model aklındadır. zaten abiyeler hep birbirine benziyor bu sezon. mutlaka bulursun başka yerde.
yok kuşum yaa bozma moralini hemen uygun güzel şık şeyler dolu piyasada hem roselin iyi akıl vemiş bak uygula derim bence bişey kaçırmazsın, :1hug:
uygulicam mantıklı bi akıl teşkür ediyorum roselinimeŞeniz
Canımcım takımı geri verdiğine iyi yapmışın.yeni cicilerinde hayırlı olsun.artık evinin resimlerini çektiğinde görürürz inş kaydirigubbakcemile5
sagol canim benim, insallah o günler bi gelsin ilk burda paylascam resimleri zaten a.s
Canımcım takımı geri verdiğine iyi yapmışın.yeni cicilerinde hayırlı olsun.artık evinin resimlerini çektiğinde görürürz inş kaydirigubbakcemile5
sagol canim benim, insallah o günler bi gelsin ilk burda paylascam resimleri zaten a.s
İnşallah tatlım :Saruboceq:
cnm güle güle kullan tencerelerini
yatak örtünde eminimki çok şıktır çünkü o fiyata burdada var perde takımlı çok şık
ne renk yaptırıyosun?
vazgeçilmezim güle güle kullan canım bende çok merak ettim yatak örtünü ve perdeni resim eklersin degilmi bitince hihoyyyt
vazgecılmezım cam kapaklısı yok muydu benımkı cam kapaklı neden cam kapaklı olanlar cok sevıyorum bıde normal 3lü aldım o celık kapaklı
senınkıde cok guzelmış gule gule kullan cnm
yatak örtun nasıl olcak dantel falan mı baya pahalı geldı bana ama parde ıle normaldır herhalde cok merak ettım
Ne zamandı senin düğün canım :uhm:
2 augos tatlim allah izin verirse. bu ara ben 81 dogumluyum
kıssslar yanlız değilmişim en büyük kendimi zannederdim bu topicte 82 liyim bende :içelim:
alümler topigine bide iki arkadas nisan fotlarini eklemis onlarda bizimle yasit kaydirigubbakcemile2
hoşgeldin şeker sende Şeniz
sohbet koyulasmis ohhh ne güzel
bende tam karar veremedim kina gecesi giyecegim kiyafet hakkinda. Kimi gelinligini giy diyor, kimi kaparik bir elbise... aslinda ben abiye düsünüyordum siz ne dersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?