güzel bir gün gecirirler insallah. basim agiriyor
kahvaltida yapmadim evde iki dilim bayat ekmek var... pazar günü almanyada firindlar 11 kadar acik sadece
hay hay tabiki kabul edilmistir süprizzzzz 2 augoslu tuba654 diye birini gördüm ama nadir tikiliyor demek buraya
bakalim abiye bende alacagim daha, allah izin verirse 3 ay sonra. Kina elbisesi da erkek tarfina ait dimi
canım bayat ekmekleri fırında 10 dk ısıt tazlenir ben öyle yapıyorum yada tencerede agzı kapalı bir şekilde ekmek dilimlerini yanyana diz kısık ateşte ısıt yine tazelenecektir
süpersin valla saol
selam kizlar, nasilsiniz?
fikrinize ihtiyacim var...
suanda bir kampanya var ve ben bu kampanyadan yararlanmak istiyorum...
konu catal bicak takimi.....
ben bu takimi bayagidir begeniyorum ve takip ediyorum
sizce nasil?????
ve siz olsaniz tam paraligini mi alirdiniz, yoksa yari mat yari parlak olani mi??? (resimde ikiside mevcut, catal ve bicak tam parlak, kasiklar ise yari mat yari parlak)
bu takımda sanki parlak olanlar daha güzelmiş gibi geldi gözümea.s
bence yarim mat daha güzel...
canım takım çok güzel.ama bence de yarı mat yarı parlak.son senelerde hep onlar tutuluyor.bende takımımı öyle aldım
Aime'cim takim cok güzelmis gercekten alacaksan eger simdiden hayirli günlerde, güzel yemekler esliginde kullan cokacimcoook
bende arkadaslara katiliyorum yari mat yari parlak cok güzel oluyor alacaksan öyle al bence. Bu arada fiyati ne kadar o takimin ?
bende iki takim aldim biri yari mat yari parlak
diyeri de parlak
sagol canim fikrin icin))))
sen catal bicak setini nerden aldin??? bunlar solingenden... sence iyi mi?
66 euro... hic düsünem derim firsatin varsa hemen al cok iyi bir fiyat bu
bir daha bu kalitede bu fiyata bulamasin gibime geliyor
gelsede ikinci takimi alirsin hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?