Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Orası artık salon değil çeyiz odası kaydirigubbakcemile3
Çarşamba günü çeyiz serilicek işgali kaldırıcam kaydirigubbakcemile3

Güle güle zeysb a.s.. Ya hayat ben bu salon manzarasını görünce acayip bir hüzün çöktü üstüme, bi an kendimi düşündüm gözlerim doldu senağlama

Klozet takımımız :)
Hayatcımm walla az kaldıı yakında bütün bu eşyaları kullanmaya başlıcaksınn ne güzel yaa hihoyyyt Benim çeyizler 1,5 senedir salonda yer kalmadı artık salona kimseyide sokamıyoruz annem gitte artık rahat rahat misafirlerimi burada ağırlayım diyor ama çok bekler daha 2 ay tepesindeyimm kaydirigubbakcemile3 :dilcikar: Çok arıcak beni çok Çok üzgünüm çoook

Bak işte bi damat havlusu ekledim ortaya çıktı adaşlar kaydirigubbakcemile3 Hadi iyi geceler canımm :a015: :1hug:

Güle güle zeysb a.s.. Ya hayat ben bu salon manzarasını görünce acayip bir hüzün çöktü üstüme, bi an kendimi düşündüm gözlerim doldu senağlama

Bi yandan bunları yazarken evimi kurarken sevinç doluyo içime...
Ama şu an inanırmısın ağlıyorum senağlama En zoruda dolabımı toplamak oldu benim için eşyalarımı bavula yerleştirirken o kadar çok ağladım ki... senağlama

Ayyy kıyamam sana vala bak beni de ağlattın gece vakti. Ben hiç dayanamam zaten. senağlama Geçen gün bari kitaplarımı ve film arşivimi toplayayım dedim ama vala yapamadım. Zamanı gelince artık ağlaya sızlaya da olsa mecbur toplıcaz

Böyle şeyler yazmayın yaa senağlama vazgeçicem evlenmekten klava: ben çok duygusalımm eşyalarımı ablama toplatıcamm senağlama Gerçi oda dünden razı olur toplamayaa kaydirigubbakcemile3 Dolap ona kalıcak :mymeka:

Gelin milleti işte hem ağlarım hem giderim hesabı kaydirigubbakcemile3

Hayat87 canım evisini gördümmm:1hug: salonun çok havalı çıkmış vallahi:dance:
allah can sağlığı ve huzurla oturmak nasp etsin. bizede diğer odalarıda görmeyi nasip etsin...Şeniz

Eudorabeta(allah seni top etmesin bu nickhi seçtiğin için:mymeka:) şekerim cicilerin çokkkk güzelllerr en soğuk gecelerde sıcacık tutarlar umarım seni:1hug: twigy terliklerde şahane ama ben marmariste giyilmez diye almadım :çok üzgünüm: evde giydiimde çok şeker aşkısım almıştı onu bile götürmiycem orda değil giymek görmek istemiyor insan:roflol:

Sulfat şekerim bıçak setin çok iyi görünüyor umarım göründüğü kadarda iyi kesiyordur:1hug: hayy bu bıçağın demeden geçen seneler diliyorum sanada....:roflol::1hug:a.s.

Hayat87 canım evisini gördümmm:1hug: salonun çok havalı çıkmış vallahi:dance:
allah can sağlığı ve huzurla oturmak nasp etsin. bizede diğer odalarıda görmeyi nasip etsin...Şeniz

Tatlım benm teşekkür ederm beğenmene sevindim Şeniz İnşallah en kısa zamanda eklicem diğer odalarımıda a.s.

Amiiiiiin canım :roflol: İnşallah iyi kesiyordur bakalım pahalı bişey değil ama zaten çok vermek istemedim bıçağa. kaydirigubbakcemile3

umarım omur boyu mutlu bı sekılde kocalarınızla beraber kullanırsınız ceyızlerınızı hayırlı gunlerde :) benımde daha var ama acayıp heves edıyorum :)

Napim yaa vurma hemen senağlama Değiştiremedim bidaha idare edin artık kaydirigubbakcemile3 Walla inşallah terliklerim sıcak tutarlar ben çok üşeyen biri olarak ayaklarımdan bu terlikleri üstümdende polar pijamaları hiç çıkaramıcam galiba kaydirigubbakcemile3 Ev çok soğuk oluyor çünkü :çok üzgünüm: Bu arada hatırlatayım marmaris diyip kışlıklarını bırakma unutma bu sene kar yağdı oraya kaydirigubbakcemile3 Donarsınn sonraa yemek neyim yaparkenn :teselli:

umarım omur boyu mutlu bı sekılde kocalarınızla beraber kullanırsınız ceyızlerınızı hayırlı gunlerde :) benımde daha var ama acayıp heves edıyorum :)

Cnm bnm darısı başına inşallah a.s.

Güzel ve tatlı gelin adayları hepinize iyi geceler öptüm Şeniz

yok hayatım yaa ne kadar kış olsada mont giymedi aşkım bu sene yağmurlukla kış mı geçer yahuu delikafadulden biz burda hala üşüyoruz yorganla yatıyoruz akşamlı bilmyorum sizde farklımı geçen hafta denize girdiler yaaaa... :1shok: alt tarafı 3 ay kış oluyor gerisi yaz:roflol: ben geçen nisan başında gitmiştim denize girmemiştim ama amele yanığı olmuştum yüzüm yanmıştı birde soyuldu üstüne :roflol: ağustostaki seyahatimi hiç anlatmıyım:roflol: yani elbet kış olurda kuzum kalın bir şey götürmelik değil. swit mivit öyle yani... a.s halıda bir tek salona alıcam diğer yerlere kilm tarzı şeyler sericem. aşkımın bekar evinde ki halı hem feci koku yapuyordu yazın hemde görüntü olarak bile fenalık getiriyordu:roflol:

Aminnnnn :Saruboceq: Walla şimdiden ufakta olsa para biriktirmeye başla zamanı gelince herşeyini alırsın yavaş yavaş yerimseniben

Vala izmirin havası malum sert değildir ama ben de hala yorganla yatıyorum çünkü hep çooooook üşüyorum, Marmariste olmak varmış yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…