Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

yok kuşum yaa bozma moralini hemen uygun güzel şık şeyler dolu piyasada hem roselin iyi akıl vemiş bak uygula derim bence bişey kaçırmazsın, :1hug:

uygulicam mantıklı bi akıl teşkür ediyorum roselinimeŞeniz

-tatlicadiarzu-
cnm güle güle kullan tencerelerini
yatak örtünde eminimki çok şıktır çünkü o fiyata burdada var perde takımlı çok şık
ne renk yaptırıyosun?

canım krem rengi . mazağazaya bi girdimm karşımda çok hoş bi perde :lepi:
bayılacaktm nerdeysem delikafadulden şaka bi yana görür görmz içime sindi valla . mazağazanın sahibi kadın kendi oğlu için tasarlamş . oğlu yeni evlendi .bende görür görmz bu olsn dedimm . yatak örtüsü brilantn . . cokacimcoook

vazgeçilmezim güle güle kullan canım bende çok merak ettim yatak örtünü ve perdeni resim eklersin degilmi bitince hihoyyyt

eklerim tabi canım hele bi bitsinn delikafadulden

canım dantel gibi aynı . tüy falanda var üzerinde . . şimdik şöle oluo hihoyyyt. . . perdeyi istersen 3 metre kadar kullanabiliosun .tam gelin odasına gidicek bişi walla. ayy bitsinde hemen çekcem resmni

sohbet koyulasmis ohhh ne güzel
bende tam karar veremedim kina gecesi giyecegim kiyafet hakkinda. Kimi gelinligini giy diyor, kimi kaparik bir elbise... aslinda ben abiye düsünüyordum siz ne dersiniz

sohbet koyulasmis ohhh ne güzel
bende tam karar veremedim kina gecesi giyecegim kiyafet hakkinda. Kimi gelinligini giy diyor, kimi kaparik bir elbise... aslinda ben abiye düsünüyordum siz ne dersiniz

[COLOR="Blue"]canım geçen sene benim arkadaşım gelinliğini çıkardıktan sonra kına kıyafetini giydi düğüne gelemeyenlerde onu gelinlikle görmüş olup takılarını da takmışl oldu, bi bunuda düşün istersen...[/COLOR] :a015::uhm:CADIARZUCADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…