Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Evet canım matematikçi ama ben hep matematik özürlü oldum. Kızkardeşim de tarihçi tarihi de hiç sevmem kaydirigubbakcemile3 Benden türkçeci olurdu ancak yerimseniben Benim nişanlım şuan ev arkadaşıyla kalıyor ama bu ay bitince evimize geçicek. Boş yere kira ödüyor en azından eşyalar filan da gelir evin bekçisi olsun :roflol: Yok sen söyledikten sonra gitmem fuara, onun yerine başka yerlere bakarız

Güle güle pashminam vala o kırıklık havalardan sanırsam herkeste var çünkü. Birkaç gündür ben de öyleyim. ıyi geceler a.s.

Bizde ailecek sözel özürlüyüz kaydirigubbakcemile3 Walla dediğin gibi eve taşınması kendisi içinde çok iyi olur oraya vereceği kira parasıyla diğer eksiklerinizi alırsınız..yerimseniben Sulfat biz daha gelinlik,kınalık bakmadık nolcak böyle yaa :uhm: Sen bu sefere hangi kuaföre gidiceksin ? Yine şebneme mi kaydirigubbakcemile3

iyi geceler kizlar
ben biraz daha buralarda olacagim hic uykum yok morelimde b...tan zaten

iyi Geceler kızlar
bugün hiç uğrayamadım buraya neler yaptığınıza biraz sonra bakacağım.önce selam veriyim dedim.bugün tüm gün boyunca havlu kenarları çektim arkadaşlar.sanki iğne oyası yapıyor gibi hissettim kendimi uzun zamandır elimde dantel adına bişi alıp bakmamıştım.bugün resmen doydum yola konulacak olan bohçaları da hazırladım çok şükür.ufak tefek eksikler kaldı ama bitti gözüyle bakıyorum canlar.çok şükür bu yükte kalktı üstümden

aferim sana bide masallah ... ben hic bilmem dantel oya dikme bicme
keske biraz daha el islerinde bererikli olsaydim

aferim sana bide masallah ... ben hic bilmem dantel oya dikme bicme
keske biraz daha el islerinde bererikli olsaydim

sağol gülüm ama gel gör ki danteli bende bilmem.yıllar önce komşumuz bana iğne oyası öğretmişti ama hiçbişi yapmadım tığ ve ince ipten nefret ederim ama havlu kenarı çekmek çok kolay geliyor bana birde sevdiğim insanlara gidecek olması mutlu ediyor canım. bana şiş ve yün versinler gece gündüz örgü örüyüm bayılıyorum örgü işine ya delikafadulden yoksa rahatlayamıyorum ya örgü ya boyama yapmalıyım

Gasoline Canım cicilerin çok güzel.özellikle pijama takımın battaniyelerin çubukların ve kimono tarzı elbisene bayıldım.güle güle kullan tatlım

günaydinnnn roselin... ay bugün mü bulusma ne mutlu onlara

canım 200 e abiye bulman bu mevsimde zor.ama 250-300 e bulabileceğini tahmin ediyorum

hımm benim dediğim baya pahalıya geliyor ben biraz daha pazarlılı yerleri gezwyim bakayım ne çıkacak CADIARZU
saolun kızlar verdiğiniz akıl için pazarlık yap:jeyyar:
kendi nişanın olduğunu söyleme:jeyyar:

Evet fmk cım bugün buluşma.bakalım ne haberler ne fotolar gelecek :)
Lepicim öyle tabi artık dünya hınzırlık dünyası olmuş mecbur ayak uydurcez

güzel bir gün gecirirler insallah. basim agiriyor
kahvaltida yapmadim evde iki dilim bayat ekmek var... pazar günü almanyada firindlar 11 kadar acik sadece

slm kızlar geçmişi okudum yine döktürmüşsünüz herkes aldıklarını güle güle kullansın, toprağım(eudo ve sulfat) supla buldum 6 tl almak isterseniz onuda tarif edebilirim böcüğün beğendiği banyo aksesuarları falanda vardı ksk'de bir züccaciye.
fmk düğündaşım yok demişsin beni kabul edersen düğündaş olabiliriz benimde 1 ağustosyerimseniben

Günaydın kızlar

abiye fiyatları hakkında bende birşey paylaşıyım.gelinlikle beraber kına kıyafetine de baktık.ankarada 600 lira olan abiyeyi adam bize 150 ye indirdi Kayseride ise gelinliğe 1450+kına abiyeye 300 dediler adam bize ikisine 1400 dedi yani fiyatlar çok ama çok oynuyor bence direk almayın.iyice pazarlık edin.

hay hay tabiki kabul edilmistir süprizzzzz 2 augoslu tuba654 diye birini gördüm ama nadir tikiliyor demek buraya

bakalim abiye bende alacagim daha, allah izin verirse 3 ay sonra. Kina elbisesi da erkek tarfina ait dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…