Çeyiz hazırlığı ve fikir paylaşımlarımız (Sohbet bölümü)

Alınan şeyler hep güzeldir...Yüreğimizle hayallerimizi için alıyoruz...su takımı,çay seti , çubuklar kaydirigubbakcemile3 ya çay setine bayıldım süperdi hihoyyyt pijamada burcu abiyeleriniz hayırlı olsun.. Bende dün sadece kendime pantolon bluzler falan aldım ooh ne güzel yaptm epeydir kendime bişeyler almamıştım iyi oldu:jeyyar:

Aime'cim eger 66 Euroysa hic kacirma derim :lepi:
fmk'cim bende bi bakayim neckermann'a, banada lazim catal bicak seti hala almadim daha bi göz atayim

canim sen neden solingenden almiyorsun????

fmk haklisin neckermannda cok uygun seyler oluyor
anneme boschun su kaynaticisini oradan siparis vermistim ve en uygunu orasi idi

canim sen neden solingenden almiyorsun????

Daha göz atmadim sitelere canim, bi kez WMF'in catal bicak setini ismarlamistim neckermann'dan ki BSF en iyilerindenMIS, hic hosuma gitmedi nedense cok kaba duruyordu geri yolladim bende. Senin dedigine bi bakayim bende kampanyadan bizde yararlanalim dimi :1hug:

Son düzenleme:

kesinlikle canim kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar
biz bugün ankaralı gelin adayları buluştuk. aksilik 3 kişiydik tobi, ben ve mysakura. çok güzel sohbet ettik
ist. dakilerden ne haber kimse yok mu

yok bekliyoruz kizlari ohh ne güzel sizde bulusmsunuz

kızlar selam ben buluşmaya gidemedim cenaze varıd gebzedeydim yaaa, istanbuldan kimse yokmu buluşmadan gelen çok merak ediorum naptılarr acaba yaa

iyi akşamlar kızlar birazdan günlük yemek takımlarımın fotolarını koyacam şu an online olmayan kızlarda yarın bakarlar artıka.s

Gasoline Canım cicilerin çok güzel.özellikle pijama takımın battaniyelerin çubukların ve kimono tarzı elbisene bayıldım.güle güle kullan tatlım
canım teşekkür ederim.. :1hug:

canım, model çok şıkmış. Eğer günlük alacaksan parlağını al, misafir için alacaksan matını al. Mat olanlar günlük kullanım için uygun olamıyor malesef. Yani günlüğünü parlak, misafirliğini saten alabilirsin bence, kullanım ömrü daha uzun olur. Güle güle kullan :1hug:

evet kızlar geçenlerde çizdiğim ve çoğunluğun diline madara olduğum yemek takımlarım :roflol::roflol::roflol:sizde haklıydınız ben bile tanıyamadım yemek takımımı :roflol:
markası kütahya porselen yakından bi resim ekledim zaten markasını görebilmeniz için 6 kişilik ama ben iki ayrı takım aldım 12 kişilik yaptım biri sarı diğeri fıstık yeşili takımların çorba kaselerini ayrı alıp onları da takıma ekledim :lepi:
Sarı takımım

Tatlı Tabağı

Yeşil takımım
http://img15.imageshack.us/img15/8101/fotoraf0022j.jpg[/IMG

[IMG]http://img15.imageshack.us/img15/5870/fotoraf0023s.jpg

bu da diğer günlük takımım 4 kişilik ben iki ayrı takımla bunu da 8 kişilik yaptımyerimseniben bunun içinde kaşık-çatal-bıçak-tatlı kaşığı ve fincan takımı var bunu 20 liraya almıştım markalı bişi değil ama idare eder porseleni çok kötü değil a.s

]

Son düzenleme:
Sinaycım çizdiğine benziyolar :roflol::roflol: Hepsi çok güzel canım, güzel sofralarda kocişine güzel yemekler hazırlarken kullan hepsini a.s.

Canımcım çay setimi beğenmene sevindim, teşekkür ederim a.s.

sinaycım çok hoşlar , iç açıyolar cıvıl cıvıl iyi günlerde kullan
Büyük istanbul buluşması nasıl geçti acaba :uhm:

Bugün cici şeyler aldım ama ancak salı günü ekleyebilirim, fotoğraf makinem nişanlımda kaldı fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…