Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

ya kizlar, damatlik fiyatlarindan haberiniz varmi bana 750 -900 arasi gibi bir rakkam geldi kulagimia sok oldum dogru mu

adımı yzmayı unutma:jeyyar:
yok nan okadrda deıl ben vermem okadr taş catlasın 250 cıkar bendenşakkıdı

ben kacar ı tattıller
aksam aarkdasımda kalcam bı bahane cıkmazsa ozmnda gırerım öptum

aynen öyle hafta ici iste oluyorum takip edemiyorum fazla
benim zamanim oldugu zamanda burasi sesizlesiyor

deminden beri tek kulanici bendim yalniz kaldim... gerci ben yalniz kalmaya alisik bir insanim ama olsun burasi dertlesmeye konusmaya cok iyi oluyor

Herbişey hayırlı olsun canım...eminim şekerlerinde davetiyen kadar güzeldir

Çok şık çay setin canımcım.Sürahi takımı da süper olmuş

Annecim dertsiz kumaştan masa örtüsü yaptırmış :1hug:

Ayyyyy çok güzeller güle güle kullan hayatcım

Ayyy su takımını çok sevdim diğerlerinide öyle ama en çok su takımını :)

kızlar bugün iç giyim üzerine iş yeri olan komşumuz bu hediyeleri göndermiş:jeyyar:hihoyyyt

Bayıldım bunlar ne böyle ya harika

Klozet takımımız :)

Bunlarda bizim salonda yarı hazırlanmış şekilde bekleyen çeyizlerimin bir kısmı salonu işgal ettim :)

Bütün anneler mi böyle ya benimkide bi gitsen diyo her yer döküntü oldu :roflol:

he acemiperi bide sen hala reale gitmedinmi kız:))

canım real bana uzak. alacağım önemli şeyler varsa lise yapıp gidiyorum. tansaşa gittim bugün ama resim çekemedim. telimde sorun var çektiklerimi de ekleyemyorum siteye.
tansaştaki yemek takımları güzel mutlaka bak

iyi oldu biraz hareket geldi

benim bir dügün dasim yok herhalde tekim

iyi oldu biraz hareket geldi

benim bir dügün dasim yok herhalde tekim

malesef düğündaş değilim
gariban bir bekarım. çok çeyiz almıyorum yakında evlilik olmadığı için o yüzden burada heyecanla konuşacak şeylerim olmuyo.
yeni evlilerden birşeyler öğreniyim diye bir ara o topice takıldım orası da yaramadı
kendime bir yer bulamadım :1no2:

hayirlisi olsun... ben bugünde yazmistim buraya terklamis olacagim ama
ben bayan su su yaslar arazinda evlenmeli diyenlere hic mi hic katilmiyorum... Hersey nasip kismet böyle düsünenler yüzünden baska bayanlar kendini baski altinda hissedebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…