birden teyzoşum geldi gözümün önüne fisfisfis öğretmen olmakta kolay değil..senin nişanlında matematikçi dimi BAL da dimi yerimseniben En sevdiğim dersti matematik teyzoşlarım saolsun kaydirigubbakcemile3 Walla nolcak bu koçişlerin halii benimkide tek başına kalıyor evimizde senağlama Evlensek biran önce kavuşsak koçişlereBen gideyim karabağlara sana bilgi veririm şurda güzel şeyler var burda böyle diyee yerimseniben Ama sakın fuara gitmeyin hiç bişi yok :sm_confused:
iyi gecelerr canımmm Şeniz :a015:Kızlar ben yatıorum herkese iyigeceler, keyfimde yok şu aralar yaa hertafaım kırık gibiii, iyi bakın kendiznizeeeeeeeee
Bizde ailecek sözel özürlüyüz kaydirigubbakcemile3 Walla dediğin gibi eve taşınması kendisi içinde çok iyi olur oraya vereceği kira parasıyla diğer eksiklerinizi alırsınız..yerimseniben Sulfat biz daha gelinlik,kınalık bakmadık nolcak böyle yaa :uhm: Sen bu sefere hangi kuaföre gidiceksin ? Yine şebneme mi kaydirigubbakcemile3Evet canım matematikçi ama ben hep matematik özürlü oldum. Kızkardeşim de tarihçi tarihi de hiç sevmem kaydirigubbakcemile3 Benden türkçeci olurdu ancak yerimseniben Benim nişanlım şuan ev arkadaşıyla kalıyor ama bu ay bitince evimize geçicek. Boş yere kira ödüyor en azından eşyalar filan da gelir evin bekçisi olsun :roflol: Yok sen söyledikten sonra gitmem fuara, onun yerine başka yerlere bakarız
iyi Geceler kızlar
bugün hiç uğrayamadım buraya neler yaptığınıza biraz sonra bakacağım.önce selam veriyim dedim.bugün tüm gün boyunca havlu kenarları çektim arkadaşlar.sanki iğne oyası yapıyor gibi hissettim kendimiuzun zamandır elimde dantel adına bişi alıp bakmamıştım.bugün resmen doydum yola konulacak olan bohçaları da hazırladım çok şükür.ufak tefek eksikler kaldı ama bitti gözüyle bakıyorum canlar.çok şükür bu yükte kalktı üstümden
aferim sana bide masallah ... ben hic bilmem dantel oya dikme bicme
keske biraz daha el islerinde bererikli olsaydim
lepicim bana sorarsan diktirmeni tavsiye etmem.artık çok çeşit bulmak mümkün abiyelerde.eskiden yoktu bukadar ve diktiriyorduk bir düğün olacağı zaman ama inan hazır elbiseler insanın bedenine daha güzel oturuyor.bence tek bir yere bakmışsın gibime geliyor.daha uygun fiyatlıda elbiseler bulunabilir.nişanlında beğenmiş anladığım kadarıyla.bana kalırsa birkaç yere daha bakın.baktın uygun fiyatlı bulamadın al derim.çünkü şuan düğün mevsimi ya.o yüzden uygun fiyata bulamayabilirsin
canım 200 e abiye bulman bu mevsimde zor.ama 250-300 e bulabileceğini tahmin ediyorum
Lepi canım, abiye için etiketine bakma pazarlık yap bence. Ben 6 ekimde nişanlandım. sezon sonu olmasının da etkisi vardı tabi indirimde ama pazarlık da yaptık. Üstündeki etikette 450 yazıyordu, sezon bittiği için 350 olsun filan dediler. Sonra sıkı bir pazarlıkla 280 liraya aldık. Bakalım kına elbisem ne kadara olcak fisfisfis
Kızlar hepsini okumadım ama anladığım kadarıyla abiye arıyor bazı arkadaşlarımız.
biz bu gün annemin ve kız kardeşimin elbisesini hallettik. aysira gelinlik mağazasında satılan patent marka abiyelerden aldık. nettede bakabilirsiniz patent abiye diye aratın. kız kardeşiminki 24 numaralı olan:)))) kızkardeşimin ki 350 ye aldık. anneminkinide 200 e. çok şık modelleri var. katologta olmayan modelleride var araştırın derim....
slm kızlar geçmişi okudum yine döktürmüşsünüz herkes aldıklarını güle güle kullansın, toprağım(eudo ve sulfat) supla buldum 6 tl almak isterseniz onuda tarif edebilirim böcüğün beğendiği banyo aksesuarları falanda vardı ksk'de bir züccaciye.
fmk düğündaşım yok demişsin beni kabul edersen düğündaş olabiliriz benimde 1 ağustosyerimseniben
Günaydın kızlar
abiye fiyatları hakkında bende birşey paylaşıyım.gelinlikle beraber kına kıyafetine de baktık.ankarada 600 lira olan abiyeyi adam bize 150 ye indirdiKayseride ise gelinliğe 1450+kına abiyeye 300 dediler adam bize ikisine 1400 dedi yani fiyatlar çok ama çok oynuyor bence direk almayın.iyice pazarlık edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?