kına gecesi yapmayacaktım güzelim ama burdaki arkadaşlar ikna ettiler beni. onlara yapacağıma söz verdim :1hug: büyük bir organizasyon olmayacak ama sevdiklerimizle 5 gün öncesinde eğlenicez kendi aramızda...a.s
gelinliğime karar verdik yakın tarihte dikime başlayacak inşallah.... :1rolleyes:
heycanla bekliyorum bende.
CANIM hayırlı olsun elbiseler tatlı telaş bunlar ama baya azaldı seninde kuzum işlerin telaş olucak şeyler bitti bitioo ha gayret...QUOTE]
evet şekercim yaaa haklısın hatta hiç telaşımız kalmadı desem yeridir. Aksesuarlarıda hallettim işte. biliyorsun evi düğünden sonra kuracağımızdan elbise işlerinide halledince geriye sabırsız bir bekleyiş kaldı :1rolleyes: birde benim gelinlik provalarım.
şkım gelincede işte organizasyon şirketiyle konuşucaz birde fotocuyla başka br şey yok... gayet rahatız... :1hug: en çok elbise gönlümüze göre bulamamaktan korkuyordum ben ama hayatımda ki üç kadında annem kardeşim ve teyzem gönüllerine göre elbiseler buldular gerisi kolay :roflol:
CANIM hayırlı olsun elbiseler tatlı telaş bunlar ama baya azaldı seninde kuzum işlerin telaş olucak şeyler bitti bitioo ha gayret...QUOTE]
evet şekercim yaaa haklısın hatta hiç telaşımız kalmadı desem yeridir. Aksesuarlarıda hallettim işte. biliyorsun evi düğünden sonra kuracağımızdan elbise işlerinide halledince geriye sabırsız bir bekleyiş kaldı :1rolleyes: birde benim gelinlik provalarım.
şkım gelincede işte organizasyon şirketiyle konuşucaz birde fotocuyla başka br şey yok... gayet rahatız... :1hug: en çok elbise gönlümüze göre bulamamaktan korkuyordum ben ama hayatımda ki üç kadında annem kardeşim ve teyzem gönüllerine göre elbiseler buldular gerisi kolay :roflol:
oh ne güzel organizasyon sirketiyle calisacaksiniz ne mutlu size...
evet demistin evini dügünden sonra kuracaksin diye, peki ozamana kadar nerde kalacaksin dügünden sonra yani
şekercim varmısın yokmusuna dalmışım vallahi kusura bakma Şeniz
burcu elbiselerin ikisde güzel ama 24 numara yı beğendim bende uçuş uçuş duruyoo renkleri farklı strplez kesimi değişik tatlım canım ,CANIM hayırlı olsun elbiseler tatlı telaş bunlar ama baya azaldı seninde kuzum işlerin telaş olucak şeyler bitti bitioo ha gayret...QUOTE]
şkım gelincede işte organizasyon şirketiyle konuşucaz birde fotocuyla başka br şey yok... gayet rahatız... :1hug: en çok elbise gönlümüze göre bulamamaktan korkuyordum ben ama hayatımda ki üç kadında annem kardeşim ve teyzem gönüllerine göre elbiseler buldular gerisi kolay
:roflol:
Allah işlerini rast getirsin arkadaşım böyle tatlı tatlı olsun gönlünüze göre inşdarısı da başıma olsun tez zamanda :Saruboceq:
Yaw burcu bu kadar hızlı ilerleme şekercim, maşallah herşeyi hallettin sayılır bunca zaman varkenBen panik oluyorum ya daha mobilya bile bakamadık yani, birazcık işinden kafasını kaldırabilse:çok üzgünüm: Bu gidişle herşeyin son ana kalmasından kokuyorum
sağol canım:1hug:
aksesuarlarını da bekliyoruz, eminim senden çok şık bişeyler gelecektir :))
hayirlisi olsun benim kinamda evimizin bahcesine olacak daha dogrusu bahceydi artik oto park yapti babam orayi düz alan büyük degil ama idare edecez artik..
gelinligini tarif edermisin yada modelin bir benzerini eklesen... senin tarzin daha farli oldugu icin eminim gelinliginde sira disi dir
Saol toprağımm ŞenizToprak çok güzeller(EUDO) iyi günlerde kullan canım
gule gule kullanın..
Böcükümm tşk ederim öncelikle a.s. Pijamalarımın markası Relax Mode bir kaç ay önce 50 TL miydi 60 TL mi ne o kadara almıştım sanırım.azracım bende onun sahia modelının nevresımı aldım katalogtakı 3 sayfada ınş adını doğru yazdım senınkıde cok guzel cnm gule gule kullan
HAYAT cnm evın cok guzel renklerde süper koltuk takımının rengı cok hoş duruyo gule gule otur ınş
BETA DAMLA DINCER cok tskler kızlar
BETA cnm aldıkların süper ötesı cok beğendım uğur böcuıklu cok guzelmış bende sureklı uğur böcuklu seyler arıyom bunun markası ne kaça aldın nerden aldın
usttakı kırmızı takımda harıka
yemek takımına yorum yapmım gule gule kullan kasıkların yerlerı yanlış gıbım yoksam foto makınasından mı anlamadım
ayy hepsı süper yaa gule gule kullan cnm
Ben atayımm kendimi o zaman -tatlicadiarzu-kız buluşunca mutlaka foto çekin mutlaka
bende nisan 85liyim bu ay içinde 24 olucam yanee senağlama
sıra sıra yazayım yorumlarımı bayıldım çünküm bunlara.
1-twingy terliklerine bittim.daha yeni bende aldım eklemiştim resimlerini.dahada alsam doymama valla çok şekerler.
2.pijama takımlarına bayıldım.ta uzaktan bile ne kadar kaliteli oldukları belli oluyor canım.uzun zaman oldu demişin ama hatırlıyormusun neden almıştın.
3.yemek takımlarına sonunda kavuştuğuna çok sevindim.bedne schaferin günlük kaşıklarını almıştım.sonra ablamda kullanıyor.eğer aynı kalitedeyseler hiç merak etme.çok güzel ve kullanışlılar.
4.sarevin ,masa örtün hepsi çok güzel.ay resim görünce kendimi kaybediyorum.
güle güle eskit canım...
Saol pıtırcığımm a.s.hehe valla ben 24 diom,çünkü ocak doğumlu olduğum için dolu dolu oluo,aslında bu yaz işi çok problemli oluo yaa,herkes başka sölüo:))
canım aldıklrın çok güzelmiş,güle güle kullan:)
Saol canımm a.s. Tamam adresini yaz özeldenn kaydirigubbakcemile3günaydın kızlar sonunda gelebildim ohh
böcüğüm kız senin doğum gününmüş geç kaldım ben iiki doğdun sen cnmmm
beta terliklerine pijamalarına takımına herşeyine bittim hepsi çok gzller ii günlerde kullan..banada o mavi inekli terlikden al yolla 37 numara
hayat87 koltuklarının rengi çok gzl cnm diğer bölümleride bekliyorum sabırsızlıkla
bu arada esmy evleniyo anammm vay bee
herkesin ne kadarda az zamanı kaldııen son ben gidicem heralde bu topikdendelikafadulden
Saol pınarcımm :1hug:günaydınlar herkese
sulfatcım bıcak takımın çok gusel ıı gunlerde kullan tatlım
betacım aldıgın hersey çok gusel saglıklı we mutlu gunlerde kullan
bnde 86 lıyım bnde ewde kaldım :)
Aldıklarının hepsini iyi günlerde kullan canım :1hug: Şişeli setten almışınn ne güzell iyi günlerde kullan tekrar a.s.
Saol canımm :1hug:günaydın
herkes aldıklarını güle güle kullansın.
terlikler, pijamalari gecelikleri yatak örtüleri çok güzel hepsi
hayat evin güzel olmuş
başıyazmalım ne kadar zarif ve düşünceli bir komşun varmış
Hemşomm çay setin ne kadar değişikmişş şekerliğe bittim :lepi: İyi günlerde kullan hepsini :1hug:
Canımm benim saolasınn a.s.kkızlar herkesini alıklarına baktım içim açılldı çeyizlere bakarken içim açıldı uzun zamandır bişey eklenmiodu sanki iyi geldi cicişler görmek.
Sulfatım bıçakların çok güzell rengi de siyah en güzelinden canım.
Beta çok cic bitanem hepsi terlikler pijamalar hele o nevresim bide ucuz , iyi günlerde kullan kuşum.
Pınar sende iyi günler de kullan tatlım.
hAyat 87 yığmışın valla çyizleriniş salona, allah yardım etsinn artık ucu gözükmüş az kalmış senin , darısı başımıza
Canım ablamın nişanlığıda worldbelladan aldık 350 TL ye seninki niye bu kadar pahalıymış :uhm:yok bunda fiyatı fazla sözyleyemz çünkü etiketli markamıdır nedir worldwella yazıyordu marka olarak fiyata sinir oldum ben de öyle diyorum taş çatlasa 200 e şahane bişi bulabilirim ama bakalım çaktırmadan fotosunuda çekemedim izin vermiyorlar:mymeka:
Saol canım a.s. Sende yaz adresini özeldenn kaydirigubbakcemile3iyi geceler herkese :) gene birsürü şey eklenmiş, hepsini okuyamadımda herkes aldıklarını güle güle, iyi günlerde kullanır inşallah :)
twigyy terlikler kimindi, ortadaki o zebra gibi olana bayıldım yaa bende istiyorum :)
Hayat87 evin çok güzel oluyo, inşalah bundan sonrada herşey gönlünce olur :)
üf gene unuttum kime ne diyeceğimi :S neyse anladınız siz :)
kına kıyafetine gelince :) benim kuzenimin eşi kınada bi kafe kiralamıştı, önce abiye bi elbise giydi sonra kına yakılırkende üstüne bindallı giydi.. ama eğer gelin uzağa gidecekse ve düğüne gelecek kişi sayısı azsa, herkes gelinliğini görsün diye kınanın sonuna doğru, yani bindallıdan sonra gelinliğini giyip gelir.. düğüne gelemeyeceklerde takıları o zaman takar..
Yafs sizdende bişe kaçmıyorr kaydirigubbakcemile3 Hoşbuldumm pınarcımm :1hug:betacım hosgeldın
Nerdemiydimm :uhm: Babam bugün katarak ameliyatı oldu.Hiç bu kadar çabuk ameliyat görmedim kaydirigubbakcemile3 yarım saatte bitti.Çok iyi şimdi çok şükürr :Saruboceq:Hemşo nerdeydin sen bugün ha anlat bakalım yerimseniben
Canımm çok saol a.s. Utandırdınız beniiEudorabeta, senindi sanırım, damat havlusu yapmışsın, harflere bayıldım, çok tatlı olmuştu, ellerine sağlık hamarat hatun
ismini hatırlayamadığım hatunlar, güle güle kullanın
ben de evdeki tadilat sebebiyle ortaya çıkmış bikaç şeyi ekliyeyim..
batteniyelerim.., evde bi yerlerde bi tane daha vardı galiba :)
tupper bıçak setim..
tupper karıştırma ve saklama kabım, katalog dışı bi ürün galiba bu, geçen hafta geldi, bunun büyük boyları var, yoğurt falan yapıyomuş, benim çeyizde de vardı tabi büyük boyları da, annem sağolsun :)
bunlar da chopsticklerim, kremalı tavuk falan yaptığımızda çubukla yemeyi seviyorum ben. O yüzden aşkım uzakdoğuya gittiğinde ondan chopstick istedim, o da iki çeşit getirmişti, bi takım düz, bi takım da böyle desenli, sanki bi takım günlük bi takım da misafirlik gibi :))) ben de saklıyorum çeyizimde duruyo..
bu daaa, qipao m, yani bir çeşit kimono, yine uzak doğudan, aşkıma hazırlayacağım güzel bi akşam yemeğinde giyebilirim meselaa
şimdilik bu kadarla bitsin, eklemek de yorucu anacım :)
burcu elbiselerin ikisde güzel ama 24 numara yı beğendim bende uçuş uçuş duruyoo renkleri farklı strplez kesimi değişik tatlım canım ,
Allah işlerini rast getirsin arkadaşım böyle tatlı tatlı olsun gönlünüze göre inşdarısı da başıma olsun tez zamanda :Saruboceq:
aamin amin aminnnn canımın içinn :1hug: güzel yürekli arkadaşım benim de duam sizin de sorunsuz düğün zamanları geçirmenizŞeniz
evet elbise katologtan çok çok daha orjinal diyebilirim. tam gelin kardeşi oldu. bilindiğin dışında. çekip ekliycem gözbebişim merak etme :1hug:
ya bole soylersen bır daha usulurum onemlı degıl dedım ya kım yarısıyo bu arada durum ne tv yanımda ama acmaya usenıyorumm :)
vallahi tanımıyorum kızı ilk defa izliyorum :roflol: meryemmiş adı şimdi acun bey söyledi :roflol:
bir kere tarif etmiştim gene ediyim tatlım :1hug: bir kere çok haklısın bilindik bir gelinlik tarzı olmayacak. mesela kafanda truva filmini canlandır ordaki helenin giydiği kıyafetin modernize edilmişi diyim yerimseniben yani roma tanrıçaları gibi olmak asıl hedef. a.s kesinlikle kabarık olmayacak ona hazırlayın kendinizi :roflol: şok olmayın sonra. helenistik bir tarz. saçım başım hepsi çok naturel olacak. dediğim gibi yola çıkış roma tanrıçaları.:1rolleyes: foto ekleyemiyorum maelsef çünkü 5 farklı modelin istediğim yerlerini birleştirdim. birinin omuz kısmı birinin etek kısmı biirinin duvağı. duvağım zaten ilk danstan sonra çıkacak şekilde olacak. böyle işte canım...
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Canımm çok saol a.s. Utandırdınız benii
Aldıklarının hepsini iyi günlerde kullan tatlım.Battaniyen pofuduk pofuduk ne güzel yerimseniben
Chopsticklerin süper zatii :lepi: Nasıl kullanıyorsunuz onları yaa ben ikisini bir arada bile zor tutuyorumm kaydirigubbakcemile3 Bi keresinde çin lokantasında çok gülmüşlerdi bana kaydirigubbakcemile3 Ayy hatırlamak istemiyorumm benneyaptımki
Burcum senin herşeyin hazır evin yok, benim de evim hazır beyazeşyam dışında doğru düzgün bişeyim yok :roflol: öss sınavı yaklaştığı için son sınıf öğrencileri rapor almaya başlayacak 15 güne kadar inşallah aşkım da rahatlayacak biraz da, işlerimizi halledicez :1rolleyes:
Çay setimi beğenmene sevindim hemşom, teşekkür ederim . Babana da çok gemiş olsun tatlım. Mobilya fuarına gidemedim ben iyiki de gitmemişim o zaman kaydirigubbakcemile3 Hadi yine iyisin askılığı ucuza kapatmışsın, biz de inşallah yarın koçtaşta halledicez mutfak banyo askılık, havluluk vs. Tabii aşkım kendini iyi hissederse çıkıcaz, çünkü bronşit olmuş senağlama
Burcum senin herşeyin hazır evin yok, benim de evim hazır beyazeşyam dışında doğru düzgün bişeyim yok :roflol: öss sınavı yaklaştığı için son sınıf öğrencileri rapor almaya başlayacak 15 güne kadar inşallah aşkım da rahatlayacak biraz da, işlerimizi halledicez :1rolleyes:
Çay setimi beğenmene sevindim hemşom, teşekkür ederim . Babana da çok gemiş olsun tatlım. Mobilya fuarına gidemedim ben iyiki de gitmemişim o zaman kaydirigubbakcemile3 Hadi yine iyisin askılığı ucuza kapatmışsın, biz de inşallah yarın koçtaşta halledicez mutfak banyo askılık, havluluk vs. Tabii aşkım kendini iyi hissederse çıkıcaz, çünkü bronşit olmuş senağlama
en azından başınızı sokacak yuvanız var kuzum :1hug: izim evliliğimizde çılgınlık. düşünsene düğünden sonra 10 gün balayı sonra marmarise geçiyoruz lojmanlar açıklanana kadar hala balayına devam eder gibi misafiranede yok işte bekar evinde bilmem neee... ama napcann:sm_confused: Aşk işte buu :asigim:
Saol canım benimm a.s. Sizede noldu be tatlım nazar falanmı değdi :uhm: İkinizde hasta oldunuz benneyaptımki Dikkat edinn:teselli: Evet öğretmenlerin işi zor sende össden sonra haziran-temmuzda halledersin canım..yerimseniben Bizde anca haftasonları beraber bakabiliyoruz işte.Yarında inş.karabağlara gidicez salon için bişeyler bakıcaz bakalım..:uhm:
Aşkım o buz gibi bekar evinde koca kış geçirdi bişey olmadı bu havalarda nasıl olduysa bronşit oldu :çok üzgünüm: Vala aslında okulu rahat da işte evin kredisi, düğün masrafları derken mecburen bir sürü özel ders aldı akşamları da dolu. Aslında çok üzülüyorum bu kadar yoğun çalıştığı için ama inşallah seneye çok daha güzel olacak herşey :Saruboceq: Ama en azından son 50 gün filan tamamen boş olcak eee ben de nasılsa düğünden sonraya kadar çalışmıcam baya iş hallolur herhalde o dönemde. Sen bak bakalım karabağlara fikir edineyim senden yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?