Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

koca diye diye bi hal olduk yaaakaydirigubbakcemile3

pınar ne evde kalması kız yaş 23 daha dur bi..hem senin talip var anacım şunun surasında seni göndermeye ne kaldıki:jeyyar:

bunlarda yenı ciicilerim

paşabahçeden aldım 4 tanesı 5 tl

2si 5 tl aldım

3 tl

dün akşam tanşaştan aldım 4.90

kapalıçarşıdan aldıgım kaprı takımlarım 2 si 10 tl

p_nr güle güle kullan çok şekerler hepsiii.. sağdaki karpuz nihaleden bende de var,ama havalandırmam lazım plastik kokuyooo :))

çok şekerlerrr pınarr özelliklede o çilekle karpuz nihale dimi pijamalarda çok güzeller güle güle kullan... bende pijama hastasıyımm ama çeyiz niyetine alsamda dayanamam giyerim herhalde ben ondan olmıyom hiçbişi :dance:

nan pınar ne evde kalması??????
kızlar bu hafta sonu evlenenler kimm???
walla buketcim kendımı yaşlı hıssedıyorum :)

koca diye diye bi hal olduk yaaakaydirigubbakcemile3

pınar ne evde kalması kız yaş 23 daha dur bi..hem senin talip var anacım şunun surasında seni göndermeye ne kaldıki:jeyyar:

sunun surasında sadece 2010 war allah kısmet ederse hele koca adayı askerden gelsınde baska bırsey ıstemıyorum

günaydın
herkes aldıklarını güle güle kullansın.
terlikler, pijamalari gecelikleri yatak örtüleri çok güzel hepsi
hayat evin güzel olmuş

başıyazmalım ne kadar zarif ve düşünceli bir komşun varmış

p_nr güle güle kullan çok şekerler hepsiii.. sağdaki karpuz nihaleden bende de var,ama havalandırmam lazım plastik kokuyooo :))

saol canım gercekten çok pıs kokuyo bnde ole yapcam yoksa ewım kokudan gecılmes :)

saol tatlım. minikcim ewet nihale bnde kac defa aldım pıjama ceyızıme ama dayanamadım gıydım kaydirigubbakcemile3

günaydınlar herkese

sulfatcım bıcak takımın çok gusel ıı gunlerde kullan tatlım

betacım aldıgın hersey çok gusel saglıklı we mutlu gunlerde kullan

bnde 86 lıyım bnde ewde kaldım :)

sağol pınarcım Şeniz Aldıkların çok güzel iyi günlerde kullan hepsinia.s.

sulfat senın bıcak setını alıntı ettım cıkmadı mı bılmyom bı arav netımgıttı ı gunlerde kullan cnm

azra sende son anda gıtmışsın hee:jeyyar:

Böcüğüm teşekkür ederim tatlım a.s.

p_nr canım güle güle kullan.hepsi çok güzel.pijamaların ayrı bi güzel.böle ucuza alınan güzel şeyleri çok severim.

pınarcım senin düğün ne zaman?

canım benım ilk once benım sozlemmem gerekıyo erkek arkadasım askerde suan ama 2010 olarak dusunuyoruz

p_nr canım güle güle kullan.hepsi çok güzel.pijamaların ayrı bi güzel.böle ucuza alınan güzel şeyleri çok severim.

tşk ederım cnm walla bnde sewıyorum uygun alınca genellıkle kazık yedım ıçın uygun aldıgımda dunyalar benım oluyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…