Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Ohhhh be bugün çok bişey yazmamışsınız da az sayfa okudum kaydirigubbakcemile3
Hayatım ben senin gelinlikli fotoyu göremicem galiba yaaa , benim olduğum bir gün ekler misin

Geçmişi okuyup buraya gelene kadar unuttum, laydbirddaisy sen miydin canım mandalları soran :uhm: Ben almıştım 20 adet var içinde.
Sinayım tenecere takımını güle güle kullan, çok tatlıymış renkleri :1rolleyes:
Esmy de gelmiş ama kimse yok gitmiş :çok üzgünüm:

Selam kızlar Şeniz
Bugün eşyalarımız geldi :) Size göstermek için resim çekmeye başladım ama telefonunum şarjı bitti maalesef sadece salondan birkaç kare birşey çekebildim..

hayat koltuk takımların şık gözüküyo koyu renk yaa ağır durmuş canım,

Teşekkür ederim cnm bu haliyle birşeye benzemiyolar daha toparlanacak o kadar çok şey varki inşallah en son yerleşmiş haliylede gösteririm size evimi :) a.s.

Hayatcım hayırlı olsun canım.renk uyumu çok güzel olmuş. biraz açık renkli biblolarla da süper kombine edersin. mutlulukla otur canım... Şeniz

Hayat87 kahve tonlarına ağırlık vermişsin bende çok severim krem kahverengi ikilisini güle güle sağlıkla mutlulukla otur inşallah

Hayat87 kahve tonlarına ağırlık vermişsin bende çok severim krem kahverengi ikilisini güle güle sağlıkla mutlulukla otur inşallah

Çok saol cnm benim hayallerimde bile hep öyle kurardım evimi öylede oldu şükürler olsun :Saruboceq:

hayat güle güle otur benim ev gibi toprak renkleri

Hayat güle güle otur canım, herşey yerli yerine oturunca çok daha güzel olacağına eminim. Merakla bekliyoruz devamını yerimseniben

Hayat güle güle otur canım, herşey yerli yerine oturunca çok daha güzel olacağına eminim. Merakla bekliyoruz devamını yerimseniben

Canımm benm teşekkür ederim çok güzel birşey ya evimden çıkasım gelmedi:1hug:

Canımm benm teşekkür ederim çok güzel birşey ya evimden çıkasım gelmedi:1hug:

Tahmin edebiliyorum canım, bir an önce o anı yaşamak istiyorum.delikafadulden Şimdi bile evim bomboş olmasına rağmen temizledik diye çok mutlu oluyorum hep gitmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…