Aime'cim eger 66 Euroysa hic kacirma derim :lepi:
fmk'cim bende bi bakayim neckermann'a, banada lazim catal bicak seti hala almadim daha bi göz atayim
canim sen neden solingenden almiyorsun????
Daha göz atmadim sitelere canim, bi kez BSF'in catal bicak setini ismarlamistim neckermann'dan ki BSF en iyilerindenMIS, hic hosuma gitmedi nedense cok kaba duruyordu geri yolladim bende. Senin dedigine bi bakayim bende kampanyadan bizde yararlanalim dimi :1hug:
kesinlikle canim kaydirigubbakcemile2
webten mi buldun o kampanyayi canim yoksa magazadami ? webtense siteyi versene bana bi zahmet özel mesajla :1hug:
biz daha öncede ismarladigimiz icin bize katalog geliyor canim
ama internetdede mevcut hepsi bekle yaziyorum
canım teşekkür ederim.. :1hug:Gasoline Canım cicilerin çok güzel.özellikle pijama takımın battaniyelerin çubukların ve kimono tarzı elbisene bayıldım.güle güle kullan tatlım
canım, model çok şıkmış. Eğer günlük alacaksan parlağını al, misafir için alacaksan matını al. Mat olanlar günlük kullanım için uygun olamıyor malesef. Yani günlüğünü parlak, misafirliğini saten alabilirsin bence, kullanım ömrü daha uzun olur. Güle güle kullan :1hug:selam kizlar, nasilsiniz?
fikrinize ihtiyacim var...
suanda bir kampanya var ve ben bu kampanyadan yararlanmak istiyorum...
konu catal bicak takimi.....
ben bu takimi bayagidir begeniyorum ve takip ediyorum
sizce nasil?????
ve siz olsaniz tam paraligini mi alirdiniz, yoksa yari mat yari parlak olani mi??? (resimde ikiside mevcut, catal ve bicak tam parlak, kasiklar ise yari mat yari parlak)
Alınan şeyler hep güzeldir...Yüreğimizle hayallerimizi için alıyoruz...su takımı,çay seti , çubuklar kaydirigubbakcemile3 ya çay setine bayıldım süperdi hihoyyyt pijamada burcu abiyeleriniz hayırlı olsun.. Bende dün sadece kendime pantolon bluzler falan aldım ooh ne güzel yaptm epeydir kendime bişeyler almamıştım iyi oldu:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?