fmk, teşekkür ederim canım sağol, onun aynısının nevresim takımı da var, ama evin neresinde Allah bilir :))
24 numara hic hosuma gitmedi tabiki zevk meselesi... ben 30 numarayi begendim biniz alsanizda kina gecemde giysem kaydirigubbakcemile3
diyer fiyatlari biliyormusun canim ortalama
Kızlar hepsini okumadım ama anladığım kadarıyla abiye arıyor bazı arkadaşlarımız.
biz bu gün annemin ve kız kardeşimin elbisesini hallettik. aysira gelinlik mağazasında satılan patent marka abiyelerden aldık. nettede bakabilirsiniz patent abiye diye aratın. kız kardeşiminki 24 numaralı olan:)))) kızkardeşimin ki 350 ye aldık. anneminkinide 200 e. çok şık modelleri var. katologta olmayan modelleride var araştırın derim....
ya canım bende öle düşünüorum ama şimdik geleler için zor olmazmı . bizimle nişanlım arasında 1 saatlik yol var.nasıl olcak bilmiorum kafam çok karışıkya benneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
Eudorabeta, senindi sanırım, damat havlusu yapmışsın, harflere bayıldım, çok tatlı olmuştu, ellerine sağlık hamarat hatun
ismini hatırlayamadığım hatunlar, güle güle kullanın:teytey:
ben de evdeki tadilat sebebiyle ortaya çıkmış bikaç şeyi ekliyeyim..
batteniyelerimtupper karıştırma ve saklama kabım, katalog dışı bi ürün galiba bu, geçen hafta geldi, bunun büyük boyları var, yoğurt falan yapıyomuş, benim çeyizde de vardı tabi büyük boyları da, annem sağolsun :)
[bunlar da chopsticklerim, kremalı tavuk falan yaptığımızda çubukla yemeyi seviyorum ben. O yüzden aşkım uzakdoğuya gittiğinde ondan chopstick istedim, o da iki çeşit getirmişti, bi takım düz, bi takım da böyle desenli, sanki bi takım günlük bi takım da misafirlik gibi :))) ben de saklıyorum çeyizimde duruyo..
bu daaa, qipao m, yani bir çeşit kimono, yine uzak doğudan, aşkıma hazırlayacağım güzel bi akşam yemeğinde giyebilirim meselaa
şimdilik bu kadarla bitsin, eklemek de yorucu anacım :)/COLOR]
canım 30 numraya baktım şimdi çok klasik artık o tarzlar her yerde var. ama seninde dediğin gibi zevk meselesi. yerimseniben kardeşimin ki 580 liraydı %30 indirim varmış birde anneminkinide ordan aldık diye biraz daha indirim yaptılar öyle 350 ye aldık. ama her yerde varmıdır bilmem anneminkide 280 di 200 e aldık. fiyat aralığı işte 250 yede var ama benim pe k tuttuğum modeller değil. 250 ile 600 arası moldeller var. yerimseniben yarın elbiseyi teslim alınca birde evde çeker eklerim.
ya nasıl gırılıyo bu sıteye bırı bana ozelden atsın nütlennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
burccuuuuuuuuuuuuuuu ses wer cnm bnm
burcucum seni gelinlini sectin mi
bide kina gecesi yapacakmisin
şekercimmm çok özür dilerimmm fmk atmadıysa hemen atayım özel mesaj????
önemlı degıl burcum fmk attı saol
sağol canım:1hug:gassolini canım cicilerin çok tatlıı güle güle kullan...
kalpli bardaklarımızda bir örnekkk:))))
aaa kızlar bende bu gün salon aksesuarlarımı aldım çok çime sindi çok orjinal şeyler oldu. en yakın zamanda onlrıda eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?