Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

canım walla bana kınada gelınlık tuaf gelıyo tabıkı herkesın kendı kararı bu

bende öyle düsünüyorum gelinlik dügün gününe özel olmali

ok malsesef hosma giden kina gecesi icin elbiseleri buraya ekleyemiyorum

Kızlar hepsini okumadım ama anladığım kadarıyla abiye arıyor bazı arkadaşlarımız.
biz bu gün annemin ve kız kardeşimin elbisesini hallettik. aysira gelinlik mağazasında satılan patent marka abiyelerden aldık. nettede bakabilirsiniz patent abiye diye aratın. kız kardeşiminki 24 numaralı olan:)))) kızkardeşimin ki 350 ye aldık. anneminkinide 200 e. çok şık modelleri var. katologta olmayan modelleride var araştırın derim....

geliyor sectiklerim.... daha fazla modeller ama secim yapmak zor

[/URL][/IMG]

patent abiye sitesini biliyorum ben mankenlerin sac ve makjaslarini da begenimstim:lepi:

site yenilenmis hemen bakiyorum canim...

site yenilenmis hemen bakiyorum canim...

24 numara hic hosuma gitmedi tabiki zevk meselesi... ben 30 numarayi begendim biniz alsanizda kina gecemde giysem kaydirigubbakcemile3
diyer fiyatlari biliyormusun canim ortalama

ya nasıl gırılıyo bu sıteye bırı bana ozelden atsın nütlennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

ya canım bende öle düşünüorum ama şimdik geleler için zor olmazmı . bizimle nişanlım arasında 1 saatlik yol var.nasıl olcak bilmiorum kafam çok karışıkya benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki

Eudorabeta, senindi sanırım, damat havlusu yapmışsın, harflere bayıldım, çok tatlı olmuştu, ellerine sağlık hamarat hatun
ismini hatırlayamadığım hatunlar, güle güle kullanın:teytey:

ben de evdeki tadilat sebebiyle ortaya çıkmış bikaç şeyi ekliyeyim..

batteniyelerim.., evde bi yerlerde bi tane daha vardı galiba :)

tupper bıçak setim..

tupper karıştırma ve saklama kabım, katalog dışı bi ürün galiba bu, geçen hafta geldi, bunun büyük boyları var, yoğurt falan yapıyomuş, benim çeyizde de vardı tabi büyük boyları da, annem sağolsun :)

bunlar da chopsticklerim, kremalı tavuk falan yaptığımızda çubukla yemeyi seviyorum ben. O yüzden aşkım uzakdoğuya gittiğinde ondan chopstick istedim, o da iki çeşit getirmişti, bi takım düz, bi takım da böyle desenli, sanki bi takım günlük bi takım da misafirlik gibi :))) ben de saklıyorum çeyizimde duruyo..

bu daaa, qipao m, yani bir çeşit kimono, yine uzak doğudan, aşkıma hazırlayacağım güzel bi akşam yemeğinde giyebilirim meselaa

şimdilik bu kadarla bitsin, eklemek de yorucu anacım :)

gasonline güle güle kulan canim
özellikle pataniyen cok hos gülü olan

Gasoline canım, hepsi çok güzelmiş, çubukların da çok şık ama ben onlarla yiyebilecek kadar becerikli değilim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…