Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Çok şirinler ya pijamalara ve terliklere bayıldım sıcak sıcak giyersin inşallah.Kelebekli takımında bende pembesi var :jeyyar:

Teşekkür ederim damlacım a.s. Bende yeşillendim inşallah güzel güzel yemekler yaparız yediririz misafirlerimize koçişlerimize

ben pembe diye hatırlıyorum cnm ayrıca düşünmen yeter cnmsın Şeniz artık başka pembeli takıma bakıyorum ama ilgimi çeken daha olmadı cnm

ikimiz kalmışız kaydirigubbakcemile3 bu saat olmuş sanırım uyku vakti gelmiş ... Hadi iyi geceler
Blackta var yerimseniben Evet geç oldu bende gidiyorumm :a015:
İyi gecelerr canım:1hug:
ben pembe diye hatırlıyorum cnm ayrıca düşünmen yeter cnmsın Şeniz artık başka pembeli takıma bakıyorum ama ilgimi çeken daha olmadı cnm

İnşallahh daha güzelini bulursun blackımm :jeyyar: Ben çıkıyorumm tatlım hadi iyi gecelerr :1hug: :a015:

temem kzma kocacıkıma naz yapmak için demiştim onları yoksa yiyeceğimden değil kaydirigubbakcemile3 desemde inanma :roflol:
Günaydın kızlar

günaydın şekercimmmŞeniz

gunaydın mirmirmirmir hala uykum var yaa dün 11de pasta aldık delı yığenlerım ıllada pasta pasta dedıler normalde yarın kutluycaktım aılem hazrlık yapcaktı kı zaten yarında yapcaz neysem bız bunlar ağlamasın bızımde başımız şiişmesın dıe aldık komşulara yakalandık anam ev bı kalabalık oldu curcuna yaşadık resmen ayakkabılar merdıvenlerden aşağı düşüyrdu:roflol: ama cok guzeldı
olduk 22 sımdık bu yıl evlenmezsem kendımı ıntıhar etcem

canım ben bunlari almistim

bunuda gundelik kullanirim diye netten almiiştim canım

Kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın BÖCÜK doğum günün kutlu olsun ...

gule gule kullanın hihoyyyt

günaydın canım :1hug:

ee iyi o zaman bizde intihar edelim böcük 24 olduk diye:mymeka:

azracım bende onun sahia modelının nevresımı aldım katalogtakı 3 sayfada ınş adını doğru yazdım senınkıde cok guzel cnm gule gule kullan
HAYAT cnm evın cok guzel renklerde süper koltuk takımının rengı cok hoş duruyo gule gule otur ınş
BETA DAMLA DINCER cok tskler kızlar
BETA cnm aldıkların süper ötesı cok beğendım uğur böcuıklu cok guzelmış bende sureklı uğur böcuklu seyler arıyom bunun markası ne kaça aldın nerden aldın
usttakı kırmızı takımda harıka
yemek takımına yorum yapmım gule gule kullan kasıkların yerlerı yanlış gıbım yoksam foto makınasından mı anlamadım:roflol:
ayy hepsı süper yaa gule gule kullan cnm

ama sızın gocalarınız var benım manıtam bılem yok :çok üzgünüm:
yarın buluşma var kızlar cok heycan yaptım hee hihoyyyt

85liler 24 mü oluoki???:1ninca:

ayına bağlı yavruş ben 23 üm ama inanmıyor kimsesenağlama kasım 85 lyim ya sen
buarada herkese günaydın aldıklarınız çok güzel o sarevi 50 liaraya almışınız ya kıskandım
böcük bak gene cmrtesi sabahı burdayım delikafadulden

ama sızın gocalarınız var benım manıtam bılem yok :çok üzgünüm:
yarın buluşma var kızlar cok heycan yaptım hee hihoyyyt

kız buluşunca mutlaka foto çekin mutlaka

ne bileyim bende aynısındanım iştee:roflol:

kaydirigubbakcemile3

ayına bağlı yavruş ben 23 üm ama inanmıyor kimsesenağlama kasım 85 lyim ya sen

bende nisan 85liyim bu ay içinde 24 olucam yanee senağlama

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
bktbb, elisaa+, karalahana, lepi, parpalm, reyhan85

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…