Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

güzel bir gün gecirirler insallah. basim agiriyor
kahvaltida yapmadim evde iki dilim bayat ekmek var... pazar günü almanyada firindlar 11 kadar acik sadece

canım bayat ekmekleri fırında 10 dk ısıt tazlenir ben öyle yapıyorum yada tencerede agzı kapalı bir şekilde ekmek dilimlerini yanyana diz kısık ateşte ısıt yine tazelenecektir

hay hay tabiki kabul edilmistir süprizzzzz 2 augoslu tuba654 diye birini gördüm ama nadir tikiliyor demek buraya

bakalim abiye bende alacagim daha, allah izin verirse 3 ay sonra. Kina elbisesi da erkek tarfina ait dimi

inşallah canım.
evet tatlım kına gelinlik erkeğe kız tarafı da erkeğe damatlık alıyor

canım bayat ekmekleri fırında 10 dk ısıt tazlenir ben öyle yapıyorum yada tencerede agzı kapalı bir şekilde ekmek dilimlerini yanyana diz kısık ateşte ısıt yine tazelenecektir

süpersin valla saol

selam kizlar, nasilsiniz?
fikrinize ihtiyacim var...
suanda bir kampanya var ve ben bu kampanyadan yararlanmak istiyorum...

konu catal bicak takimi.....

ben bu takimi bayagidir begeniyorum ve takip ediyorum

sizce nasil?????
ve siz olsaniz tam paraligini mi alirdiniz, yoksa yari mat yari parlak olani mi??? (resimde ikiside mevcut, catal ve bicak tam parlak, kasiklar ise yari mat yari parlak)

Son düzenleme:
bu takımda sanki parlak olanlar daha güzelmiş gibi geldi gözümea.s

bence yarim mat daha güzel...

bence güzel takim... sana tavisyem hem nolmasada iki takimin olsun birini günlük kulanirsin diyerini misafirlik
böyle olunca birini mat birini parklak alabilirsin

canım takım çok güzel.ama bence de yarı mat yarı parlak.son senelerde hep onlar tutuluyor.bende takımımı öyle aldım

bende iki takim aldim biri yari mat yari parlak
diyeri de parlak

Aime'cim takim cok güzelmis gercekten alacaksan eger simdiden hayirli günlerde, güzel yemekler esliginde kullan cokacimcoook
bende arkadaslara katiliyorum yari mat yari parlak cok güzel oluyor alacaksan öyle al bence. Bu arada fiyati ne kadar o takimin ?

canım takım çok güzel.ama bence de yarı mat yarı parlak.son senelerde hep onlar tutuluyor.bende takımımı öyle aldım

favorim zaten yari mat yari parlak olan, ama yinede kararsizim

sagol canim fikrin icin...
suanda 72 parcasi 66 euro.... normal fiyati 80 euronun üstünde
gecen sene anneannemlere almistik... cok begenmistim o zamandan beri istiyorum simdide kampanya varken kacirmiyim diyorum

bende iki takim aldim biri yari mat yari parlak
diyeri de parlak

ben simdilik iki takim düsünmüyorum, önce bir ilkini alayimda kaydirigubbakcemile3

sagol canim fikrin icin ))))

sen catal bicak setini nerden aldin??? bunlar solingenden... sence iyi mi?

soligen iyi olmaz mi... bicaklar catlar orda üretiliyor cok iyi bence

benim misafirlik icin olan takimim da annem babam solingenden almislardi fabrikasindan anlican...
diye takimimda neckermann dan almistim ama oda süper kaliteli 100 euro inmisti ozaman aldim kac parca bilmiyorum ama 12 kisilik herseyi var icinde sende bi bak neckermann a istersen bazen orda da cok iyi seyler denk geliyor

mesela Braun dan elblender seti aldim mutfak robotu gibi.. inanmasin ama en uygun fiyat necermandaydi satrunda da bakmistim orda daha pahaliydi

66 euro... hic düsünem derim firsatin varsa hemen al cok iyi bir fiyat bu
bir daha bu kalitede bu fiyata bulamasin gibime geliyor
gelsede ikinci takimi alirsin hehe

Aime'cim eger 66 Euroysa hic kacirma derim :lepi:
fmk'cim bende bi bakayim neckermann'a, banada lazim catal bicak seti hala almadim daha bi göz atayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…