Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Vala izmirin havası malum sert değildir ama ben de hala yorganla yatıyorum çünkü hep çooooook üşüyorum, Marmariste olmak varmış yerimseniben

evet güzel en güzel zamanları şimdi... yazında feci sıcak tamam tatile gidince o psikolojiyle güzelde ama orda yaşamak bambaşka. ben 10 gün kaldım yazın inan ilk 3 gün uyku uyuymadım :çok üzgünüm: nasıl alışıcam bilmem :sm_confused:

Ateşliii yavrucimm benimm :teselli: kaydirigubbakcemile3 Evet burdada maşallah havalar bi kaç gündür günlük güneşlik insanlar kısa kollu giymeye başladı..Ama İzmir'e güven olmuyorr kaydirigubbakcemile3 Yazları aynen anlattığın gibi zaten..Tabi marmaris tam yazlık bölge orası daha sıcak demek :uhm: Yazın bende halıları kaldırıcam hem kirlenmezler kaydirigubbakcemile3 Öff ben yandım ya kışın evimiz soğuk yazın sıcak olacak bi çare bulmamız lazım.Her odaya klimamı taktırcaz ne :uhm:

Başıyazmalıkız hepsini güzel gün ve gecelerde kullan :jeyyar: Çok iyi düşünmüş, ne güzel

başıyazmalım canım 2. si çok harika görünüyor yaa o en alttakinin arkası mı? yoksa başka mı bilmiyorum ama bence çok ciciymiş

canım bizimde ev en üst kat yazın çok sıcak olmuyor. ama kocaeli yazında zaten çok sıcak memleket değil. bakmışsın yaz ortasında yağmur yağmış. kışın kaloriferli olduğundan bir şey ddiyemiycem ama yazın sıcak olmuyor :sm_confused:
şeyy hani böyle ana makinayı bir yere bağlıyorsunda öbürkünü oda oda gezdirebiliyosun ya. split mi ne diyorlar o klimalardan taktırsan kuzucukum ?:uhm:

Başıyazmalıkız hepsini güzel gün ve gecelerde kullan :jeyyar: Çok iyi düşünmüş, ne güzel

canım teşekkür ederim..

başıyazmalım canım 2. si çok harika görünüyor yaa o en alttakinin arkası mı? yoksa başka mı bilmiyorum ama bence çok ciciymiş

yok canım üçüde ayrı takımlar..kaydirigubbakcemile5

Vala izmirin havası malum sert değildir ama ben de hala yorganla yatıyorum çünkü hep çooooook üşüyorum, Marmariste olmak varmış yerimseniben
Bende öylee hep üşüyorum mümkün olsa terliklerimin içine sıcak su koyucam kaydirigubbakcemile3
kızlar bugün iç giyim üzerine iş yeri olan komşumuz bu hediyeleri göndermiş:jeyyar:hihoyyyt
Ayy bunlar ne güzel şeyler :jeyyar: Ne güzel düşünmüş komşunn İyi günlerde kullan canım yerimseniben

Napiceksinn bol bol buz gibi suyla (eğer soğuk su akarsa tabi sırnaşık şey )duş alıcaksınn sonra uyucaksınn kaydirigubbakcemile3

Evet burciş ben zıbarcam yoksam hapşırmaktan gebercem zaten. ıyi geceler herkese a.s.

vallahi doğru söyledin yazın soğuk su akmıyordu :1shok: çeşmeden su içilmyordu öyle sıcak akıyor:roflol: tecrübelisin galiba yawrim şakkıdı kocacımm soğuk su getir buzdolbndan derim :jeyyar:

Evet burciş ben zıbarcam yoksam hapşırmaktan gebercem zaten. İyi geceler herkese a.s.

Çokk yaşaa hemşomm :teselli:
Burçişş çılgınn kızz iyi gecelerr tatlı rüyalarr kızlarr :a015:
Rüyalarınızda koçişlerinizi görünn :jeyyar:

slm kızlar
sulfat başıyazmalıkız hayat87 çok güzelmiş aldıklarınız güle güle kullanın
Lokmamm cnm ne tatlıymış o terlikler birde schaffer bende pembesini çok istemiştim maalesef bulamadım hiçbiryerdeb güle güle kullan cnm

vallahi doğru söyledin yazın soğuk su akmıyordu :1shok: çeşmeden su içilmyordu öyle sıcak akıyor:roflol: tecrübelisin galiba yawrim şakkıdı kocacımm soğuk su getir buzdolbndan derim :jeyyar:
:roflol: :roflol:
hadi birlikte zıbarak şey yani birlikte derken :roflol: aman işte anladın sen onuuu :roflol:
hadi iyi geceler şeker pare çeyizcilerrrrrrŞeniza.s.:enbuyukkk:

:a015: :a015: bende zıbarayımm kaydirigubbakcemile3

hadi birlikte zıbarak şey yani birlikte derken :roflol: aman işte anladın sen onuuu :roflol:
hadi iyi geceler şeker pare çeyizcilerrrrrrŞeniza.s.:enbuyukkk:

:roflol::roflol: sana da iyi geceler canım Şeniz

Hep birlikte bitanem. İyi geceler :1hug:

nerem çılgın kızz:roflol:
aminnn inşallahhhh :Saruboceq: şöyle elinde elma şekeriyle gelse rüyama :1rolleyes: birde pamuk şekeri:1rolleyes: şey birde dondurmaaa :1rolleyes: çikolatada fena olmaz tabi:1rolleyes: aman gelsin işte bir şeylerle:roflol: eli oş gelmesin ama:roflol:
hadi başşş başşşşşŞeniz

Teşekkür ederim güzelim Şeniz

Saol şekercim benimm :1hug: morlu olanınımı istiyorsun sen :uhm: Morlu olandan kalmamıştı canım ama diğerlerinden aldığım yerde vardı.Pembesini göremedim zaten..Eğer istediğin başka model varsa alıp yollarım sana :1hug:

Bence bu söylediklerini duysa bunla gelir klava: Doğum gününden gelmedin mi sen kaydirigubbakcemile3 Gelinliğe sığmıcan sonra benneyaptımki
Kendin yazmışın yaa o bir çılgın diye kaydirigubbakcemile3 Çılgınnn Burcuu Çılgınn Burcu hihoyyyt çabukk yatağaa :mymeka: Yemek memek yok sana klava: Şeniz

Çok şirinler ya pijamalara ve terliklere bayıldım sıcak sıcak giyersin inşallah.Kelebekli takımında bende moruuuu var :jeyyar:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…