Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

arsima canım daha ne olsun maaşallah hepsini halletmişin hayırlı olsun hepsi çok güzel...

sulfat çok güzel çay takımın canım...

arısma cnm canın saolsun senın hersey bıtmış gıbı
sulfat ı gunlerde kullan cnm
hayat cok guzel ellerıne sağlık annenın
cok işim var cıkıyom gene gelcem

ohh herşeyi bitirmişsin arsimacığım bu arada nikah şekerlerin çok güzel hayırlı olsun cnm hihoyyyt

ne kadar farklıymış çay takımın güle güle kullan cnm

arsima canım daha ne olsun maaşallah hepsini halletmişin hayırlı olsun hepsi çok güzel...

sulfat çok güzel çay takımın canım...

Sağol talım a.s.

Teşekkürler canım Şeniz
sülfat çay seti çok orjinalmiş

Öyle mi?Orjinal şeyleri severim yerimseniben Alan arkadaşımı çok sevdiğimden bu seti o nedenle de çok seviyorum :1rolleyes:

Blackcim sağol bebişim a.s.Vala cam çay seti hediye geldi bir de misafir için alcağımı da kardeşime zorla hediye aldırabilirsem yırttım çay setlerinden :roflol::roflol::roflol:

Son düzenleme:
gelin ayakkabilarim az önce ulasti bir kere denedim sonra paketine kodum sakliyorum

ya kizlar, damatlik fiyatlarindan haberiniz varmi bana 750 -900 arasi gibi bir rakkam geldi kulagimia sok oldum dogru mu

ya kizlar, damatlik fiyatlarindan haberiniz varmi bana 750 -900 arasi gibi bir rakkam geldi kulagimia sok oldum dogru mu

doğrudur canım ama markasına göre de değişir sarar da örneğin normal takımlar bile 600 civarı tek pantolon ceket o da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…