Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

fmk, teşekkür ederim canım sağol, onun aynısının nevresim takımı da var, ama evin neresinde Allah bilir :))

fmk, teşekkür ederim canım sağol, onun aynısının nevresim takımı da var, ama evin neresinde Allah bilir :))

ilgimi cekti canim.. nisanlimiz
takviminde 9 yil yaziyor nedir bunun sirri sengözlerimebaksanab

yok fmk cım, beraberliğimiz başlayalı o kadar zaman oldu :)) imzayı atma işimiz için de heralde daha 1 senemiz var, o anlamda yolumuz uzuuunn :)

sulfatcım teşekkür ederim, ben azmettim ve öğrendim :))

pınarcım çok sağol, inş. hepimiz güzel günlerde kullanalım cicileri..

çok pis gaza geldim :roflol: eklemeye devam ediyim bari..

geçen hafta tansaştan aldığım 2 adet bardak, çok hoşuma gitti, ikimize özel olsun diye 2 tane aldım.. boyları çay bardağından büyük kupadan küçük, çok uygun kahvaltı için falan. Tansaştan bir de 18 parça(6'şar adetten 3 boy bardak) paşabahçe bardak takımı aldım 9.90-tl ye ama kendilerini bulamadım, annem nereye sakladıysa :))

aşkımla kendime aldığım ikili aşk bardaklarımız :))

herşeyinorada olduğu bi site var ya, orda hediye çekim vardı, ben de bunu seçtim, boğumlu sürahi ve boğumlu 6 bardak, gönderdiler, sürahinin camı kötü çıktı ama nasılsa beleş :))

bu da bikaç sene önce aldığım pijama takımı, çeyizimdeki tek pijama

yine bikaç sene önce alınmış, bornoz takımı

Son düzenleme:
Gasoline maşallah dokturmussun yıne herseyın çok gusel ozellıkle bardaklar ıı gunlerde kullan cnm

24 numara hic hosuma gitmedi tabiki zevk meselesi... ben 30 numarayi begendim biniz alsanizda kina gecemde giysem kaydirigubbakcemile3
diyer fiyatlari biliyormusun canim ortalama

canım 30 numraya baktım şimdi çok klasik artık o tarzlar her yerde var. ama seninde dediğin gibi zevk meselesi. yerimseniben kardeşimin ki 580 liraydı %30 indirim varmış birde anneminkinide ordan aldık diye biraz daha indirim yaptılar öyle 350 ye aldık. ama her yerde varmıdır bilmem anneminkide 280 di 200 e aldık. fiyat aralığı işte 250 yede var ama benim pe k tuttuğum modeller değil. 250 ile 600 arası moldeller var. yerimseniben yarın elbiseyi teslim alınca birde evde çeker eklerim.

CANIM hayırlı olsun elbiseler tatlı telaş bunlar ama baya azaldı seninde kuzum işlerin telaş olucak şeyler bitti bitioo ha gayret...

İnş hayırlısı olur kuşum yaa fazla dert etme gün olayını takılıp kalma

İyi günlerde kullan canım pratik şeylerin olmuş seninde

cok iyi olur gercekten saolasin bizde zevkle bakariz

burcucum seni gelinlini sectin mi
bide kina gecesi yapacakmisin

gassolini canım cicilerin çok tatlıı güle güle kullan...
kalpli bardaklarımızda bir örnekkk:))))

aaa kızlar bende bu gün salon aksesuarlarımı aldım çok çime sindi çok orjinal şeyler oldu. en yakın zamanda onlrıda eklerim

burcucum seni gelinlini sectin mi
bide kina gecesi yapacakmisin

kına gecesi yapmayacaktım güzelim ama burdaki arkadaşlar ikna ettiler beni. onlara yapacağıma söz verdim :1hug: büyük bir organizasyon olmayacak ama sevdiklerimizle 5 gün öncesinde eğlenicez kendi aramızda...a.s

gelinliğime karar verdik yakın tarihte dikime başlayacak inşallah.... :1rolleyes:
heycanla bekliyorum bende.

burcu elbiselerin ikisde güzel ama 24 numara yı beğendim bende uçuş uçuş duruyoo renkleri farklı strplez kesimi değişik tatlım canım

Yaw burcu bu kadar hızlı ilerleme şekercim, maşallah herşeyi hallettin sayılır bunca zaman varken Ben panik oluyorum ya daha mobilya bile bakamadık yani, birazcık işinden kafasını kaldırabilse:çok üzgünüm: Bu gidişle herşeyin son ana kalmasından kokuyorum

sağol canım:1hug:
aksesuarlarını da bekliyoruz, eminim senden çok şık bişeyler gelecektir :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…