Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

lepicim bana sorarsan diktirmeni tavsiye etmem.artık çok çeşit bulmak mümkün abiyelerde.eskiden yoktu bukadar ve diktiriyorduk bir düğün olacağı zaman ama inan hazır elbiseler insanın bedenine daha güzel oturuyor.bence tek bir yere bakmışsın gibime geliyor.daha uygun fiyatlıda elbiseler bulunabilir.nişanlında beğenmiş anladığım kadarıyla.bana kalırsa birkaç yere daha bakın.baktın uygun fiyatlı bulamadın al derim.çünkü şuan düğün mevsimi ya.o yüzden uygun fiyata bulamayabilirsin

lepicim bana sorarsan diktirmeni tavsiye etmem.artık çok çeşit bulmak mümkün abiyelerde.eskiden yoktu bukadar ve diktiriyorduk bir düğün olacağı zaman ama inan hazır elbiseler insanın bedenine daha güzel oturuyor.bence tek bir yere bakmışsın gibime geliyor.daha uygun fiyatlıda elbiseler bulunabilir.nişanlında beğenmiş anladığım kadarıyla.bana kalırsa birkaç yere daha bakın.baktın uygun fiyatlı bulamadın al derim.çünkü şuan düğün mevsimi ya.o yüzden uygun fiyata bulamayabilirsin

canım 200 e abiye bulman bu mevsimde zor.ama 250-300 e bulabileceğini tahmin ediyorum

benim nisanim icin aldimiz abiye 280 ytl idi dori dorca, ortalama fiyat vermek gerekiyorsa bencede 200 - 300 güzel bir abiye alinir
az kaparik olanlar nasil acaba fiyatlari?? bilen arkadaslar bilgi lütfen

saol bocugum benım

sulfatcım cay setın çok gusel we farklı ıı gunlerde kullan

Sağol pınarcım Şeniz

ya kızlar bişi sorucam size . benim baba tarafım hep düğünleri salı günü yapar . bizim düğünde salı günü olucak haliyle. ki salı günü olması konusuna hiçsıcak bakmıorum . neyse konuşunca bu konuyu iyice tepem atıo zaten . . . ya şimdik sorum su . acaba kınayı pazarmı yapsam die düşünüorum . . yoksa pazaertesimi ???

terliklerimm 10 mlyna aldm :))

[
buda battaniyem . kesinlikle tavsiye ederim . yumuşacıkk . ama nie bu böle büyük çıktıki yawwww

Son düzenleme:
Lepi canım, abiye için etiketine bakma pazarlık yap bence. Ben 6 ekimde nişanlandım. sezon sonu olmasının da etkisi vardı tabi indirimde ama pazarlık da yaptık. Üstündeki etikette 450 yazıyordu, sezon bittiği için 350 olsun filan dediler. Sonra sıkı bir pazarlıkla 280 liraya aldık. Bakalım kına elbisem ne kadara olcak fisfisfis

Yok canım ya daha büyükler de var örneğin ben 81 liyim kaydirigubbakcemile3 Yaklaşık 6 yıldır nişanlımla birlikteyiz doğru yaş ve zaman benim için buydu, daha öncesi erken geliyordu bana

Doğru söylüosun tatlım dogru zman doğru kiş ve doğru yer çok önemli bu konularda, herşeyin hayırlısı ince iş bu konular çünkü bizimde 7 yıl olcakk sizede

iyi geceler herkese :) gene birsürü şey eklenmiş, hepsini okuyamadımda herkes aldıklarını güle güle, iyi günlerde kullanır inşallah :)

twigyy terlikler kimindi, ortadaki o zebra gibi olana bayıldım yaa bende istiyorum :)

Hayat87 evin çok güzel oluyo, inşalah bundan sonrada herşey gönlünce olur :)

üf gene unuttum kime ne diyeceğimi :S neyse anladınız siz :)

kına kıyafetine gelince :) benim kuzenimin eşi kınada bi kafe kiralamıştı, önce abiye bi elbise giydi sonra kına yakılırkende üstüne bindallı giydi.. ama eğer gelin uzağa gidecekse ve düğüne gelecek kişi sayısı azsa, herkes gelinliğini görsün diye kınanın sonuna doğru, yani bindallıdan sonra gelinliğini giyip gelir.. düğüne gelemeyeceklerde takıları o zaman takar..

Salı günü olmasının özel bir nedeni mi var canım fisfisfis Benim düğünüm de salı günü olcak ama bizim için özel bir gün. Çünkü evlenceğimiz gün aynı zamanda tanışma yıl dönümümüz. O gün 6.yılımızı doldurcaz. Kınayı da ben cumartesi yapmayı planlıyorum. Tüm herkes öyle istiyor hatta belki cumadan yaparız. Nişanda çok yorulmuştuk en azından kına da arada zaman olsun yerimseniben

vazgeçilmezim o sarı şey ne yaaa anlaşılmıo sayfanın şeklini kaydırdı ona bi el atsana kuşum daha güzel görelim bizde, bide niye salı anlamadım adet falan mı böyle acaba????

Bence pazar yap kınanı arada dinlenirsin peş peşe çok zor olur gibime gelio yoksa!!!!!!!!!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…