Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Buda sonunda bitirdiğim ve baya bi emek verdiğim damat havlum

Bunuda ben yapmaya başlamıştım ama çok sıkıldım gerisini annem tamamladı saolsun.Şalım.Normalde simli iple yaptık ama
burda pek belli olmamış..

Bunuda annecim ördü..

Bunlarıda yeni almış annemin hediyesi
Hobby marka pamuklu saten nevresim takımı

Days in colour pike takımı

Bunlarda bizim yeni doğan cimcimenin çeyizleri :ecrin_bebek: Ben ördüm hepsini.5 ay işsiz kalınca kendimi örgüye verdim kaydirigubbakcemile3

aaa betacım...ne kadar hamaratsın kızzzzzz..çok ciciler....ben çok özeniyorum ya böyle şeyler yapanlara ben neden yapamıyorum..mirmirmirmir canım yemek takımın pek cici en güzel rengini almışsın...söylemeden geçmiyimşakkıdı

betacım selam..hıyırllıı cumalar....hihoyyyt canım aldıklarına bayıldım...hepsi çok şıklar iyi günlerde kullan emi canikom...
Saol canımm en güzelleri senin olsun a.s.

Azalırr sulfatcım yeterki paran olsunn kaydirigubbakcemile3 benim pek bişe kalmadı biran önce evlenmezsem 2.cileri almaya başlıcam kaydirigubbakcemile3 Annemde,nişanlımda beni vuracak :mymeka: yapacak
Sorma o pijamalara iyi para vermiştim ama az kaldı taksiti kaydirigubbakcemile3
Bu arada bıçak takımın çok sıkmış.Sanki dışı deri kaplama gibi duruyor yerimseniben İyi günlerde kullan hemşomm :1hug: dana kesiyormuymuşş kaydirigubbakcemile3

Hemşooooooooooooom kız maşallah sen ne hamaratmışsın öyle sen neler örmüşsün böyle.? Bu arada anladığım kadarıyla kocişlerimizin isimleri aynı, nickinin altında yazan onu temsilen herhalde yerimseniben

aa bide yemek takımın altında amerikan servisimii var ?????süpermiş kuzum..amerikan servis plastik mi,bambumu,kumaş mı canım?

İşsiz kalınca böyle oluyor işte kaydirigubbakcemile3 Stresimi ya örgüden ya dantelden alıyorum benneyaptımki Bu konuda anneme çekmişim galiba kaydirigubbakcemile3 bide halalarıma.Pek te mütavaziyimdir Bide 3 erkekten sonra tek kız yiğenim olunca dayanamadım ona çok güzel cicişler ördüm :asigim:

Doğru diyosun fotoğrafta bıçak setinin standı deri gibi çıkmış ama öyle değil kaydirigubbakcemile3 Vala deil dana ben tavuk kesmesinden de şüpheliyim çünkü satıcı kız hiç reklamını yapmadı. Ben netten araştırıp almış bulundum kaydirigubbakcemile3
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim yeğenin çok şanslı ya halaya bakar mısın :lepi: Bak şimdiden söylim o 3 patiğin üçünden de isterim

İşsiz kalınca böyle oluyor işte kaydirigubbakcemile3 Stresimi ya örgüden ya dantelden alıyorum benneyaptımki Bu konuda anneme çekmişim galiba kaydirigubbakcemile3 bide halalarıma.Pek te mütavaziyimdir Bide 3 erkekten sonra tek kız yiğenim olunca dayanamadım ona çok güzel cicişler ördüm :asigim: Bide zeysbcim aslında örgü çok kolay vede zevklidir.Bi kere başladınmı zevk aldınmı bırakamazsın elinden yerimseniben

inşallah işinde olur canım...piyasa krizden kötüü...bir çok işsiz kalan arkadaşım oldu(hayırlısı ya.ama cidden maşallah..patiklere bayıldım...hha pek şirinler yahu...boş durmaktan iyidir yap kuzum yap.eline sağlık

Beta sulfat cicileriniz çok güzel iyi günlerde kullanın inşallah a.s.
Beta bu arada az hamarat deilmişsin kız sen

Fatihmi seninkide kaydirigubbakcemile3 Biz fatihlerimizi bulmuşuz hemşom :lepi:
aa bide yemek takımın altında amerikan servisimii var ?????süpermiş kuzum..amerikan servis plastik mi,bambumu,kumaş mı canım?
Plastik canım keşke bambu olsaydı kaydirigubbakcemile3 Ama bunada şükür yerimseniben Yani 60 parça günlük için ideal diye düşündüm.Eee annemde almış yeter bunlar bana.
Olsun canım iyi çıkar merak etme yerimseniben Sen bi evlen bide doğurr ben sana neler örerimm bide kız doğurdun mu Allahh hihoyyyt Kızları çok seviyorum :asigim: Daha beğendiğim çok güzel örgüler var biraz büyüsünn örücem yine..yerimseniben

İnşallah canım :Saruboceq: Şu düğünü bi atlatayım ilk işim iş aramak olacak.Olmadı bi yüncü dükkanı acıcamm olmuyor böyle kaydirigubbakcemile3

Evet FATıH. Ayyyy adını yazınca bile heyecanlandım :asigim::asigim::asigim:

canım ewet günlük kullanım için yeterde artar..ben yemek takımları olayını tamamladın.günlük misafirlik kahvaltılık..tatlı,ikramlıklar(tabağın içinde kupası olanlar vs)çatal-kaşık takımım kaldı onuda alırık:))
ay kuşum açarsın sen yüncü vs süper olur yaa..inşllallah..

Evet FATİH. Ayyyy adını yazınca bile heyecanlandım :asigim::asigim::asigim:
hahah kaydirigubbakcemile3
Diyorum zaten anne senle ben iyi iş çıkarırız diye ama onada sermaye lazım Önce bi çok çalışayımm kaydirigubbakcemile3 Sonra açarız artık :sm_confused:
nolii ya ben kaçırdım:))fatihh kimmiş aha
Fatihler bizim koçişler zeysb cim..Bizi fetheden fatihleri bulmuşuzda ona gülüyoruz.kaydirigubbakcemile3 ikimizinde nişanlısının ismi Fatih çıktı kaydirigubbakcemile3

Klozet takımımız :)

Bunlarda bizim salonda yarı hazırlanmış şekilde bekleyen çeyizlerimin bir kısmı salonu işgal ettim :)

inanmıyorum size........ne tesadüf amaa..ilahi kızlar...:roflol: hepinizi öptüm canlar...görüşürüz.. a.s.

hayatcım iyi günlerde kullan ve bir an önce evlen kız...salonu mahfetmişin ahha...güle güle kullan hepsini

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…