bktbb (kardeşimin adaşı:)))
enazından evli bir 24 lük hanım olcan ben kalım evde böcükle birlikte en büyük evde kalmış benim buradahihoyyyt
gunaydın mirmirmirmir hala uykum var yaa dün 11de pasta aldık delı yığenlerım ıllada pasta pasta dedıler normalde yarın kutluycaktım aılem hazrlık yapcaktı kı zaten yarında yapcaz neysem bız bunlar ağlamasın bızımde başımız şiişmesın dıe aldık komşulara yakalandık anam ev bı kalabalık oldu curcuna yaşadık resmen ayakkabılar merdıvenlerden aşağı düşüyrdu:roflol: ama cok guzeldı
olduk 22 sımdık bu yıl evlenmezsem kendımı ıntıhar etcem
bktbb (kardeşimin adaşı:)))
enazından evli bir 24 lük hanım olcan ben kalım evde böcükle birlikte en büyük evde kalmış benim buradahihoyyyt
bizde evde kalmışlar köşesi die bi konu mu açsak acaba hihoyyyt
benden 3 yaş küçük kuzenim bu yıl evlenecekmiş bende tık yok :1no2:
Selam kızlar Şeniz
Bugün eşyalarımız geldi :) Size göstermek için resim çekmeye başladım ama telefonunum şarjı bitti maalesef sadece salondan birkaç kare birşey çekebildim..
hayat87 canım çok şık olmuş salonun.güle güle kullan şekerim...
Bunlar netten sipariş verdiğim twigy terliklerim..
Bu kışlık pijama takımlarını epey önce almıştım.Ekleyim dedim.
Pembe olan polar..Çok sıkı giyinmem gerek.Evimiz 5.kat çatı katı.Altı boş çok soğuk oluyor doğalgaz yok.Kışın hep kalın giysilerle dolaşmam lazım
Rengi kırmızı gibi çıkmış ama tam olarak pembe bu renk.
Buda uğur böcüklü pijama takımım..
Buda sonunda parpalm sayesinde bulduğum günlük yemek takımım..
Tatlı tabağı ve fincanı
Buda ucuza kaptığım sarev nevresim takımı
Mutfak için masa örtüsü.Ama ben yuvarlak almışımEvde bizim masaya serdim dikdörtgen bizimki sadece yanlar biraz uzun geldi farketmedi yani :)
sıra sıra yazayım yorumlarımı bayıldım çünküm bunlara.
1-twingy terliklerine bittim.daha yeni bende aldım eklemiştim resimlerini.dahada alsam doymama valla çok şekerler.
2.pijama takımlarına bayıldım.ta uzaktan bile ne kadar kaliteli oldukları belli oluyor canım.uzun zaman oldu demişin ama hatırlıyormusun neden almıştın.
3.yemek takımlarına sonunda kavuştuğuna çok sevindim.bedne schaferin günlük kaşıklarını almıştım.sonra ablamda kullanıyor.eğer aynı kalitedeyseler hiç merak etme.çok güzel ve kullanışlılar.
4.sarevin ,masa örtün hepsi çok güzel.ay resim görünce kendimi kaybediyorum.
güle güle eskit canım...
kızlar bugün iç giyim üzerine iş yeri olan komşumuz bu hediyeleri göndermiş:jeyyar:hihoyyyt
yazmalım hepsini çok beğendim.ay ne düşünceli insanlar var yahuu...
2. gecelik çok seksü kızzzz...
ama hepside birbirnden güzel.
ben beybidol ek sevmiyorum.
böle karizma şeyler daha çok hoşuma gidiyor.ama kararında olursa tabi....
bence çok erken evlenmek bu zamanda hiçte doğru bişey değil
böcük duy beni 22 de erken
ya haklısın cnm.
bence evlilik yaşı bayanda 25-26 erkekte 28-29 bence yani
hoş bende aklımdaki standartlara göre biraz erken evleniom ama napalım
hehe valla ben 24 diom,çünkü ocak doğumlu olduğum için dolu dolu oluo,aslında bu yaz işi çok problemli oluo yaa,herkes başka sölüo:))85liler 24 mü oluoki???:1ninca:
Bunlar netten sipariş verdiğim twigy terliklerim..
Bu kışlık pijama takımlarını epey önce almıştım.Ekleyim dedim.
Pembe olan polar..Çok sıkı giyinmem gerek.Evimiz 5.kat çatı katı.Altı boş çok soğuk oluyor doğalgaz yok.Kışın hep kalın giysilerle dolaşmam lazım
Rengi kırmızı gibi çıkmış ama tam olarak pembe bu renk.
Buda uğur böcüklü pijama takımım..
Buda sonunda parpalm sayesinde bulduğum günlük yemek takımım..
Tatlı tabağı ve fincanı
Buda ucuza kaptığım sarev nevresim takımı
Mutfak için masa örtüsü.Ama ben yuvarlak almışımEvde bizim masaya serdim dikdörtgen bizimki sadece yanlar biraz uzun geldi farketmedi yani :)
gunaydın mirmirmirmir hala uykum var yaa dün 11de pasta aldık delı yığenlerım ıllada pasta pasta dedıler normalde yarın kutluycaktım aılem hazrlık yapcaktı kı zaten yarında yapcaz neysem bız bunlar ağlamasın bızımde başımız şiişmesın dıe aldık komşulara yakalandık anam ev bı kalabalık oldu curcuna yaşadık resmen ayakkabılar merdıvenlerden aşağı düşüyrdu:roflol: ama cok guzeldı
olduk 22 sımdık bu yıl evlenmezsem kendımı ıntıhar etcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?