Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

kizlar
nasilsiniz... burdaki hepiniz mutlumusunuz
ben durumumu anlatamiyorum... yalnizim
annem babam nisanlim türkiyede ben almanyada
canim sikiliyor zaman gecmiyor

Evet demetevler durağında ineceksin hemen çıkınca sorarsın arrow nerde diye ama çok çeşit yok gidince hayal kırıklığına uğrama kaydirigubbakcemile yani çok büyük bir mağaza değil

kizlar
nasilsiniz... burdaki hepiniz mutlumusunuz
ben durumumu anlatamiyorum... yalnizim
annem babam nisanlim türkiyede ben almanyada
canim sikiliyor zaman gecmiyor

Canım herkesin öyle ya da böyle bir takım sıkıntıları var mutlaka. Ailesi nişanlısı yanında olanların da başka dertleri vardır muhakkak. Ama düşünüyorum da çok zor olsa gerek senin için :çok üzgünüm: Ama mesela ben nişanlımla aynı şehirdeyim ama nişandan beri doğru düzgün görüşemiyoruz bile. O çok yoğun çalışıyor bir günü boş o gün görüşmeye çalışıyoruz, bir akşam da bize geliyor. Yani aynı şehirde olağanüstü bir durum olmadıkça çoğunlukla haftada 2 kez görüşebiliyoruz ve ben birçok şeyi kendim halletmeye çalışıyorum

Sinayy canımm iyi günlerde kullan takımını rengi çok güzel yerimseniben
Hemşoooooo nerelersin sen :1ninca:

Geldimm canımm :1hug: Naber nasılsın ?

Bu arada alıntı yapamadım..
Böcüğümm DOĞUM GÜNÜN GÜNÜN KUTLU OLSUN canumm.Allahh herşeyi gönlüne göre versinn.Hayırlı kısmeter nasip etsin yeni yaşında :1hug: a.s.

Hayat87 canımm eşyların,perdelerin,mobilyaların hepsi birbiriyle uyumlu olmuşş..Allah sağlıklı,mutlu,huzurlu oturmayı nasip etsin..a.s.

Bunlar kaldı aklımda :uhm: Unuttuğum varsa affolaa :1no2:
Herkes yeni cicilerini iyi günlerde kullansın..

Benimde bugün yemek takımım geldi..Birazdan üşenmezsem eklicem inş..:Saruboceq:

Hastayım hemşom :çok üzgünüm: Yani benim malesef her yıl yaklaşık 2 ay boyunca çektiğim bahar alerjim var. O mu başlıyor yoksa grip filan mı olcam anlamadım. Ya da ikisi birlikte kaydirigubbakcemile3 Yemek takımını ekle hadi bekliyorum

Hayat87 canımm eşyların,perdelerin,mobilyaların hepsi birbiriyle uyumlu olmuşş..Allah sağlıklı,mutlu,huzurlu oturmayı nasip etsin..a.s.

Cnm bnm teşekkür ederim hepimiz sağlıklı huzurlu inşallah kocalarımızla a.s.

Offf çok geçmiş olsunn canımm..:teselli: İğne vurulmuyormusun hemşom benimde vardı bahar alerjim ben bahara girmeden bir iki ay önce iğne vuruluyordum.Ama çok şükür yaklaşık 2 senedir.Kaşınmıyorum artık kaydirigubbakcemile3 Sadece bir kaç hapşırıkla idare ediyorum..Git bi test yaptır yerimseniben
Eklicem birazdan hihoyyyt Boyutlarını küçülteyim yerimseniben

Yok canım ya iğne vurulmuyorum. Geçen yıl doktor bir ilaç verdi ama çok uyutur dedi, ertesi gün önemli bir işin olduğunda da içme dedi. korktum ben de hiç kullanmadım. Sürekli bir hapşırma, gözlerim ağlıyormuş gibi akıyor ve boğazımda kulağımda bir yanma kaşıntı. Tekrar gidicem doktora bakalım.

Ben de bugün nihayet bıçak setimi aldım ben de onu ekliyem bari ama netten eklicem fotoyu çünkü makinemin şarjı yok kaydirigubbakcemile3

cnm geçmiş olsun aynı durum bendede var maalesef aerius diye küçük mavi bi ilaç kullanıyorum uyku yapıyo maalesef ama öyle gözlerini açamayacak kadarda olmuyosun iyiliğimiz için idare edices artık a.s.

Cnm bnm teşekkür ederim hepimiz sağlıklı huzurlu inşallah kocalarımızla a.s.
İnşallahh canımm :Saruboceq: Benim mobilyalar gelmedi sinir oldum Çok üzgünüm çoook 3 hafta oldu halen gelecek benneyaptımki
Perdelerimide 1 Mayısta teslim edeceklermiş.Merakla bekliyorum hihoyyyt

Hımm o zaman seninde polenlere karşı var alerjin..Bende mesela ünideyken hayatta kısa kollu giyemezdim bahar zamanı.Her yerim uyuz gibi kaşınıyordu sürekli dediğin gibi burnum akıyor,gözlerim sulanıyordu.Sonra 3 sene kadar iğne vuruldum.Yine o kesiyordu kaşıntıyı birde pomad kremim vardı onu kullanıyordum kaşımaktan cildim tahriş olmuştu senağlama Neyse maşallah bu sene bişeyim yok..:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bunlar netten sipariş verdiğim twigy terliklerim..

Bu kışlık pijama takımlarını epey önce almıştım.Ekleyim dedim.
Pembe olan polar..Çok sıkı giyinmem gerek.Evimiz 5.kat çatı katı.Altı boş çok soğuk oluyor doğalgaz yok.Kışın hep kalın giysilerle dolaşmam lazım

Rengi kırmızı gibi çıkmış ama tam olarak pembe bu renk.

Buda uğur böcüklü pijama takımım..

Buda sonunda parpalm sayesinde bulduğum günlük yemek takımım..

Tatlı tabağı ve fincanı

Buda ucuza kaptığım sarev nevresim takımı

Mutfak için masa örtüsü.Ama ben yuvarlak almışım Evde bizim masaya serdim dikdörtgen bizimki sadece yanlar biraz uzun geldi farketmedi yani :)

Ben de bugün nihayet bıçak setimi aldım ben de onu ekliyem bari ama netten eklicem fotoyu çünkü makinemin şarjı yok kaydirigubbakcemile3

Hayırlı olsun hemşoomm :1hug: Listeden bir ürün daha eksildi demek ne güzell hihoyyyt üzerlerine çizik atınca çok mutlu oluyorum ben kaydirigubbakcemile3

betacım selam..hıyırllıı cumalar....hihoyyyt canım aldıklarına bayıldım...hepsi çok şıklar iyi günlerde kullan emi canikom...

cnm geçmiş olsun aynı durum bendede var maalesef aerius diye küçük mavi bi ilaç kullanıyorum uyku yapıyo maalesef ama öyle gözlerini açamayacak kadarda olmuyosun iyiliğimiz için idare edices artık a.s.

tatlım benim teşekkür ederim, geçer umarım a.s.

Hayırlı olsun hemşoomm :1hug: Listeden bir ürün daha eksildi demek ne güzell hihoyyyt üzerlerine çizik atınca çok mutlu oluyorum ben kaydirigubbakcemile3

Evet canım ben de çok mutlu oluyorum ama listem öyle uzunki çiz çiz bitmez :roflol:
Canım aldıklarına bayıldım ya hepsi birbirinden güzel :lepi: Hele pijama takımlarına bayıldııııııımmmmmmmmm, iyi günlerde kullan hepiciğini

sulfatcım selam canım..geçmiş olsun kuşum...yeni cicilerinide iyi günlerde kullan a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…