sagol canım hepimizin Allah gönlüne göre versin inşallah
canım iyi hatırlattın, damla-dinçere soracaktım bende onu, ben demetevleri pek bilmiyorum banada uzak biraz aslında ama olsun metroyla giderim napıyım, cunku ben hic terlik almadım daha
damla-dinçer'cim canım demetevler ( o durakta yani) metro istasyonunda mı inicez canım?
kizlar
nasilsiniz... burdaki hepiniz mutlumusunuz
ben durumumu anlatamiyorum... yalnizim
annem babam nisanlim türkiyede ben almanyada
canim sikiliyor zaman gecmiyor
Sinayy canımm iyi günlerde kullan takımını rengi çok güzel yerimsenibenkızlar biraz önce dışarda bi işim vardı evshop'un önünden geçerken bi baktım camında çelik tencere 310 TL yazıyor içeri girdim neymiş neciymiş die korkmazın lila hiper seti hemen aldım hemde 10 taksit ilk taksit mayısta hihoyyyt(1 çaydanlık-1 düdüklü tencere-askılı 3'lü cezve seti-2 tava-5 tencere )
Hemşoooooo nerelersin sen :1ninca:
Hayat87 canımm eşyların,perdelerin,mobilyaların hepsi birbiriyle uyumlu olmuşş..Allah sağlıklı,mutlu,huzurlu oturmayı nasip etsin..a.s.
Hastayım hemşom :çok üzgünüm: Yani benim malesef her yıl yaklaşık 2 ay boyunca çektiğim bahar alerjim var. O mu başlıyor yoksa grip filan mı olcam anlamadım. Ya da ikisi birlikte kaydirigubbakcemile3 Yemek takımını ekle hadi bekliyorum
Offf çok geçmiş olsunn canımm..:teselli: İğne vurulmuyormusun hemşom benimde vardı bahar alerjim ben bahara girmeden bir iki ay önce iğne vuruluyordum.Ama çok şükür yaklaşık 2 senedir.Kaşınmıyorum artık kaydirigubbakcemile3 Sadece bir kaç hapşırıkla idare ediyorum..Git bi test yaptır yerimseniben
Eklicem birazdan hihoyyyt Boyutlarını küçülteyim yerimseniben
Yok canım ya iğne vurulmuyorum. Geçen yıl doktor bir ilaç verdi ama çok uyutur dedi, ertesi gün önemli bir işin olduğunda da içme dedi. korktum ben de hiç kullanmadım. Sürekli bir hapşırma, gözlerim ağlıyormuş gibi akıyor ve boğazımda kulağımda bir yanma kaşıntı. Tekrar gidicem doktora bakalım.
İnşallahh canımm :Saruboceq: Benim mobilyalar gelmedi sinir oldum Çok üzgünüm çoook 3 hafta oldu halen gelecek benneyaptımkiCnm bnm teşekkür ederim hepimiz sağlıklı huzurlu inşallah kocalarımızla a.s.
Yok canım ya iğne vurulmuyorum. Geçen yıl doktor bir ilaç verdi ama çok uyutur dedi, ertesi gün önemli bir işin olduğunda da içme dedi. korktum ben de hiç kullanmadım. Sürekli bir hapşırma, gözlerim ağlıyormuş gibi akıyor ve boğazımda kulağımda bir yanma kaşıntı. Tekrar gidicem doktora bakalım.
Ben de bugün nihayet bıçak setimi aldım ben de onu ekliyem bari ama netten eklicem fotoyu çünkü makinemin şarjı yok kaydirigubbakcemile3
cnm geçmiş olsun aynı durum bendede var maalesef aerius diye küçük mavi bi ilaç kullanıyorum uyku yapıyo maalesef ama öyle gözlerini açamayacak kadarda olmuyosun iyiliğimiz için idare edices artık a.s.
Hayırlı olsun hemşoomm :1hug: Listeden bir ürün daha eksildi demek ne güzell hihoyyyt üzerlerine çizik atınca çok mutlu oluyorum ben kaydirigubbakcemile3
sulfatcım selam canım..geçmiş olsun kuşum...yeni cicilerinide iyi günlerde kullan a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?