hayirlisi olsun... ben bugünde yazmistim buraya terklamis olacagim ama
ben bayan su su yaslar arazinda evlenmeli diyenlere hic mi hic katilmiyorum... Hersey nasip kismet böyle düsünenler yüzünden baska bayanlar kendini baski altinda hissedebiliyor
iyi oldu biraz hareket geldi
benim bir dügün dasim yok herhalde tekim
kizlar cicilerinizi güle güle kullanin huzurlu mutlu saglikli günlerde insallah :Saruboceq:
bende bugün güzel havayi buldum ya gittim bi magazaya cok güzel bi yemek takimi gördüm 130 parca hem kahvaltilik hem yemek takimi herseyi vardi cok güzeldi gercekten 119 euroydu yaklasik 240 tl yani, kiydim paraya aldim sonra arkadasim dediki dur bi bakalim iyice takima neyse her parcayi cikartip didik didik ettik bide ne görelim cizikler, renkler solmus bazi parcalarda, deforme olmus bazilari saticida parcalari degistirebiliriz dedi ama yok sogumustum artik o takimda o kadarda hosuma gitmisti geri verdim :çok üzgünüm:
onun disinda banyo takimimi aldim sabunlugumu, cöp kutumu, dis fircaligimi, el sabunlugumu hepsi ayni dekor ve renkten cok hosuma gitti (tschiboyada gelmisti beyaz porselen siyah gri desenli)onun disindada misafir bardaklarimi aldim 6 büyük 6 kücük ve dondurmaliklarimi aldim hemde pasabahceden hihoyyyt gurbet elde türk mali görmek cok sevdinrici :roflol:
malesef resimleri cekemeden annem kilere yerlestirdi herseyi heryer doldu tasti gina geldi bana kilere gidiyorum dedi götürdü :roflol:
kızlar ya meraba
ben bugün nişanlık baktım gittim 450 liralık bişi beğendim öle kabarık değil ama çok güzeldi değer mi
sice ben değmez dedim almadım benimki de alalım diyor ama bilmiyorum sizin nişanlıklar nekadardı ki
diktirsem nekadara gelirsenağlama
hem de nişanlancam dye gitme almaya.kaynımın yada görümcemin düğününde giycem falan vs de.yoksa 2 kat fiyat söyleyen yerle oluyor
[
Canım benim nişan elbisem kabarık tualetti üst kısmındada boncuk işlemesi vardı 750 liraydı.eğer alacağın nişanlık bir abiye türüyse bence taş çatlasın 250 liraya kapatırsın bu işi.hem de nişanlancam dye gitme almaya.kaynımın yada görümcemin düğününde giycem falan vs de.yoksa 2 kat fiyat söyleyen yerle oluyor
lepi abiye kıyafetleri sezonu açıldı yaa artık diktirsende farklı fiyat çıkcağını sanmıyorum kuşum yaa
hımm CADIARZU bu benim için iyi bir tüyo oldu
seneye kadar bekleyeyim ozamankaydirigubbakcemile3
modeli bulabilirsem gösteririm de ben ne şanssız kızım gittim yine kazığını uldumsenağlama
Gerçekten öyle.bana da başkaları söylemişti.hatta nişan saçını yaptırcakken bile eğer kıyafetin abiye ise anlaşılmaz senin nişanlandığın.o zaman kuaföre gittiğinde deki mesela kuzenimin nişanına gitcem vs çok güzel olsun.o zaman normal fiyattan yaparlar kaydirigubbakcemile3
Gerçekten öyle.bana da başkaları söylemişti.hatta nişan saçını yaptırcakken bile eğer kıyafetin abiye ise anlaşılmaz senin nişanlandığın.o zaman kuaföre gittiğinde deki mesela kuzenimin nişanına gitcem vs çok güzel olsun.o zaman normal fiyattan yaparlar kaydirigubbakcemile3
modeli bulabilirsem gösteririm de ben ne şanssız kızım gittim yine kazığını uldumsenağlama
Bence yazı yok evliliğin.ne zaman gönlün kayar ve ne zaman şartlar uygun olur o zaman evlenirsin.işte bakın bana ben 27 yim.arkadaşlarıma göre çok geç kaldım aslında.hep çoğu evlend çocukları da oldu :ecrin_bebek:
böyle fiyatı üstünde yazmayan abiye nerede kız benimkilerin üstünede kesin fiyat yazıo pazarlıklı yerler girmiyoum sanırım
ama bu saç olayını tuttum öle derim ucuza getiririm:jeyyar:
Tatlım hemen bozma moralini bir orası kalmadı ya alışveriş edebileceğin.mağzamı kırıldı ortalıkta boşver.başka dükana git kuzenimin nişanıan gitcem şık bir abiye istiyorum de.pazarlığınıda sıkı bi şekilde yap.inan kat kat fazlasına satıyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?