Vala izmirin havası malum sert değildir ama ben de hala yorganla yatıyorum çünkü hep çooooook üşüyorum, Marmariste olmak varmış yerimseniben
yok hayatım yaa ne kadar kış olsada mont giymedi aşkım bu sene yağmurlukla kış mı geçer yahuu delikafadulden biz burda hala üşüyoruz yorganla yatıyoruz akşamlı bilmyorum sizde farklımı geçen hafta denize girdiler yaaaa... :1shok: alt tarafı 3 ay kış oluyor gerisi yaz:roflol: ben geçen nisan başında gitmiştim denize girmemiştim ama amele yanığı olmuştum yüzüm yanmıştı birde soyuldu üstüne :roflol: ağustostaki seyahatimi hiç anlatmıyım:roflol: yani elbet kış olurda kuzum kalın bir şey götürmelik değil. swit mivit öyle yani... a.s halıda bir tek salona alıcam diğer yerlere kilm tarzı şeyler sericem. aşkımın bekar evinde ki halı hem feci koku yapuyordu yazın hemde görüntü olarak bile fenalık getiriyordu:roflol:
Ateşliii yavrucimm benimm :teselli: kaydirigubbakcemile3 Evet burdada maşallah havalar bi kaç gündür günlük güneşlik insanlar kısa kollu giymeye başladı..Ama İzmir'e güven olmuyorr kaydirigubbakcemile3 Yazları aynen anlattığın gibi zaten..Tabi marmaris tam yazlık bölge orası daha sıcak demek :uhm: Yazın bende halıları kaldırıcam hem kirlenmezler kaydirigubbakcemile3 Öff ben yandım ya kışın evimiz soğuk yazın sıcak olacak bi çare bulmamız lazım.Her odaya klimamı taktırcaz ne :uhm:
Başıyazmalıkız hepsini güzel gün ve gecelerde kullan :jeyyar: Çok iyi düşünmüş, ne güzel
başıyazmalım canım 2. si çok harika görünüyor yaa o en alttakinin arkası mı? yoksa başka mı bilmiyorum ama bence çok ciciymiş
Bende öylee hep üşüyorum mümkün olsa terliklerimin içine sıcak su koyucam kaydirigubbakcemile3Vala izmirin havası malum sert değildir ama ben de hala yorganla yatıyorum çünkü hep çooooook üşüyorum, Marmariste olmak varmış yerimseniben
Ayy bunlar ne güzel şeyler :jeyyar: Ne güzel düşünmüş komşunnkızlar bugün iç giyim üzerine iş yeri olan komşumuz bu hediyeleri göndermiş:jeyyar:hihoyyyt
evet güzel en güzel zamanları şimdi... yazında feci sıcak tamam tatile gidince o psikolojiyle güzelde ama orda yaşamak bambaşka. ben 10 gün kaldım yazın inan ilk 3 gün uyku uyuymadım :çok üzgünüm: nasıl alışıcam bilmem :sm_confused:
Bende öylee hep üşüyorum mümkün olsa terliklerimin içine sıcak su koyucam kaydirigubbakcemile3
Ayy bunlar ne güzel şeyler :jeyyar: Ne güzel düşünmüş komşunnİyi günlerde kullan canım yerimseniben
Napiceksinn bol bol buz gibi suyla (eğer soğuk su akarsa tabi sırnaşık şey )duş alıcaksınn sonra uyucaksınn kaydirigubbakcemile3
Evet burciş ben zıbarcam yoksam hapşırmaktan gebercem zaten. İyi geceler herkese a.s.
Evet burciş ben zıbarcam yoksam hapşırmaktan gebercem zaten. İyi geceler herkese a.s.
:roflol: :roflol:vallahi doğru söyledin yazın soğuk su akmıyordu :1shok: çeşmeden su içilmyordu öyle sıcak akıyor:roflol: tecrübelisin galiba yawrim şakkıdı kocacımm soğuk su getir buzdolbndan derim :jeyyar:
hadi birlikte zıbarakşey yani birlikte derken :roflol: aman işte anladın sen onuuu :roflol:
hadi iyi geceler şeker pare çeyizcilerrrrrrŞeniza.s.:enbuyukkk:
hadi birlikte zıbarakşey yani birlikte derken :roflol: aman işte anladın sen onuuu :roflol:
hadi iyi geceler şeker pare çeyizcilerrrrrrŞeniza.s.:enbuyukkk:
Çokk yaşaa hemşomm :teselli:
Burçişş çılgınn kızz iyi gecelerr tatlı rüyalarr kızlarr :a015:
Rüyalarınızda koçişlerinizi görünn :jeyyar:
Çokk yaşaa hemşomm :teselli:
Burçişş çılgınn kızz iyi gecelerr tatlı rüyalarr kızlarr :a015:
Rüyalarınızda koçişlerinizi görünn :jeyyar:
slm kızlar
sulfat başıyazmalıkız hayat87 çok güzelmiş aldıklarınız güle güle kullanın
Lokmamm cnm ne tatlıymış o terlikler birde schaffer bende pembesini çok istemiştim maalesef bulamadım hiçbiryerdeb güle güle kullan cnm
slm kızlar
sulfat başıyazmalıkız hayat87 çok güzelmiş aldıklarınız güle güle kullanın
Lokmamm cnm ne tatlıymış o terlikler birde schaffer bende pembesini çok istemiştim maalesef bulamadım hiçbiryerdeb güle güle kullan cnm
nerem çılgın kızz:roflol:
aminnn inşallahhhh :Saruboceq: şöyle elinde elma şekeriyle gelse rüyama :1rolleyes: birde pamuk şekeri:1rolleyes: şey birde dondurmaaa :1rolleyes: çikolatada fena olmaz tabi:1rolleyes: aman gelsin işte bir şeylerle:roflol: eli oş gelmesin ama:roflol:
hadi başşş başşşşşŞeniz
Bunlar netten sipariş verdiğim twigy terliklerim..
Bu kışlık pijama takımlarını epey önce almıştım.Ekleyim dedim.
Pembe olan polar..Çok sıkı giyinmem gerek.Evimiz 5.kat çatı katı.Altı boş çok soğuk oluyor doğalgaz yok.Kışın hep kalın giysilerle dolaşmam lazım
Rengi kırmızı gibi çıkmış ama tam olarak pembe bu renk.
Buda uğur böcüklü pijama takımım..
Buda sonunda parpalm sayesinde bulduğum günlük yemek takımım..
Tatlı tabağı ve fincanı
Buda ucuza kaptığım sarev nevresim takımı
Mutfak için masa örtüsü.Ama ben yuvarlak almışımEvde bizim masaya serdim dikdörtgen bizimki sadece yanlar biraz uzun geldi farketmedi yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?