canım walla bana kınada gelınlık tuaf gelıyo tabıkı herkesın kendı kararı bu
Sağol pınarcım Şeniz
Çok şık çay setin canımcım.Sürahi takımı da süper olmuş
Teşekkür ederim tatlıma.s.
Sağol canım benim a.s.
Yok canım ya daha büyükler de var örneğin ben 81 liyim kaydirigubbakcemile3 Yaklaşık 6 yıldır nişanlımla birlikteyiz doğru yaş ve zaman benim için buydu, daha öncesi erken geliyordu bana
al bendende okadar, ama bizimkisi okdar uzun degil 2 sene
vazgeçilmezim o sarı şey ne yaaa anlaşılmıo sayfanın şeklini kaydırdı ona bi el atsana kuşum daha güzel görelim bizde, bide niye salı anlamadım adet falan mı böyle acaba????
bende resimlerder bir sey anlayamadim malesef cok da merak ettim
Bence pazar yap kınanı arada dinlenirsin peş peşe çok zor olur gibime gelio yoksa!!!!!!!!!!!!
Kızlar hepsini okumadım ama anladığım kadarıyla abiye arıyor bazı arkadaşlarımız.
biz bu gün annemin ve kız kardeşimin elbisesini hallettik. aysira gelinlik mağazasında satılan patent marka abiyelerden aldık. nettede bakabilirsiniz patent abiye diye aratın. kız kardeşiminki 24 numaralı olan:)))) kızkardeşimin ki 350 ye aldık. anneminkinide 200 e. çok şık modelleri var. katologta olmayan modelleride var araştırın derim....
fmk cnm gusel sıyah olan elbıse
Kızlar hepsini okumadım ama anladığım kadarıyla abiye arıyor bazı arkadaşlarımız.
biz bu gün annemin ve kız kardeşimin elbisesini hallettik. aysira gelinlik mağazasında satılan patent marka abiyelerden aldık. nettede bakabilirsiniz patent abiye diye aratın. kız kardeşiminki 24 numaralı olan:)))) kızkardeşimin ki 350 ye aldık. anneminkinide 200 e. çok şık modelleri var. katologta olmayan modelleride var araştırın derim....
site yenilenmis hemen bakiyorum canim...
ya nasıl gırılıyo bu sıteye bırı bana ozelden atsın nütlennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
vazgeçilmezim o sarı şey ne yaaa anlaşılmıo sayfanın şeklini kaydırdı ona bi el atsana kuşum daha güzel görelim bizde, bide niye salı anlamadım adet falan mı böyle acaba????
ya canım seneler önce biri düğününü salı günü ondan beri herkes salı günü yapıor . ay sinirlerim bozuluo ya . ve ben çok büyük konuştm zamnında . hep derdim salı günü düğünmü olur aha oldu işte
ayrıca o resmn boyutunu ayarlıyamadm tatlım o yüzden silmk zoprunda kaldm . yatakevinden aldığım battaniyeydi o . o kadar yumuşak ve güselki anlatamam delikafaduldenBence pazar yap kınanı arada dinlenirsin peş peşe çok zor olur gibime gelio yoksa!!!!!!!!!!!!
burcunun senın bılıyosan atabılırmısın cnm ya bu arad ısmını de yazarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?