kızlar ya meraba
ben bugün nişanlık baktım gittim 450 liralık bişi beğendim öle kabarık değil ama çok güzeldi değer mi
sice ben değmez dedim almadım benimki de alalım diyor ama bilmiyorum sizin nişanlıklar nekadardı ki
diktirsem nekadara gelirsenağlama
kızlar ya meraba
ben bugün nişanlık baktım gittim 450 liralık bişi beğendim öle kabarık değil ama çok güzeldi değer mi
sice ben değmez dedim almadım benimki de alalım diyor ama bilmiyorum sizin nişanlıklar nekadardı ki
diktirsem nekadara gelirsenağlama
2 augos tatlim allah izin verirse. bu ara ben 81 dogumluyum
sohbet koyulasmis ohhh ne güzel
bende tam karar veremedim kina gecesi giyecegim kiyafet hakkinda. Kimi gelinligini giy diyor, kimi kaparik bir elbise... aslinda ben abiye düsünüyordum siz ne dersiniz
canım bnce abıye bır elbıse gıy derım
yok bunda fiyatı fazla sözyleyemz çünkü etiketli markamıdır nedir worldwella yazıyordu marka olarak fiyata sinir oldum ben de öyle diyorum taş çatlasa 200 e şahane bişi bulabilirim ama bakalım çaktırmadan fotosunuda çekemedim izin vermiyorlar:mymeka:
saol bocugum benım
sulfatcım cay setın çok gusel we farklı ıı gunlerde kullan
Çok şık çay setin canımcım.Sürahi takımı da süper olmuş
Teşekkür ederim tatlıma.s.
kkızlar herkesini alıklarına baktım içim açılldı çeyizlere bakarken içim açıldı uzun zamandır bişey eklenmiodu sanki iyi geldi cicişler görmek.
Sulfatım bıçakların çok güzell rengi de siyah en güzelinden canım.
Beta çok cic bitanem hepsi terlikler pijamalar hele o nevresim bide ucuz , iyi günlerde kullan kuşum.
Pınar sende iyi günler de kullan tatlım.
hAyat 87 yığmışın valla çyizleriniş salona, allah yardım etsinn artık ucu gözükmüş az kalmış senin , darısı başımıza
Sağol canım benim a.s.
2 augos tatlim allah izin verirse. bu ara ben 81 dogumluyum
kıssslar yanlız değilmişim en büyük kendimi zannederdim bu topicte 82 liyim bende :içelim:
Yok canım ya daha büyükler de var örneğin ben 81 liyim kaydirigubbakcemile3 Yaklaşık 6 yıldır nişanlımla birlikteyiz doğru yaş ve zaman benim için buydu, daha öncesi erken geliyordu bana
sulfatcım hoşgeldin canım,
Yok canım ya daha büyükler de var örneğin ben 81 liyim kaydirigubbakcemile3 Yaklaşık 6 yıldır nişanlımla birlikteyiz doğru yaş ve zaman benim için buydu, daha öncesi erken geliyordu bana
ya kızlar bişi sorucam size . benim baba tarafım hep düğünleri salı günü yapar . bizim düğünde salı günü olucak haliyle. ki salı günü olması konusuna hiçsıcak bakmıorum . neyse konuşunca bu konuyu iyice tepem atıo zaten . . . ya şimdik sorum su . acaba kınayı pazarmı yapsam die düşünüorum . . yoksa pazaertesimi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?