sizz

Azracım aldıkların çok güzel iyi günlerde kullan böcüğüm herşey yoluna gircek üzülme sen daha çokkk kocişinle doğum günü kutlıcan:teselli:

Müebbetsevda ben 590 civari biseye almistim taksitle aldim ama ben tatlim

azra canım acaba peşin fiyatı ne kadardır dışarıda :S ben peşin alabilirim sanırım.taksit işinden pek hoşlanmıyorum.aldığım ay başka bişi alamam o kadar 420 diye haber aldım ama emin değilim.hayırlı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…