Çok şirinler ya pijamalara ve terliklere bayıldım sıcak sıcak giyersin inşallah.Kelebekli takımında bende pembesi var :jeyyar:
Teşekkür ederim damlacım a.s. Bende yeşillendim inşallah güzel güzel yemekler yaparız yediririz misafirlerimize koçişlerimize
Saol şekercim benimm :1hug: morlu olanınımı istiyorsun sen :uhm: Morlu olandan kalmamıştı canım ama diğerlerinden aldığım yerde vardı.Pembesini göremedim zaten..Eğer istediğin başka model varsa alıp yollarım sana :1hug:
Blackta var yerimseniben Evet geç oldu bende gidiyorumm :a015:ikimiz kalmışız kaydirigubbakcemile3 bu saat olmuş sanırım uyku vakti gelmiş ... Hadi iyi geceler
ben pembe diye hatırlıyorum cnm ayrıca düşünmen yeter cnmsın Şeniz artık başka pembeli takıma bakıyorum ama ilgimi çeken daha olmadı cnm
Blackta var yerimseniben Evet geç oldu bende gidiyorumm :a015:
İyi gecelerr canım:1hug:
İnşallahh daha güzelini bulursun blackımm :jeyyar: Ben çıkıyorumm tatlım hadi iyi gecelerr :1hug: :a015:
Bence bu söylediklerini duysa bunla gelirklava: Doğum gününden gelmedin mi sen kaydirigubbakcemile3 Gelinliğe sığmıcan sonra benneyaptımki
Kendin yazmışın yaa o bir çılgın diye kaydirigubbakcemile3 Çılgınnn Burcuu Çılgınn Burcu hihoyyyt çabukk yatağaa :mymeka: Yemek memek yok sanaklava: Şeniz
Günaydın kızlar
Selam kızlar Şeniz
Bugün eşyalarımız geldi :) Size göstermek için resim çekmeye başladım ama telefonunum şarjı bitti maalesef sadece salondan birkaç kare birşey çekebildim..
Bu arada alıntı yapamadım..
Böcüğümm DOĞUM GÜNÜN GÜNÜN KUTLU OLSUN canumm.Allahh herşeyi gönlüne göre versinn.Hayırlı kısmeter nasip etsin yeni yaşında :1hug: a.s.
Hayat87 canımm eşyların,perdelerin,mobilyaların hepsi birbiriyle uyumlu olmuşş..Allah sağlıklı,mutlu,huzurlu oturmayı nasip etsin..a.s.
Bunlar kaldı aklımda :uhm: Unuttuğum varsa affolaa :1no2:
Herkes yeni cicilerini iyi günlerde kullansın..
Benimde bugün yemek takımım geldi..Birazdan üşenmezsem eklicem inş..:Saruboceq:
Kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın BÖCÜK doğum günün kutlu olsun ...
Bunlar netten sipariş verdiğim twigy terliklerim..
Bu kışlık pijama takımlarını epey önce almıştım.Ekleyim dedim.
Pembe olan polar..Çok sıkı giyinmem gerek.Evimiz 5.kat çatı katı.Altı boş çok soğuk oluyor doğalgaz yok.Kışın hep kalın giysilerle dolaşmam lazım
Rengi kırmızı gibi çıkmış ama tam olarak pembe bu renk.
Buda uğur böcüklü pijama takımım..
Buda sonunda parpalm sayesinde bulduğum günlük yemek takımım..
Tatlı tabağı ve fincanı
Buda ucuza kaptığım sarev nevresim takımı
Mutfak için masa örtüsü.Ama ben yuvarlak almışımEvde bizim masaya serdim dikdörtgen bizimki sadece yanlar biraz uzun geldi farketmedi yani :)
gunaydın mirmirmirmir hala uykum var yaa dün 11de pasta aldık delı yığenlerım ıllada pasta pasta dedıler normalde yarın kutluycaktım aılem hazrlık yapcaktı kı zaten yarında yapcaz neysem bız bunlar ağlamasın bızımde başımız şiişmesın dıe aldık komşulara yakalandık anam ev bı kalabalık oldu curcuna yaşadık resmen ayakkabılar merdıvenlerden aşağı düşüyrdu:roflol: ama cok guzeldı
olduk 22 sımdık bu yıl evlenmezsem kendımı ıntıhar etcem
85liler 24 mü oluoki???:1ninca:
85liler 24 mü oluoki???:1ninca:
ama sızın gocalarınız var benım manıtam bılem yok :çok üzgünüm:
yarın buluşma var kızlar cok heycan yaptım hee hihoyyyt
ne bileyim bende aynısındanım iştee:roflol:
ayına bağlı yavruş ben 23 üm ama inanmıyor kimsesenağlama kasım 85 lyim ya sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?