Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

hayirlisi olsun benim kinamda evimizin bahcesine olacak daha dogrusu bahceydi artik oto park yapti babam orayi düz alan büyük degil ama idare edecez artik..

gelinligini tarif edermisin yada modelin bir benzerini eklesen... senin tarzin daha farli oldugu icin eminim gelinliginde sira disi dir

canım hiç dert etme bak herşeyler hzır ama ev yok kuzum allah hayırlısını versin :1hug: düğünden sonra ev kurmaya bile tamam dedik... ama herşey yerline yerine oturacak halı modelimde belirledim. sade ve sadece perdelerim kaldı oda eve göre olacak zaten. diğerleri denk geldikçe aldım. sakın sakın dert etme Şeniz

sağol canım:1hug:
aksesuarlarını da bekliyoruz, eminim senden çok şık bişeyler gelecektir :))

canım çok çok spor ve orjinal bir şey ben çok severek aldım eminim beğenen çıkacaktır :1rolleyes: pazartesi eklerim kuzum yarın gene yokumda evde kaydirigubbakcemile3

bir kere tarif etmiştim gene ediyim tatlım :1hug: bir kere çok haklısın bilindik bir gelinlik tarzı olmayacak. mesela kafanda truva filmini canlandır ordaki helenin giydiği kıyafetin modernize edilmişi diyim yerimseniben yani roma tanrıçaları gibi olmak asıl hedef. a.s kesinlikle kabarık olmayacak ona hazırlayın kendinizi :roflol: şok olmayın sonra. helenistik bir tarz. saçım başım hepsi çok naturel olacak. dediğim gibi yola çıkış roma tanrıçaları.:1rolleyes: foto ekleyemiyorum maelsef çünkü 5 farklı modelin istediğim yerlerini birleştirdim. birinin omuz kısmı birinin etek kısmı biirinin duvağı. duvağım zaten ilk danstan sonra çıkacak şekilde olacak. böyle işte canım...

Toprak çok güzeller(EUDO) iyi günlerde kullan canım
Saol toprağımm Şeniz

gule gule kullanın..
Böcükümm tşk ederim öncelikle a.s. Pijamalarımın markası Relax Mode bir kaç ay önce 50 TL miydi 60 TL mi ne o kadara almıştım sanırım.
kız buluşunca mutlaka foto çekin mutlaka
bende nisan 85liyim bu ay içinde 24 olucam yanee senağlama
Ben atayımm kendimi o zaman -tatlicadiarzu-

Lahanamm çok teşekkür ederimm Şeniz O terlikleri senin sayende aldımm söylemeyi unuttum senin terlikleri görünce çok beğenmiştim bende siteyi inceledim ve anca alma imkanı buldumm tşk ederim canım vesile olduğun içinn a.s. Güzel yorumların içinde çok tşklerr...
hehe valla ben 24 diom,çünkü ocak doğumlu olduğum için dolu dolu oluo,aslında bu yaz işi çok problemli oluo yaa,herkes başka sölüo:))
canım aldıklrın çok güzelmiş,güle güle kullan:)
Saol pıtırcığımm a.s.
Saol canımm a.s. Tamam adresini yaz özeldenn kaydirigubbakcemile3
günaydınlar herkese

sulfatcım bıcak takımın çok gusel ıı gunlerde kullan tatlım

betacım aldıgın hersey çok gusel saglıklı we mutlu gunlerde kullan

bnde 86 lıyım bnde ewde kaldım :)
Saol pınarcımm :1hug:
Aldıklarının hepsini iyi günlerde kullan canım :1hug: Şişeli setten almışınn ne güzell iyi günlerde kullan tekrar a.s.
Saol canımm :1hug:
Hemşomm çay setin ne kadar değişikmişş şekerliğe bittim :lepi: İyi günlerde kullan hepsini :1hug:
Canımm benim saolasınn a.s.
Canım ablamın nişanlığıda worldbelladan aldık 350 TL ye seninki niye bu kadar pahalıymış :uhm:
Saol canım a.s. Sende yaz adresini özeldenn kaydirigubbakcemile3
betacım hosgeldın
Yafs sizdende bişe kaçmıyorr kaydirigubbakcemile3 Hoşbuldumm pınarcımm :1hug:
Hemşo nerdeydin sen bugün ha anlat bakalım yerimseniben
Nerdemiydimm :uhm: Babam bugün katarak ameliyatı oldu.Hiç bu kadar çabuk ameliyat görmedim kaydirigubbakcemile3 yarım saatte bitti.Çok iyi şimdi çok şükürr :Saruboceq:
Sonra nişanlımla birlikte mobilya fuarına gittik.Hiç bişe yoktu bu sene katılım az olmuş hiç bişi beğenmedik :dilcikar: Ama mutfak askılıklarından aldık.Havluluk,baharatlık,4 kanca ve boru 35 TL ye 2.kez kazıklanmadığımı hissettimm kaydirigubbakcemile3 Millet kapış kapış almış.Kadın bitti malesef dedi bende teşirdeki ürünü veremezsiniz dedim.Sonra gitti patronuyla konuştu kutusuz vericez ama dedi bende olsun dedim aldıkk çok mutlu oldumm İkeada koçtaşta bi metal boruyu 20 TL ye sormuştuk.Walla ucuza kapattık bunuda kaydirigubbakcemile3 Sonram kayınvalidemler,eltiler geçmiş olsuna geldiler..Anca gelebildim bende..Çok uzun yazdım be yafs
Canımm çok saol a.s. Utandırdınız benii
Aldıklarının hepsini iyi günlerde kullan tatlım.Battaniyen pofuduk pofuduk ne güzel yerimseniben
Chopsticklerin süper zatii :lepi: Nasıl kullanıyorsunuz onları yaa ben ikisini bir arada bile zor tutuyorumm kaydirigubbakcemile3 Bi keresinde çin lokantasında çok gülmüşlerdi bana kaydirigubbakcemile3 Ayy hatırlamak istemiyorumm benneyaptımki

bir kere tarif etmiştim gene ediyim tatlım :1hug: bir kere çok haklısın bilindik bir gelinlik tarzı olmayacak. mesela kafanda truva filmini canlandır ordaki helenin giydiği kıyafetin modernize edilmişi diyim yerimseniben yani roma tanrıçaları gibi olmak asıl hedef. a.s kesinlikle kabarık olmayacak ona hazırlayın kendinizi :roflol: şok olmayın sonra. helenistik bir tarz. saçım başım hepsi çok naturel olacak. dediğim gibi yola çıkış roma tanrıçaları.:1rolleyes: foto ekleyemiyorum maelsef çünkü 5 farklı modelin istediğim yerlerini birleştirdim. birinin omuz kısmı birinin etek kısmı biirinin duvağı. duvağım zaten ilk danstan sonra çıkacak şekilde olacak. böyle işte canım...[/QUOTE]

ok tarz olarak nalasilmistir saolasin...

ok tarz olarak nalasilmistir saolasin...[/QUOTE]

bu arada yazmayı unutmuşum demin canım benimde kınam anneannemin evinin arka bahçesinde olacak mükemmel bir deniz manzarası var orda yapmayı planlıyorum :1rolleyes: açık hava daha cici olur diye düşündüm a.s

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Burcum senin herşeyin hazır evin yok, benim de evim hazır beyazeşyam dışında doğru düzgün bişeyim yok :roflol: öss sınavı yaklaştığı için son sınıf öğrencileri rapor almaya başlayacak 15 güne kadar inşallah aşkım da rahatlayacak biraz da, işlerimizi halledicez :1rolleyes:
Çay setimi beğenmene sevindim hemşom, teşekkür ederim . Babana da çok gemiş olsun tatlım. Mobilya fuarına gidemedim ben iyiki de gitmemişim o zaman kaydirigubbakcemile3 Hadi yine iyisin askılığı ucuza kapatmışsın, biz de inşallah yarın koçtaşta halledicez mutfak banyo askılık, havluluk vs. Tabii aşkım kendini iyi hissederse çıkıcaz, çünkü bronşit olmuş senağlama

en azından başınızı sokacak yuvanız var kuzum :1hug: izim evliliğimizde çılgınlık. düşünsene düğünden sonra 10 gün balayı sonra marmarise geçiyoruz lojmanlar açıklanana kadar hala balayına devam eder gibi misafiranede yok işte bekar evinde bilmem neee... ama napcann:sm_confused: Aşk işte buu :asigim:

Saol canım benimm a.s. Sizede noldu be tatlım nazar falanmı değdi :uhm: İkinizde hasta oldunuz benneyaptımki Dikkat edinn:teselli: Evet öğretmenlerin işi zor sende össden sonra haziran-temmuzda halledersin canım..yerimseniben Bizde anca haftasonları beraber bakabiliyoruz işte.Yarında inş.karabağlara gidicez salon için bişeyler bakıcaz bakalım..:uhm:

Evet canım şükrediyorum ki evimiz var, kirayı düşündükçe :Saruboceq: Ayyyy kıymam sana evet aşk neler yaptırıyor yaa, olsun geç olsun da içinize sinerek en güzel şekliyle olsun kaydirigubbakcemile5

Aşkım o buz gibi bekar evinde koca kış geçirdi bişey olmadı bu havalarda nasıl olduysa bronşit oldu :çok üzgünüm: Vala aslında okulu rahat da işte evin kredisi, düğün masrafları derken mecburen bir sürü özel ders aldı akşamları da dolu. Aslında çok üzülüyorum bu kadar yoğun çalıştığı için ama inşallah seneye çok daha güzel olacak herşey :Saruboceq: Ama en azından son 50 gün filan tamamen boş olcak eee ben de nasılsa düğünden sonraya kadar çalışmıcam baya iş hallolur herhalde o dönemde. Sen bak bakalım karabağlara fikir edineyim senden yerimseniben

birden teyzoşum geldi gözümün önüne fisfisfis öğretmen olmakta kolay değil..senin nişanlında matematikçi dimi BAL da dimi yerimseniben En sevdiğim dersti matematik teyzoşlarım saolsun kaydirigubbakcemile3 Walla nolcak bu koçişlerin halii benimkide tek başına kalıyor evimizde senağlama Evlensek biran önce kavuşsak koçişlere Ben gideyim karabağlara sana bilgi veririm şurda güzel şeyler var burda böyle diyee yerimseniben Ama sakın fuara gitmeyin hiç bişi yok :sm_confused:

Kızlar ben yatıorum herkese iyigeceler, keyfimde yok şu aralar yaa hertafaım kırık gibiii, iyi bakın kendiznizeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…