Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

merhaba şekerler

arsıma sen 5 nısan demıstın o yuzden gelemıycenı bıldım ıcın yazmadım keske gelebılseydın ya

biliyorsun bu buluşma muhabbeti ilk başladığında nişanlım burdaydı ve o 35 günlük bi ayrılıktan sonra geldi ve biz tam hız hazırlık yapıyoruz
buluşma yarın olsa yine gelemezdim ölçü işleri ile uğraşıcaz yarın
haftayada mobilya işlerine dalıcazzz

Annecim dertsiz kumaştan masa örtüsü yaptırmış :1hug:

Bunlarda köy bezinden peçete ve masa örtüsü :)

eee ben napam böcüküm bende 80 liyim 30 a dayandi yaş kaydirigubbakcemile3

bende 81liyi, bence öyle bayan bu ayaslar arasinda evlenmelidir gibi seyleri cok sacma buluyorum... hersey nasip kismet önemli olan mutlu bir yuva kurmak belirli bir yasta evlenmek degil... bide evlenmeye hazir olmak da cok önemli ben 25 yasina kadar evlenmeyi aklimdan bile gecirmedim aklimin ucundan bile gecmiyordu... bu yasa kadar evlenmem gerek diyipde kendinze baski yapmayin derdim ben...:ecrin_bebek:

Annecim dertsiz kumaştan masa örtüsü yaptırmış :1hug:

Bunlarda köy bezinden peçete ve masa örtüsü :)

bu ve diyer ceyizlerin hepsi cok güzel güle güle günlerde kulanmayi allah nasip etsin... ama eminim ceyizlerimizin cogunu kulanmayacagiz sengözlerimebaksanab dolaba sandiga yerlestirilcek ve ilal ebet orda kalacaktir kaydirigubbakcemile3

ayyyy geçmişi okuyorum (bayılan tubilik simileyi)

gelinliğim bu eleştirilerinizi bekliyorummm

keşke 1ay önce görseydik
karar vermekte bu kadar zorlanmazdım :tomato:

çok iyiymiş bu bende istiyorum nereden bulabilirim acaba :uhm:

size yeni ciciler buldum:))

çok ciciler

Meni özleyen parmak kaldırsınnnn a.s.a.s.

:teytey:

Canım Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin
bi ömür huzurlu olmanız dileğiyle

cep telefonuyla cektiğim için görüntü baya kötü oldu ama idare edin kızlar kına ayakkabılarım platform tabanlı oldugundan cok rahat arow dan aldık hiç alakasız bi yerden buldum 75 TL

elbisen hoşmuş şeker
ayakakbı için bende bakam arowa
lame ve dore yada bakır ayakabı arıyorumda delikafadulden

atlatığım herkes yeni cicilerini iyi günlerde kulansınlar Şeniz

Hayat masaörtülerin çok güzel, özellikle ilki çok şıkmış. Güzel sofralarda kullan a.s.

azracım hala çıkmadıysan evden bakırköy cumartesi pazarına git derim.mutfak eşyaları çok ucuz.her istediğini bulabilirsin.ben cumartesileride çalıştığım için kaç senedir gidemiyorum.ama tek geçerim çok zevkli bir pazardır.

kızlar sizden uzak olduğum sürede yaptıklarımı anlatayım

davetiye siparişlerimizi verdik pazartesi elimizdeler

nikah şekeri siparişlerimizide verdik 11 haziranda teslim alacağız

buna benzer dışı lame kaplı bol kurdele bağlaması ve ortasında gümüş kelebek

kuaförü ayarladım
çok uygun bi fiyata sabah 10da gidip 2 de çıkacağım

fotoğrafcımızı ayarladık
12'lik albüm, albümsüz 12 resim, cep albümü, büyütülmüş çerçeveli, masa üstü 4'lü çerçevelik ve cdde slayt

damatlığı aldık
şuan sadece sadece fularmı yoksa papyonmu takılsa diye düşünme aşamasındayız

mobilyalarımızın detaylarını çizdim haftaya belli olacak ne olacağı

evimizde yetşcek gibi

başkada bişe yapmadık galiba :)

ben çıkıyorum
ablama ve anneme benim düğün için kıyafet bakcaz
banada kına için ayakabı bakarız
herkese iyi haftasonları

çok şıkmış ilk baştaki çok hoşuma gitti güle güle kullan Hayat87

Hayat masaörtülerin çok güzel, özellikle ilki çok şıkmış. Güzel sofralarda kullan a.s.

Teşekkür ederim kızlar a.s.
fmk cnm kullanmayacağım şeyler almamaya ve yaptırmamaya çalıştım ama eğer yinede olursa çocuklarımın çeyizine saklarım kaydirigubbakcemile3 veya doğru anneme geri kaydirigubbakcemile3

arsima tatlım davetiyen ve nikah şekerin çok güzelmiş hayırlı olsun hepsi cnm a.s.

2 yıl önceki doğumgünümde üniversitedeki en yakın arkadaşımın hediyesi çay setim

10 gün önce günlük yemek takımıma uysun diye aldığım mavi bardaklarımın sürahisini gördüm kipada o gün promosyondu ve sürahi 2.90 dı kaptım hemen :dance:

Daha napcan arsima maşallah birçok şeyi halletmişsin Nikah şekerlerin çok cici, ben de kelebeklileri seviyordum ama bu ara kelebek furyası başladı vazgeçicem galiba :uhm: Keşke kuaför, fotoğrafçı, nikah şekeri, davetiye hepsinin fiyatlarını da yazsaydın yerimseniben

sulfat cnm çay setine bayıldım güle güle kullan tatlım a.s. Kocişine çaylar yaparsın artık :sm_cool:

sulfat gülüm güle güle kullan
mavi sürahiyi bende çok beğeniyorum
içerisinde su daha su gibi duruyor renginden dolayı :)))
bende gündelik için aynısından alıcam inş.

sulfat cnm çay setine bayıldım güle güle kullan tatlım a.s. Kocişine çaylar yaparsın artık :sm_cool:

Sağol tatlım, çayı çok sever zaten yaparım yerimseniben

sulfat gülüm güle güle kullan
mavi sürahiyi bende çok beğeniyorum
içerisinde su daha su gibi duruyor renginden dolayı :)))
bende gündelik için aynısından alıcam inş.

Elisaa teşekkürler tatlım Şeniz Aynı aşkım gibi konuştun kaydirigubbakcemile3 Ben maviyi günlük yemek takımımın çiçekleri mavi diye aldım, o ise maviyi alalım mavinin içinde su daha güzel görünüyor su gibi dedi :roflol:

ama öyle değilmi hayatım yaaa:roflol:
aşkın çook doğru söylemişa.s
ben nedense mavili bardaklarda su içmeye bayılırım kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…