Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Canım ben alali rahat 8 ay olmuştur. İnan peşin fiatı hakkinda hic bilgim yok ama brillant mağazasından sorup ogrenebilirim senin icin istersen

başıyazmalıkız hediyelerin çok güzeller güle güle eskit canım

Sulfatcim bicak setin çok şık güle güle kullan canım kaça aldın sormasi ayip

bende geçen hafta bu tencereleri aldm .ama kapakları cam diil bide yatak örtümü yaptrmk için siparişi verdim . bir buçuk mlyar yatak örtüsü ve perde . . . ama o kadar güselki anlatamam :)))

bende geçen hafta bu tencereleri aldm .ama kapakları cam diil bide yatak örtümü yaptrmk için siparişi verdim . bir buçuk mlyar yatak örtüsü ve perde . . . ama o kadar güselki anlatamam :)))

cnm güle güle kullan tencerelerini
yatak örtünde eminimki çok şıktır çünkü o fiyata burdada var perde takımlı çok şık
ne renk yaptırıyosun?

vazgeçilmezim güle güle kullan canım bende çok merak ettim yatak örtünü ve perdeni resim eklersin degilmi bitince hihoyyyt

Bugün hava harika kızlar işimde yok napsam dusunuyorum bakirkoye mi gitsemmi acaba diye dusunuyorum... Gitsem nereye ugrasam bi fikri olan varmi kizlar baharatlik vs biseyler almak istiyorum

vazgecılmezım cam kapaklısı yok muydu benımkı cam kapaklı neden cam kapaklı olanlar cok sevıyorum bıde normal 3lü aldım o celık kapaklı
senınkıde cok guzelmış gule gule kullan cnm
yatak örtun nasıl olcak dantel falan mı baya pahalı geldı bana ama parde ıle normaldır herhalde cok merak ettım

Bugün hava harika kızlar işimde yok napsam dusunuyorum bakirkoye mi gitsemmi acaba diye dusunuyorum... Gitsem nereye ugrasam bi fikri olan varmi kizlar baharatlik vs biseyler almak istiyorum

bugun deıl yarın gıt b.köye:jeyyar: bızde orda olacağız cunku

başı yazmalı kız güle güle kullan geceliklerini:jeyyar:

burcuç kaçmış yine

bende bi ara yok oldum ama döndüm yine

paran var mı önce bana onu deyiver

var diyelim var olsun kaydirigubbakcemile3 sen de bakalim hele nere gidim ben

azra3434 kullanıcısından alıntı
bugun deıl yarın gıt b.köye bızde orda olacağız cunku

bocukum biliyosun durumu keske kayinvalidemler bugun gelseler bizim o tarafa cok ters dustu kiramiyorumda simdi karsi tarafi sedefte mutlaka gelsin demis nisanlima simdi bugun bosta kaldim boyle senağlama çok uzuluyorum aylar oncesinden gelcem diye ayarlamistim kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…